Sıfır spermden sonra çıkış olan hatta bizim gibi normal yolla bebek sahibi olanlar var...Bu eşinizin durumu ile ve tedavi ile alakalı...Hipogonadizm gonadların yani testislerin çalışma düşüklüğü demek...İkiye ayrılıyor; eğer sekonder hipogonadizm yani beyinden hormon salınımı ile alakalı bir problem varsa tedavisi daha kolay kötünün iyisi denilebilir ilaçlarla tedavisi mümkün...primer hipogonadizm hormonal salınımda problem yok testiste bir problem var demek basit olarak...merhaba arkadaşlar benimde eşim azospermi 2011 de mikrotese olduk olumsuz sonuçlandı bizde umudumuzu kesip bıraktık
uzun süredir girmiyorum kk ya
sıfır spermden daha sonra sperm çıkışı olan arkadaşlar varmı sanırım birazcık umuda istiyacımız var:26:
canım ya gerçektenmi bizde ikigün önce sipariş verdik dün geldi panax, e1 ve omega3 kullanmaya başlıycak eşim inşallah faydası olur çok sevındım senın adınada, umut verdin bana çünkü gerçekten artık bırakmıştık acaba aynı zamanda aktardanda macun alsakmı yoksa bu ilaçlar yeterli olurmu
Canım senin adına çok sevindim.Tedavinizi güzel bir şekilde olup inşallah hayırlısı ile bu azodan kurtulanlardan olursunuz.en azından içinde kuşku kalmamış.sonra da bu topiğin adını celaleddin babanın torunları diye değiştiririz.
Eşim tese ameliyatından çıktıktan sonra kaan bey yanımıza geldi.ameliyat çok başarılı geçti o sperm kanallarını gördük demişti.ertesi gün ise olgun sperm yok demişti.
Ama doktor o kanalları gördüyse eğer bizde de ümit var o zaman diye düşünüyorum.
Baharcim
Canim Yaren16 arkadasimizin ihlaslarini okudum. Allah kabul etsin insallah.
Canim Allah benim icin etmis oldugun dualari kabul etsin.
Cok tsk ederim..
Yaren16cim
Canim en kisa zamanda rabbim sana bebisini nasip etsin insallah
yaren kardeşimizin duasını okudum.Rabbim tez zamanda gönnlündeki muradını verip,yüzünü güldürsün inşallah.
Baharcigim ben yarenin dualarini okudum.
Yarencigim, rabbim tez vakitte bebeklerini kucagina almani nasip etsin.
yaseminsu ve yaren arkadaşlarımızın dualrını okudum canım allahım kabul etsin gönüllerinden geçenleri allahım en yakın zamanda versin inşallah
canım yasemensu ve yarenin ihlaslarını okudum.Allah kabul etsin.
YASEMENSUUU canım Rabbim en kısa zamanda evini çocuk sesleriyle doldursun.amin.
YAREN canım Rabbim en kısa zamanda evini çocuk sesleriyle doldursun.amin.
Günaydın güzel arkadaşlarım.
Bugün çok mutluyum memleketten annam babam geldi.onlar evdeler ben işteyim.akşamı nasil edeceğim bilmiyorum.Annem gelir gelmez karalahana çorbasını yapmış bile.
Baharım YAREN16--ihlaslarını okudum allah kabul etsin tez zamanda beklediği muradını versin inş.
hepinizi çoooooooook seviyorum.
cnm ben okudum Allah kabul etsin
Vck yasemen su yaren arkadaşların dualarını okudum allah kabul etsin inşallah evleri tez elden bebekleri ile senlenir.
yaren 16nın ıhlaslarını okduum rabbım kabul eylesın ınsallahh aminnnn
baharcığım yasemensu ve yaren arkadaşlarımın dualarını okudum Rabbim arkadaşlarıma en yakın zamanda ikiz evlatlar nasip etsin amin
selam canım..
YASEMENSU nun ihlaslarını okudum ALLAH kabul etsin.
YAREN in surelerinide şimdi okuyacağım inş okudu yazabilirsin.
