sağol cnm sizde gelin bize ben hep beklerimgelin valla cnm ya ne iyi olur.. söylerse eşin belkiiiiiii bizimkide ikna olur heveslenir.
inş.şifa olur o macun cnmm:26:
tabi sen adamın başının etini yiyosundur hepimiz öyleyizde..oda ne yapsınn öyle demiştir...
ne güzel işte bak çabalıyoo cnmm..inşallah sonunda güzel şeyler olucak sizin içinnnnnnnnnn
hadi ya demek amliyattam parça alınan yerler bile gözüküyomuşşş
sağol cnm sizde gelin bize ben hep beklerim
evet tatlım dr ayakta ,oturarak,yatarak bakmış ultrason ve doplere yani eşim diya ki
acayip inceleme yaptı dr bu kadar incelenmedim diyo adam
herhalde büyük ihtimalle varikosel ameliyatı der gibi geliyo bana ve eşime bakalım
en fazla 2 hafta sonra herşey ortaya çıkacak
gider inş eşinde belli olmaz oda sana süpriz yapoarmış ne güzel olur yaaaaaaaaa
Günaydın güzel arkadaşlarım.
Bugün çok mutluyum memleketten annam babam geldi.onlar evdeler ben işteyim.akşamı nasil edeceğim bilmiyorum.Annem gelir gelmez karalahana çorbasını yapmış bile.
Baharım YAREN16--ihlaslarını okudum allah kabul etsin tez zamanda beklediği muradını versin inş.
hepinizi çoooooooook seviyorum.
Günaydın güzel arkadaşlarım.
Bugün çok mutluyum memleketten annam babam geldi.onlar evdeler ben işteyim.akşamı nasil edeceğim bilmiyorum.Annem gelir gelmez karalahana çorbasını yapmış bile.
Baharım YAREN16--ihlaslarını okudum allah kabul etsin tez zamanda beklediği muradını versin inş.
hepinizi çoooooooook seviyorum.
inşallah cnmmmmmmmmm
yaaaa demek iyice incelemişşşşş ne güzel işteeeeee ii olmuşşşşşşş uzun uzun bakmak daha iyi herşeyi görüyoooo.
eniştede iyice incelenmiş oldu..
olsun cnm ya olursunuz ameliyatı onunda faydası olucaktır..
bak bizim ilk teselerde eşimin sol taratan hiç sprem bulamadılar..
sonra bizimki 2009 da varikosel ameliyatı oldu bu seneki tesede hiç sol tarafta bulunmayan spermler o tarafata bulundu ..
emre bey sola bakmış ve bulmuşş düşün demekki fayda etmiş...bakalım doktor uygun görürse söyler ameliyat olmanızı..inşş iyi gelir...
nerde kızzzzzzz izmki süpriz yaparmı bilmiyorummmmmm
o yazı bekliyo herhalde tedavinin durumuna göre bişeyler yapıcağız..bu tedavidende bişey çıkmazsa yani olumsuz olursa o zaman dedim zaten..
cellelettin beye gidiceğiz kürler kullanıcaksın tamam dedi..şimdi ordaki parçalara güveniyoya bişey yapmıyoo..
hakkımızda hayırlısı cnm ya bakarsın sende bizimle tedaviye başlarsın cnmmmmmmmmm yazaaaaaaaaaa
hay ağzından bal damlıyo cnm benim yaaaaaaaa
ahh düşünmesi bile güzel oluyo kızzzzzzzzzzz
inş cnm benim için gelişmler olsun beklerim ama sonu bebişli olsun inş hepimiz için
doğru enişte o dondurulanlara güveniyo inş güveni yerine gelir sonrada sen hamişken ikinci için çabalar enişte
hakkımıza hayırlısı cnm zaten bi uötan başlamak lazımdı bizim için kavgalar işe yaradı:26:
tabii sonunda ben ağladım hep ama olsun evladım çin bu gün ağlarım o gelince ömrimce gülerim inş
hepimiz mutluluktan ağlayalım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
neyse kızlarrrrr ben şimdilik çıkayım işim var birazzz onları halledeyimmmmmmmmmmm
görüşrürüzzzzzzzzzz..ayy güne iyi başladıkkkkkkk hep böyle olsun inş......
bende iyiyim canim saol..
