Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlı akşamlar canım
hadi şifa olsun inşallah canım
bizim de ermiş aktar diyo ama
hüseyin değil de mehmet ermiş bizimki
bir bağlantısı var mı ikisinin bilmiyorum ama
cam kavanozda bizim alüminyum folyoyla kaplı
iyi olur aslında cam kavanoza aktarman bence.

tamam canımcım benim de okuduğum
senin okuduğun gibi.
herkes istediği gibi okusun bence
dilinin alışık olduğu gibi
tabi arkadaşlar da fikirlerini söylesinler.

tamam canımcım benim de okuduğum
senin okuduğun gibi.
herkes istediği gibi okusun bence
dilinin alışık olduğu gibi
tabi arkadaşlar da fikirlerini söylesinler.

canım bende öyle düşündüm herkes kendi alışık olduğu şekilde okursa daha kolay olur...
çünkü alıştığını değiştiremiyorsun pek herkes nasıl biliyorsa öyle okusun artık

merhaba arkadaşım bizde istedik huseyin ermis ten ben oğlu bilal ermis le görüşmüştüm bizde 3kavanoz göndermişler cam ve alüminyum folyaya sarılmış sekildeydi birde arkadaşım tahtta tatlı kaşığı koymuşlar metal kaşık kesinlikle macunun içine sokma inşallah şifa olur

çok sağol canım inşallah sizede şifa olur canım bizimkide aynı siznkiile hüseyin mehmet ermiş galiba çünkü telde sen,in eşinle karıştırmıştı bizi sonra biz kendimizi, tanıttık belkide başında hüseyin olmayabilir ben karıştırmışımdır hadi canım Allahım inşallah bu macunlaerı vesile kılar bebeğimizin olması için amin

çok teşekkür ederim canım inşallah hepimize şifa olur kullandıklarımız evet aslında bende öyle düşündüm en iyiisi cam kavanoza boşaltıyım

sonsuzun ihlasları okundu Allah kabul etsin
Allah ona hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

Canım 3 gündür çok yogunum ve arkadaslarımızın dualarını okuyamadım hepsini yarın okuyacagım lütfen kusuruma bakmayın okuyacagım duaların sayılarına bile bakamadım henüz (

Canim ben ARUNA arkadasim icin payima düsen salavat-ı şerifleri okudum..
Allahim kabul etsin tez zamanda muradini versin insallahh.AMIN..

Herkese iyi geceler.

Yarın Y mikrodelesyon testi sonucumuz çıkacak. İnşallah güzel sonuçlar alırız diye dua ediyoruz günlerdir. Sormak istediğim bir şey var. Karyotip analizi için de kan vermişti eşim. Sonucu yılbaşında çıkacaktı. Ama bugün hastaneden aradılar, karyotip için tekrar kan vermemizi istediler. Bunun sebebi ne olabilir.. Ben hemen kötüye yordum ama bir şey de anlamadım. Bu genetik testlerde bu tarz bir tekrar kan verme olayı yaşayan oldu mu aramızda?

arkadaşlar ağzınıza yüreğinize sağlık Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah en kısa zamanda evlatlarımızı nasip etsin Amin...

herkese hayırlı günlerrrrrrrrrrr
bugün eşimle inhibin b testtini vermeye gideceğiz tabii
gitmişken birazda gezeriz
inş ii sonuçlar çıkar hepimizin eşlerinde de

Günaydınnn çiçeklerrrrrr
Teste giden arkadaşlar inşallah iyi haberler verirsinizz
Rabbim mutlu huzurlu bir gün nasip eder inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…