RAABİM ikisinede gözaydınlığı olacak yavrular bağışlasın amin.
BAHARım iyimisin güzelim.
Canim Allah razi olsun..
Insallah tüm tedavileriniz mükemmel gecer.
Ve tez vakitte anne olursun...
yaren 16 için okudum allah kabul etsin amin
canım yaren arkadasımızın ihlaslarını okudum .rabbim kabul etsin.rabbim arkadasızın ne muradı varsa tez zamanda muradını nail etsin
meraba canım yasemen ve yaren16 arkadaşlarım için ben ihlaslarımı okudum allah kabul etsin allah edilen dualar hürmetine en kısa zamanda evladınıza kavuştursun inşaallah...
geçmiş olsun cnm boyun tutulması çok zor oluyor inşlh hemencik geçer...
Cnm şu günlerde sene sonu ve yeni dönem çalışmalarımız var iş yerinde
ürünleri kendimiz hazırlayacağımız için şu günlerde şrikette bunun telaşı var
bende muhasebe de tek çalıştığım için çok fazla buradan ayrılamıyorum
kısmetse ocak sonu veya en geç şubat gibi bizde gideceğiz celalettin hocaya ve saraçoğluna
hem o zamana fısh testinide yaptırmış oluruz
şu spermleri bir görsek bütün dert tasa bitecek gibi geliyor bana
hakkımızda hayırlısı bakalım cnm
sizde durumlar nasıl cnm sizde saraçoğlunun kürlerini kullanıyordunuz sanırsam?
cnm benim bu ne güzel bir haber böyle
demek eşin kendiliğinden celalettin beye gitti
demek yapılan tetkiklerde vücudun sperm ürettiği anlaşıldı ve
sizde nasıl sperm çıkmaz demiş dr
çok sevindim cnm inşlh macun şifa olur
tez zamanda kızlar spermler çıktı spermlerimiz artıuyorda dersin inşlh...sonundaOlursun inşlh...
Canim nasilsin??
Sana bisey sormak istiyorum.
Hüseyin ermisin macununu kullaniyorduk yaklasik 1,5aydir.
Bögürtlen kökü suyumuz bitti ama karisimdan biraz daha kaldi.
Karisima devam etsek esime bi zarari olurmu??
Cünkü bögürtlen köküyle kullanin karacigere zarari olabilir dendi diye hatirliyorum..
Canim su tabloya beni de ekleyebilirmisin??
Sanimiz yürüsün
Ben 29 esim 40 yasinda.
2yillik evliyiz.
Azo sebebebimiz belli degil kücükken hastalik felanda gecirmemis yada varikosel vs de yok.
Tüm testlerimiz normal degerlerde.
2012 nisan ayinda Almanyada m.tese olduk sonuc sifir.
6aydir bitkisellerle devam ediyoruz.
inş. O tablodaki herkes anne olacak. Rabbim nasip etsin.
Eşim ve bende 26yaş, 2yıl evlilik, 1varikosel 1m.tese ameliyatı. Hiçbir sıkıntısı yok. Yani ters giden hormonlar vs. Ama bir bitkisel tıpçı beynin kökhücre üretim merkezinde sorun var dedi. M.tese de elongolarımız çıktı . Sperm yok. Bitkisel tedavi oluyoruz. Kürler. Umudumuzu çok yitiriyoruz. Ama bugun yeniden azimle duayla tutunucam. Rabbim hepimize yardım etsin. Ruyalarda buluştuğumuz minnacık yavrularımıza
çok yakında kavuşalım inş. Kün fe yekun.. 'o' ol derse olacak . H.lı geceler
arkadaşım tabloya benide ekleyebilir misin?biz 3,5 yıllık evliyiz yaş eşim 29 ben 24 azosperm nedenimiz tam oarak bilinmiyor,8-10 yaşlarında geçirmiş olduğu kabakulak yada çok sık geçirdiği ateşli hastalıktan şüpheleniliyor,eşim 2010 yılında tese oldu sonuç sıfır,2011 yılında varikosel ameliyatı oldu fakat sonuç değişmedi eşim 1 aydır saraçoğlunun kürlerini kullanıyor eğer hiç çıkış olmazsa yaza doğru mikrotese ve tüp bebek denemeyi düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı allah kimseyi evlat yokluğuyla sınamasın çok zormuş bunu her geçen gün daha iyi alıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar bizi bizden başka kimse anlayamaz...