Boynum tutuldu benimde ama buna sükür.
ınsallah canim hakkinizda hayirlisi olur.
Ve bu test sonuclariniz yüzünüzü güldürür..amin..
ıstanbula ne zaman gitmeyi düsünüyosunuz canim??
slm kızlar biz babamı eve bırakırken eşimde dedi bizde celallettin hocaya bi gidelim bakalım dedi
bende tabii uçtum bi şeylere tekrar başlamak için
neyse eşim aradı dr gözdem arkadaşın eşinin nosunu verdi eşim konuştu
cuma sabahı eşim dr yanına gitti dr bey ilgilenmiş bayağı muayne etmiş testleri yaptır bi görelim demiş
bide macun yazmış bunları kullan demiş macun fsh düşürmek içinmiş daha gelmedi kargo ile gelecek bugün
eşim hormon testtini vermiş sonra ultrason ve doppler istemiş onu yaptırdı
ultrason da ve doplerde yoğun bi varikosel çıkmış hatta demiş ultrasona bakan sen eğer ağırlık kaldırıyorsan yapma demiş
eşimde fitnees gitip halter falan çalışıyorum deyince sporu bırak sen o ağırlıkları kaldırıp uğraşırken yumurtalıklarındaki damarlar
açılıp kan fazla pompalıyo tabii o sırada ısınıyo demiş yani yumurtalıkları ısınmaması lazımmış he bide demişki o doplere bakan dr
ya sende nasıl sperm çıkışı olmadı çıkması gerekirdi demiş
Demiş ki sende sperm var belki ama varikosel olup yumurtalıklar ısınınca daha başlamadan spermler ölüyo olabilir demiş
şimdi bu hafta inhibin b yaptıracak eşiim sonra hepsini toplayıp dr celalettin beye gösterecek
dr celalettin bey demiş anlamış hemen sen demiş ateşli hastalıtan böle olmuşsun ( zaten de ondan kaynaklanıyo )
zaten dr demiş testtlere göre ameliyat ol yada olma derim bu testler nasıl bi yol izlemek için ii olacak demiş
tedavi süreciniz kısa değil tabiiki zor süreç demiş ama olmuçak diye bişeyde yok demiş
Inanın ki eşim sporu bıraktı içim umud doldu valllahi bari biliriz gidişatı
bakalım tetlere bakınca varikosel ameliyatı ol dermi bilmiyoruz
benden bu kadar çok yazdım ama her ayrıntıyı size yazmam lazımdı
inş. O tablodaki herkes anne olacak. Rabbim nasip etsin.
Eşim ve bende 26yaş, 2yıl evlilik, 1varikosel 1m.tese ameliyatı. Hiçbir sıkıntısı yok. Yani ters giden hormonlar vs. Ama bir bitkisel tıpçı beynin kökhücre üretim merkezinde sorun var dedi. M.tese de elongolarımız çıktı . Sperm yok. Bitkisel tedavi oluyoruz. Kürler. Umudumuzu çok yitiriyoruz. Ama bugun yeniden azimle duayla tutunucam. Rabbim hepimize yardım etsin. Ruyalarda buluştuğumuz minnacık yavrularımıza
çok yakında kavuşalım inş. Kün fe yekun.. 'o' ol derse olacak . H.lı geceler
Bende iyiyim canim saol..
Boynum tutuldu benimde ama buna sükür.
Insallah canim hakkinizda hayirlisi olur.
Ve bu test sonuclariniz yüzünüzü güldürür..Amin..
