- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
arkadaşlar gelincik'ten öğrendiğimize göre kızının sağ böbreğinde genişleme çıkmış...
şimdilik takip ediliyormuş ama ilerde ameliyat olma durumuda olabilirmiş...
biz şimdiye kadar burada biçok arkadaşımızın sıkıntısı için toplanıp dua ettik...
elimizden gelen bu çünkü...
şimdide küçük yiğenimiz elif için tefriciye okuyalım bence...
katılmak isteyen arkadaşlar kaç tane okuyacaklarını haber verirlerse iyi olur...
allah şifa versin gelinciğin meleğine inş
BAHAR85=244
BANGİ=250
CEMREM29=
CİCEK00=150
FLAZASK2003=200
ECRİN23=200
GEGONYA=200=OKUDU
GOZDEMMM=100
HMTNZL=200
MERCAN=200
MİKALEZE=500
NURSEN=
PITIRCIK43=250
VCK=200
KALAN=1750
NOT: en geç cumartesiye kadar tamamlanması gerekiyor...
tatlım benden 1000 tane al güzelimmmmmmmmmmarkadaşlar gelincik'ten öğrendiğimize göre kızının sağ böbreğinde genişleme çıkmış...
şimdilik takip ediliyormuş ama ilerde ameliyat olma durumuda olabilirmiş...
biz şimdiye kadar burada biçok arkadaşımızın sıkıntısı için toplanıp dua ettik...
elimizden gelen bu çünkü...
şimdide küçük yiğenimiz elif için tefriciye okuyalım bence...
katılmak isteyen arkadaşlar kaç tane okuyacaklarını haber verirlerse iyi olur...
allah şifa versin gelinciğin meleğine inş
BAHAR85=244
BANGİ=250
CEMREM29=
CİCEK00=150
FLAZASK2003=200
ECRİN23=200
GEGONYA=200=OKUDU
GOZDEMMM=100
HMTNZL=200
MERCAN=200
MİKALEZE=500
NURSEN=
PITIRCIK43=250
VCK=200
KALAN=1750
NOT: en geç cumartesiye kadar tamamlanması gerekiyor...
küstümdermişim ben de uzun durmadım zaten facede donuyor durmadan. ben iyiyim azcık boğazım ağrıyor sadece :) şimdi yarın için hazırlık yapmaya başlıcam.
sen nasılsın demeyi unuttum :) sen nasılsın?
bir girip bir çıkıyorum ama sizsiz kalamıyorum
baharımmm sağol canımm canımız sıkıldı ama artık yapacak birşey yok diyoruz.4 aydır heycanla tedavi başlayack derkenn ,başlayamadık gitti :)kendime söz verdim önümüzdeki ay heyecan yapmıyacağım :) bu aradaaa yarından itibaren 20 gün yokum tedavi için ayırdığımız 20 gülük izni kullanacağız vedee memlekete tarsusa gideceğizz :)ailemi yiğenlerimi çok özledim tedavi öncesi sevdiklerimi görmek bana çok iyi gelecek inşallah.
ben yokken çokkk kaynatmayınnn topiğiii olurmu? :))gelinceee okumam çok zor olur.2 gün girmesemm doluyorr saylalarr oku oku bitmiyorr zatenn :)) bu sözümm flszkkk içinde geçerli ona göreee :))
pıtırcığımmm vallahi sorma canımm hemde ne sıkı kontrolll 4 aydır ulun beyin verdiği vitaminleri alıyorumm :) 1 ay daha almaya devam edeceğim, kilo desen aldı başını gidiyorr.
baharımmm sağol canımm canımız sıkıldı ama artık yapacak birşey yok diyoruz.4 aydır heycanla tedavi başlayack derkenn ,başlayamadık gitti :)kendime söz verdim önümüzdeki ay heyecan yapmıyacağım :) bu aradaaa yarından itibaren 20 gün yokum tedavi için ayırdığımız 20 gülük izni kullanacağız vedee memlekete tarsusa gideceğizz :)ailemi yiğenlerimi çok özledim tedavi öncesi sevdiklerimi görmek bana çok iyi gelecek inşallah.
ben yokken çokkk kaynatmayınnn topiğiii olurmu? :))gelinceee okumam çok zor olur.2 gün girmesemm doluyorr saylalarr oku oku bitmiyorr zatenn :)) bu sözümm flszkkk içinde geçerli ona göreee :))
pıtırcığımmm vallahi sorma canımm hemde ne sıkı kontrolll 4 aydır ulun beyin verdiği vitaminleri alıyorumm :) 1 ay daha almaya devam edeceğim, kilo desen aldı başını gidiyorr.
pıtırcık ne yapıyorsun şekerim belki okumuşsundur mesajımı bizde celalettin beye gitmeye karar verdik ama gitmeden önce inhibin b testini yaptırmalımıyız acaba
bizim fsh yüksek olduğu için inhibin değeri düşük çıkacak aslında biliyorum ama yinede gerekiyorsa yaptırırız.sizde gittiniz sanırım celalattin beyle görüşmeye beni biraz aydınlatırmısın hangi testleri yaptırdınız nerde yaptırdınız ve doktor size şu anda nasıl bir tedavi uyguluyor biraz az sordum değilmi
anladım canım tamam yaptırırıztatlım benim çok sevindim celalettin hocaya gideceğinize.
canım fazla okumadım geçmişi tembellik ettim
canım bence inhibin b testini yaptırın gidin.
biz istanbula gitmeden önce oradaki süreci hızlandırmak için burada yaptırdık canım.
çünkü inhibin b testi 10 günde falan çıkıyor.
fsh değerinee bakmayın canım siz yaptırın inhibin byi. celalettin hoca ona göre belirliyor ilaçları ve dojazları.
inş iyi çıkar ama en azından tesede sperm çıkıp çıkmayacağı belli olur canım.
canım diğer bütün testleri istanbulda yaptırdık.
celalettin hoca yönlendirdi tatlım bizi.
emin ellerde yaptırdık anlıyacağın testlerimizi..
lökositleri temizlemeye çalışıyoruz ilk etapta.
nepido vurulduk bu arada. testisleri şoka uğratacakmış.....
şoka uğraya uğraya gariplerimmmmmmmmmmm
bitkiseller ve macun verdi.2 ay sonra lökositlerimize tekrar bakıp yeni bir tedavi aşaması başlayacak inş.
canım sizin içinde hayırlısı olsun.
belki tese öncesi tedaviyle tesede sperm çıkma oranını artırabilirsiniz....
ayyyyy inş canım yaaaa .belkide tek tükde olsa çıkış olur gerek kalmaz teseye.....
çok mutlu olurum inan senin adına .....
biraz çok sormuşsun ama bende biraz çok açıkladım galiba
canım herzaman sorabilirsin .
cevaplarım tatlım.....
görüştünüz mü peki celalettin hocayla telde falan.
ne dedi size?durumunuz hakkında ....
canım ne haber nasılsın
canım düşündümde nasip olursa gidelim çarşambaya inş
ama galiba siz önce test yapacakmışsınız ben
test için bişey diyemeğeceğim düşünmek gerek
acaba çapa yapmıyormu bu testi belki celalettin hoca biliyorudr
bilgi vermezmi
gözdemlede konuştum vakıfada gidebiliriz nayse canım konuşuruz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?