ARUNA--------------------------------------------------162
ASBELOVE----------------------------------------------161=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------162
BAHAR85-----------------------------------------------162=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------162
BİRUMUT99---------------------------------------------162
CİCEK00------------------------------------------------162=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------162=OKUDU
ECRİN23------------------------------------------------162
ESMA----------------------------------------------------162
FLZASK2003-------------------------------------------161
HASRET------------------------------------------------161=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------161
KADER60-----------------------------------------------161
KADER_NL----------------------------------------------161
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------161
MİXER07------------------------------------------------161
NURSEN------------------------------------------------161=OKUDU
NİLDA015----------------------------------------------161=OKUDU
NZLYLN-------------------------------------------------161
PITIRCIK43---------------------------------------------161
SAGANAK-----------------------------------------------161
SEVAL0817---------------------------------------------161=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------161
TULAY20------------------------------------------------161=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------161
VCK------------------------------------------------------161
YASEMENSU--------------------------------------------161
YAREN16------------------------------------------------161=OKUDU
ZAMBAK06----------------------------------------------161
34BC-----------------------------------------------------161=OKUDU
Allah Resulü(s.a.v.) buyuruyor:
Dua ile sema arasında bir engel vardır.Üzerime salavat getirilince engel açılır, DUA YERİNE ULAŞIR.
Kim altından kalkamayacağı güç bir işle karşı karşıya gelirse, üzerime çok çok salavatı şerife getirsin.Çünkü Allahü Teala, üzerime getirilen salavat-ı şerife sebebi ile onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını çoğaltır, Allahın yardımı ile muradına nail olur.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
salavat okuyacaklar tamamlandı mı buradaki 161 ve 162 ne oluyor.daha farklı sayılarda salavat okunamıyor mu?
ben de burada olduğum sürece okumaya çalışırım şayet sizin için uygunsaforumu takip edemeyecek bir durum oluşursa size bildirebilirim.
selam kızlar nasılsınz
selam kızlar nasılsınz
canımcım sende tanıdın celalletin beyi nasıl biri olduğunu sana anlatmama gerek yok Allah onu yolumuza çıkardıysa tam tedavi aşamasında herşeyde bir hayır vardır diye düşünüyoruma.s canım hoşgeldin
ben iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo?
denizbulut sana kesinlikle kaan hocayla yollarınızı ayırmanızı ve celalettin beyle yolunuza devam etmenizi tavsiye ederim çok ilgili ve bilgili bir doktor.sizin içinde elinden geleni yapacağına ve Allah'ın izniyle başarı elde edeceğini düşünüyorumslm cnm hoşgeldin
haberler sende anlat bakalım aşkbebekle görüşmelerinizden.......
oh oh çok sevindim canım yakızlar biraz kendimizden bahsedeyim.dün ben eşim .aşkbebek ve eşi hep beraber celalettin beyin muayehanesine gittik öncelikle kan tahlili yaptırdı eşlerimiz.celallettin bey ben sonuçları alırım akşam tekrar görüşürüz dedi ve ardından inhibin b testini yaptırdı eşlerimiz.daha sonra akşam tekrar gittik kendisiyle görüşmek için Allah razı olsun kendisi çok ilgili bir doktormuş bizleri aynı zamanda bilgilendirdi .eşim içim 47xxy li olmasının başka azolulardan farklı olmadığını aynı şekilde eşimede tedavi uygulacağını söyledi yalnız diğer hastalara göre tedavisi biraz daha zormuş.biliyorsunuz ki biz önümüzdeki ay tüpbebek tedavisine başlıyacaktık.celallettin bey inhibin b testi çıksın sonucuna göre karar veririz tedaviniz için başlayıp başlamamanıza dedi.ama kendisi eşimde inhibin b değerinin düşük çıkacağını şu anda mikrotese için uygun olmadığını düşünüyor.yinede sonucu bekliycez tedavimiz için.bu arada eşim ultrason çektirecek ve bitkiseller kullanıcaz.celalettin bey eşime iğne tedavisi uygulayakmış hakkımızda hayırlısı olsun dualarınızı eksik etmeyin şimdilik aklıma gelenler bunlar gözdem bize yol gösterdiğin ve sebep olduğun için tekrar teşekkür ederim
canımcım sende tanıdın celalletin beyi nasıl biri olduğunu sana anlatmama gerek yok Allah onu yolumuza çıkardıysa tam tedavi aşamasında herşeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum
denizbulut sana kesinlikle kaan hocayla yollarınızı ayırmanızı ve celalettin beyle yolunuza devam etmenizi tavsiye ederim çok ilgili ve bilgili bir doktor.sizin içinde elinden geleni yapacağına ve Allah'ın izniyle başarı elde edeceğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?