Istanbula ne zaman gitmeyi düsünüyosunuz canim??
slm kızlar biz babamı eve bırakırken eşimde dedi bizde celallettin hocaya bi gidelim bakalım dedi
bende tabii uçtum bi şeylere tekrar başlamak için
neyse eşim aradı dr gözdem arkadaşın eşinin nosunu verdi eşim konuştu
cuma sabahı eşim dr yanına gitti dr bey ilgilenmiş bayağı muayne etmiş testleri yaptır bi görelim demiş
bide macun yazmış bunları kullan demiş macun fsh düşürmek içinmiş daha gelmedi kargo ile gelecek bugün
eşim hormon testtini vermiş sonra ultrason ve doppler istemiş onu yaptırdı
ultrason da ve doplerde yoğun bi varikosel çıkmış hatta demiş ultrasona bakan sen eğer ağırlık kaldırıyorsan yapma demiş
eşimde fitnees gitip halter falan çalışıyorum deyince sporu bırak sen o ağırlıkları kaldırıp uğraşırken yumurtalıklarındaki damarlar
açılıp kan fazla pompalıyo tabii o sırada ısınıyo demiş yani yumurtalıkları ısınmaması lazımmış he bide demişki o doplere bakan dr
ya sende nasıl sperm çıkışı olmadı çıkması gerekirdi demiş
demiş ki sende sperm var belki ama varikosel olup yumurtalıklar ısınınca daha başlamadan spermler ölüyo olabilir demiş
şimdi bu hafta inhibin b yaptıracak eşiim sonra hepsini toplayıp dr celalettin beye gösterecek
dr celalettin bey demiş anlamış hemen sen demiş ateşli hastalıtan böle olmuşsun ( zaten de ondan kaynaklanıyo )
zaten dr demiş testtlere göre ameliyat ol yada olma derim bu testler nasıl bi yol izlemek için ii olacak demiş
tedavi süreciniz kısa değil tabiiki zor süreç demiş ama olmuçak diye bişeyde yok demiş
inanın ki eşim sporu bıraktı içim umud doldu valllahi bari biliriz gidişatı
bakalım tetlere bakınca varikosel ameliyatı ol dermi bilmiyoruz
benden bu kadar çok yazdım ama her ayrıntıyı size yazmam lazımdı
sağol cnm benim inş spermin çıktığını da görürüz hepimizzzzzzzzcnm benim bu ne güzel bir haber böyle
demek eşin kendiliğinden celalettin beye gitti
demek yapılan tetkiklerde vücudun sperm ürettiği anlaşıldı ve
sizde nasıl sperm çıkmaz demiş dr
çok sevindim cnm inşlh macun şifa olur
tez zamanda kızlar spermler çıktı spermlerimiz artıuyorda dersin inşlh...sonundaOlursun inşlh...
teşekkürler cnm benim inş spermin çıkışını görürüzcanımmmm nasıl sevindim anlatamam senin adına.
inş Rabbim seni heeeep böyle sevindirir.
inş senin ve eşin için herşey çok güzel ilerler.
basit sorunlar tam incelenmediği için nekadar zor geliyor değil mi tatlım.
inş normal yolla bile çıkış olur belki.
belkideeeeeeeeee normal yolla hamile olursun kızzzz:32
Canim cok sevindim yeni gelismelere. İnsallah en kisa zamanda sifa bulursun uz. Her yeni gun size umut getirsun. Kendi istegiyle doktora gidelim demesi ne guzel. Bizimki de boyle olurmu acaba. Dun gene tartistik hala konusmuyoruz
Surekli ben arastiriyorum surekli ben diyorum oraya gidelim buraya gidelim diye . İnan artik o kadar cok yoruldum ki. Kac aydir celalettin beye gidicez insallah. Hala bekliyoruz bakalim ne zaman. O da benim zorumla olacak ya hadi bakalim.
Senin adina cok mutluyum tatlim. Dogal yoldan hamile kaldigini da duymak nasip olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?