canım ben dualarımı okudum Allahım kabul etsin...Sormak istediğim birşey var 1000 ihlas okunduktan sonra okumam gereken bir dua var mı yada yapmam gereken birşey.Teşekkürler
Günaydın güzel arkadaşlarım.
Bugün çok mutluyum memleketten annam babam geldi.onlar evdeler ben işteyim.akşamı nasil edeceğim bilmiyorum.Annem gelir gelmez karalahana çorbasını yapmış bile.
Baharım YAREN16--ihlaslarını okudum allah kabul etsin tez zamanda beklediği muradını versin inş.
hepinizi çoooooooook seviyorum.
kızlar celalettin hocanın istediği testlerin hepsi çıkmış
ve eşim hocaya mail atmış sonuçları
sonrasında hoca aramış ve
sonuçlarının güzel olduğunu bir sorun olmadığını söylemiş
bir macun önermiş takviye olarak
çok şükür bir sorun yok yani canlarım
slm kızlar biz babamı eve bırakırken eşimde dedi bizde celallettin hocaya bi gidelim bakalım dedi
bende tabii uçtum bi şeylere tekrar başlamak için
neyse eşim aradı dr gözdem arkadaşın eşinin nosunu verdi eşim konuştu
cuma sabahı eşim dr yanına gitti dr bey ilgilenmiş bayağı muayne etmiş testleri yaptır bi görelim demiş
bide macun yazmış bunları kullan demiş macun fsh düşürmek içinmiş daha gelmedi kargo ile gelecek bugün
eşim hormon testtini vermiş sonra ultrason ve doppler istemiş onu yaptırdı
ultrason da ve doplerde yoğun bi varikosel çıkmış hatta demiş ultrasona bakan sen eğer ağırlık kaldırıyorsan yapma demiş
eşimde fitnees gitip halter falan çalışıyorum deyince sporu bırak sen o ağırlıkları kaldırıp uğraşırken yumurtalıklarındaki damarlar
açılıp kan fazla pompalıyo tabii o sırada ısınıyo demiş yani yumurtalıkları ısınmaması lazımmış he bide demişki o doplere bakan dr
ya sende nasıl sperm çıkışı olmadı çıkması gerekirdi demiş
demiş ki sende sperm var belki ama varikosel olup yumurtalıklar ısınınca daha başlamadan spermler ölüyo olabilir demiş
şimdi bu hafta inhibin b yaptıracak eşiim sonra hepsini toplayıp dr celalettin beye gösterecek
dr celalettin bey demiş anlamış hemen sen demiş ateşli hastalıtan böle olmuşsun ( zaten de ondan kaynaklanıyo )
zaten dr demiş testtlere göre ameliyat ol yada olma derim bu testler nasıl bi yol izlemek için ii olacak demiş
tedavi süreciniz kısa değil tabiiki zor süreç demiş ama olmuçak diye bişeyde yok demiş
inanın ki eşim sporu bıraktı içim umud doldu valllahi bari biliriz gidişatı
bakalım tetlere bakınca varikosel ameliyatı ol dermi bilmiyoruz
benden bu kadar çok yazdım ama her ayrıntıyı size yazmam lazımdı
bende özledim cnm nasılsın iyimisin ?seninde tedavin yaza kalmış hayırlısı olsun cnm geç olsun güç olmasın inş. (çokda geç olmasın)eşin bi ara zona rahatsızlığına tutulmuştu geçmiştir inş. sıkıntılar geldimi üst üste geliyor iştesizde baya sıkıntı yaşadınız Allah sıkıntılarınızdan bi an önce kurtarsın.senin bebekler hazır bekliyo bişey yapamıyon, bizim spermler çıktı elimizden geleni yapıoz ama yine olmuyor.hepimiz bi şekilde sınanıyoz işte...
