günaydın canlarrrrrrrrr hepiniz güzel bi hafta sonu geçirirsiniz umarım
günaydın canım
sende güzel bir hafta sonu geçir canımın içi
aylardır doktor kontrolümün olmadığı ve evde geçirdiğim ilk cumartesi sabahı.elimde olsa hiç evden çıkmam ama önce nikaha gitmem gerekiyor sonra ilk öğrencilerimle (şu an 8.sınıflar ve eşimin öğrencisi oldular.ben onlarıın ilk öğretmeniyim 3.5- 4 yaşındaydı hepsi o zmanlar)buluşucam. aklım yatağımda ve miskinlikte ama gidicez mecburen.
vck,canım senin için bir meryem,bir yasin 200 tefriciye okurum canım.daha fazlasını alırdım ama yetiştiremem belki.bir günüm diğerine uymuyor.bazen kıpırdayamıyorum bile.bunları okuyayım tefriciye desteği yaparım yine inşallah.
aruna, seni hiç göremiyorum artık
flzaskcımda okuyup kaçmaya başlamış.ama nursende kaçıyor der şimdi.
cemrem sen bu azimle üniversiteyide bitireceksin inşallah.
kızlar hepinizi öpüyorum.(pardon zeynep ve berrakla beraber öpüyoruz) Allaha emanet olun
günaydın canım
sende güzel bir hafta sonu geçir canımın içi
aylardır doktor kontrolümün olmadığı ve evde geçirdiğim ilk cumartesi sabahı.elimde olsa hiç evden çıkmam ama önce nikaha gitmem gerekiyor sonra ilk öğrencilerimle (şu an 8.sınıflar ve eşimin öğrencisi oldular.ben onlarıın ilk öğretmeniyim 3.5- 4 yaşındaydı hepsi o zmanlar)buluşucam. aklım yatağımda ve miskinlikte ama gidicez mecburen.
vck,canım senin için bir meryem,bir yasin 200 tefriciye okurum canım.daha fazlasını alırdım ama yetiştiremem belki.bir günüm diğerine uymuyor.bazen kıpırdayamıyorum bile.bunları okuyayım tefriciye desteği yaparım yine inşallah.
aruna, seni hiç göremiyorum artık
flzaskcımda okuyup kaçmaya başlamış.ama nursende kaçıyor der şimdi.
cemrem sen bu azimle üniversiteyide bitireceksin inşallah.
kızlar hepinizi öpüyorum.(pardon zeynep ve berrakla beraber öpüyoruz) Allaha emanet olun
herkese ii hafta sonları olsunnnnnn
mutlu ve lay lay lom günlerimizolsun inşşşş
baharım cnm sana da güzel hafta sonları şekerim
eşinle çok huzurlu günler geçirmen dileğiyle
ayyy mektup yazarmış gibi oldu ama içimden öle demek geldi napıyım
MERCAN cnm çok sağol kız zeynep berrakı benim yerime sev onları göbişinde
vck cnm kan tahlilleriniz çıktımı sonuç kaç:26:
olsun canım olsunnnnnnnnnn
saol bidenemmmmmmmm
çok güzel bi dilek tatlımmmmmmmm hepimiz için geçerli olur inşşşşşş
herkese ii hafta sonları olsunnnnnn
mutlu ve lay lay lom günlerimizolsun inşşşş
baharım cnm sana da güzel hafta sonları şekerim
eşinle çok huzurlu günler geçirmen dileğiyle
ayyy mektup yazarmış gibi oldu ama içimden öle demek geldi napıyım
MERCAN cnm çok sağol kız zeynep berrakı benim yerime sev onları göbişinde
vck cnm kan tahlilleriniz çıktımı sonuç kaç:26:
sanada cnmmmmm iyi haftasonlarııııı
inş cnm günlerimiz hep öyle olsunn..
2013 'de inş hepimiz için güzel bi yıl olur dileklerimiz isteklerimiz gerçekleşir...
en başta sağlımız huzurumuz yerinde olur..:26::26:
sonra tabikiii bebişimiz bizimle olurrrrrrr
inşşşşşşşşşşşşşşş
zaten bebişlerimiz olsun biz herhalde ne tv ne eşya derdine düşeriz varsa yoksa onlar hayatımızın her tarafını onlar kaplar
ee kaplasınlar yani yeter artık be gelsinler zaten ben benimkilerine popoarına vurucam nerde kaldınız çok geçiktiniz dicem
tabiki cnm nerde artık tv izlemek eşya almak elbise almak
varsa yoksa onlar olucak hayatımızda başka şeyle ilgilenmemize fırsat vermiycekler
ben razıyım gelsinlerde sadece onlarla ilgilenim yeter artık kaç senedir evdeeyim.
dimi yaaaa vurmak lazım popocuklarına onları bu kadar özlemle bekleyen anneleri varrrrrrrr ama onlar yokkkk..
bi gelsinlerrrrr ..ben gelip seninkilerinkinede vururumm popolarına nerde kaldınız diyeeeeee .
ayy olsa bebişlerimiz böyle oturmalar yapsak birbirmize gidip gelsen ne güzel olur..
ben de bir tane alayım canım.Yüce Allah gönlüne göre versin hayırlısını versin inş.
Canim senin icin 1 Yasin-i serif okudum...
Allahim tez vakitte ne muradin varsa versin..AMIN...
cnm bende okurum
ne demek sen benim bebişlerimin teyzesi olacaksın vur hakediyo onlar yaaaaaaa
inş bizlerde öle oturmalar yaparız hadi sıkıyosa benim koçiş yollamasın göreyim
hahahaaaaaaaaaaaa
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?