Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bahar85 canım bende ihlas suresini okumak istiyorum inşallah ne zamana kadar ve kimin için okuyacağımızı sen mi söylüyorsun

oyyyyyyyerim ben onlarııııııı nasıl tatlıdırlarrrrrr yaaaaaaa
bi güzelde sevmişsinnn...minikleriiiiiii....
aminnnnnnn cnmmmmmm bizlerde görürüz inş günleriiiiiiii
bu ara bebek aşkımmmmm arttıııı iyiceeeee bi görsennn akşam hep bizimkine bebek olsa şöyle olurdu böyle olurdu hep bebek konuştumm.
hoşbulduk tatlımmmmmmmm..
nerelerdeydin sen geçmi kalktınnnnnn

Slm kizlar nasilsiniz??
Bana bilgisi olan Celalettin hocanin mailini ve telefon numarasini yazabilirmi??
Benim icin gecen 1 saniyenin bile önemi cok büyük..
Simdiden tsk ederim..

bahar85 canım bende ihlas suresini okumak istiyorum inşallah ne zamana kadar ve kimin için okuyacağımızı sen mi söylüyorsun

canım aslında listenin tamamlanmasına sadece 2 kişi kaldı ama ben yinede ekleyeyim seni listeye senin içinde okunsun...
1000 ihlas suresini kişi sayısına bölüyorum listeye akşam bakar kaç tane okuyağını görürsün...
sıra sana gelince senin içinde okunacak...

Canim nasilsin??
Esinin iyilesmesine cok sevindim..

Canim beni aksama dua listesine ekleyebilirsin...

maleseff bu ayda yine tedaviye başlayamadık :) benim tedavi yılan hikayesine döndüüü ..şimdide kist çıktı bendee,halbuki 2 aydır 21 günlük olan ilaçtan kullanıyordum geçen ay kist yokken bu aya kist oluşmuş.ulun bey tedaviye başlamayalım dedi.bu kez 21 günlük ginera verdi,ilaç bitince gel muayene edelim eğer kist kaybolmamışsa küçük bir opersayonla içini boşaltacağını söyledi.

4 aydır bir türlü başlayamadık gitti tedaviye :) ilk ay gerekli testlerim yapıldı,2 ay histereskopi oldum,3 ay emere beyin yokluğu yüzünden iptal oldu,4 ay kist çıktı,önümüzdeki ay ne olur bilemiyorum :)hakkımda hayırlısı olsun demekten başka çare kalmadı artık.

kızlar bu arada kist için bildiğiniz kür varsa yazabilirmisiniz? (amacım önümüzdeki ayı garantiye almakk ) :))

arkadaşım İbrahim Saracoğlu'nun soğan kürü var.Polikistik over,çikolata kisti için temizleyici bir kür olduğunu biliyorum.İnternette araştır istersen.sitede de konu açılmıştı.

zambağın ihlasları okundu
Rabbim ona eşiyle birlikte hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

Canim nasilsin??
Esinin iyilesmesine cok sevindim..

Canim beni aksama dua listesine ekleyebilirsin...

iyiyim tatlımmm bi girip bi çıkıyorum işte
saol tatlım hayırlısıyla atlattık rahatladım bende...
tamam tatlım eklerim

canım sıkma canını vardır bunda da bi hayır...
sonuçta ilk ay tahlillerin yapılmış...
2. ay histeroskopi olmuşsun...
bunlar gerektiği için olmuş...
emre hocanın yokluğu nedeniyle tedavinin ertelenmesi canını sıkmıştır ama sonuçta o olmadan da olmuyor...
bu ayda kist çıkmış demekki senin biraz daha heyecanlanmanı istiyor bebişlerin
hayırlısı olsun canım...
canım soğan kürü kullanabilirsin kist için

bi görsennnnnnn ahhh ahhhhhhhhh içim gitti valla
sevmez miyim tatlım biri kocişin kucağında biri benim kucağımda
kocişin kucağındaki kafasını öyle bi yaslıyorki kocişin omzunaaaaaaaaa allahım dedim şuanları bize evlatlarımızlada yaşat
sorma dün bende öyleydimmmmm
alışveriş merkezine gittik heryerde bebek arabaları...
asansöre bindik 2 bebek arabası vardı birinin içinde 2 aylık bi bebeiş acıkmış nasıl ağlıyor...
tam çıkıyoruz asansörden bi bebek arabasıda orda resmen hepsi etrafımı sardı...
sonra eve geldik faceye girdik arkadaşım hamişti ama fotolarını hiç koymamıştı...
onları gördüm kocaman göbeğiyle negüzel olmuş
içim gitti içimmmmmmmmmm sonra tutamadım kendimi azıcık ağladım
üstüne ikizlere gittik neyseki onlar keyfimi yerine getirdi
geç kalktık canım sonrada kocişle oyalandık işte pek duramadım topikte...

Son düzenleme:
Pabuçunu dama attım güzelim..Akşam yeni misafirlerim vardı..Seni de kaynattıkkk:)) Şaka bi yana valla özlüyorum laflamayı..Daha dün konuştuk ama:))) Dur işimi bitiriyimde arıyım,sesini duyuyum:))

haha papucumu buldum
damdan indirdim

canım vardır bundada bir hayır.
bebişler seni iyice kontrolden geçirip öyle gelecek sanırsam
sıkma canını. Rabbim en hayırlı bir zamanda sağlıklı evlatlarını sana versin inş.....amin.

Allahım en kısa zamanda sizede nasip etsin... cnmmmm benimmmmmmmmm
tatlımı tatlıı ikizlerrrrrrrrrrrrrr....
vakit bile bulamazsın inş buraya giricekkkkkkk..miniklerdennnnnn.

kıyamam ağladınmıııı..
benimde gözler doluyoooo sürekliiii
inşşşşşşş hepimiz yaşarızzzzzzzz o güzel duygularııııııı

Baharcigim ben duami okudum canim.

Zambakcigim rabbim hayirli evlatlar nasip etsin bir an evvel.

slm canlarım nasılsınız bizim inhibin b sonucu çıktı değer 150 hoca iiyi dedi şimdilik iki ayrı macun verdi biriside hüseyin ermişin macunu yarın gelcek inşallah Allahın izni ile bu macunlar şifa olur kızlar hepimizin dilejkleri gerçekleşir 2013 te inşallah hepimiz evlatlarımızı kucaklarımıza hayırlısı ile alırız Amin

hadi hayırlısı canım.
gözünüz aydın.
inş şifa olur tatlım macunlar
çıkış olur ve kavuşursun evlatlarına.

selam kızlar nasılsınız.baharcığım ben zambak arkadaşımın duasını okudum Rabbim kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…