biraz topiği dışardan takip edeyim dedim tedavi süresince belki güzel haberlerle gelirim diye umut ettim ama yine olmadı..evt spermlerin çıkmasıyla iş bitmiyor bizim sperm çıktı ama hiçbir döllenme olmuyor bu durumda spermin varlığıyla yokluğu aynı geliyor bana..önceleri yumurtamda sorun var diyordum ama artık şuna daha çok inanır oldum teseyle çıkan sperm bize yaramıyor dr da teseyle çıkmasına daha çok bağlar oldu.eşlerinin normal sperm çıkışı olanların yumurtaları 1 tn bile olsa dölleniyor ama bizim döllenmiyor..son tedavimde 5 yumurtadan 2 tn 1. kalite toplandı dr bile çok sevinmişti kalitesine...
cnm erken menepozda olmasaydım bende ara verirdim.. ara vermemek için ard arda denedim ama artık yoruldum şimdi ara verme zmnı...maddi manevi yıprandık gerçekten...ama son birkez daha denicem bunu biliyorum artık kaç ay sonra olur bilemiyorum...ve bu tedavi sayfasını kapatıcam...
Allah hepimizin yardımcısı olsun ...
kızlar biz bugün ilk kez 4 boyutlu ve renkli ultrasonda gördük kızları.kıpı kıpırlardı ve biri parmağını emiyordu yayılmış geniş alanda geziniyor diğeri sıkışmış kalmıştı.diğerinin ayak parmaklarımı yoksa dedim doktor kıpır kıpırlar bugün herşeyi beklerim bunlardan dedi.ayrıca,sanki babaya benziyor dedi.eşimde eyvahhh evde kalırlar ozaman doktor bey anneye benzesinler diyor. doktor çok güldü.bu delilerle ne zaman işim bitecek diyordur kesin..bizden haberler bu kadar.
herkese iyi geceler diliyorum sizleri cok ozledim hepinizi cok merak ediyorum bahar nur.sen vck esma 16 FLAZSK MERCAN NZLYN SEVAL 5816BURSA MAVIMENEKSE BANGI AUMUT DENIZBULUT ARUNA CEMREM29 CERVAN YAREN16 HMTNZL ASKBEBEK NUREFSAN PITIRCIK SIZLERI COK MERAK EDIYORUM BAHARCIGIM HAMIS TABLOSUNDA HIC DEGISIKLIK OLDUMU INSALLAH OLMUSTUR UZUN BIR ARA VERICEM DEMISTIM SIZE ARKADASLAR REJIMI BIRAKTIM AMA KILOMU KORUYORUM ; TURKIYEYE GITTIM GELDIM DOKTORUMUDA DEGISTIRDIM BU ARADA ARTIK KENDISINE BIR GUVENIM KALMADI BURDA NUREFSANIN GITTIGI HASTANEYE GITTIM YENIDEN BANA TETKIKLER YAPILDI AYRICA HISTERESKOPIDE YAPILDI SONRADA 4 OCAKTA PROFOSORLE RANDEVUM VAR BAKALIM NE DIYCEK BU YOL COK MESAKKATLI YOL BE ARKADASLAR BAZEN OKADAR CARESIZ HISSEDIYORUMKI SANKI HIC EVLADIM OLMAYACAK HISSI KAPLIYOR HER YERIMI HER GECE BEBEK RUYALARI POZITIF TEST SONUCLARI BENI DAHA COK YIPRATIYOR SANKI BIRDE INADIMA CEVREMDE TANIDIGIM TANIMADIGIM HERKES YA HAMILE YA DA DOGURUYO ALLAH HERKESIN EVLADINI BAGISLASIN AMA BU IMIHAN COK AGIR COK ZOR INSALLAH KAZANIRIZ BENDEN BUKADAR KIZLAR HEPINIZI HASRETLE KUCAKLIYORUM ALLAHA EMANET EDIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?