- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
iyiz vck sen nasılsın işim çok var gel benim evi temizleyelim:))))))))))))))
bende iyiyim işte ne olsun ben biliyorum senin işini sirkeyle evmi temizletcen kız bana :18::18::18::18::18:
herkese ii hafta sonları olsunnnnnn
mutlu ve lay lay lom günlerimizolsun inşşşş
baharım cnm sana da güzel hafta sonları şekerim
eşinle çok huzurlu günler geçirmen dileğiyle
ayyy mektup yazarmış gibi oldu ama içimden öle demek geldi napıyım
MERCAN cnm çok sağol kız zeynep berrakı benim yerime sev onları göbişinde
vck cnm kan tahlilleriniz çıktımı sonuç kaç:26:
evet öyle yapacağım eşin evdemi
benimde çamaşır makinamın altından su akıyyor çamaşır yıkandığında bugün bakmaya gelecekler
bana dualarımda yardımcı olan bütün arkadaşlarımdan ALLAH razı olsun kızlar niyetim şu bu ay tedaviye başlamaya karar verdim eşimin ameliyatında sperm çıkması ve bebeğimin olması inşallah
inşallah bacım inşallah Rabbim nasip eder
merhaba arkadaşlar herkese iyi haftasonları diliyorum.bugun çok güzel birşey oldu celalettin hocayı aradım mikrotese olmanızı tavsiye etmiyorum normal yoldan büyük ihtimalle olur sizin dedi hipofizde ve testislerde bi sıkıntı yok spermde var ama olgunlaşmıyor dedi.antibiyotik verdi eşler birlikte kullanacakmış. bitkisel formul hazırlatmam için bi numara verdi çok iyi birisi Allah razı olsun onunla tanışmamıza vesile olanlara.gözdemmmcim sana ayrıca teşekkür ediyorum mesaj göndermişsin.inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız Rabbim yardımcımız olsun....
merhaba kızlar,uzun zamandır bilgisayarım yoktu ve size hasret kaldım,inşallah güzel şeyler olmuştur,gerçi arada kızlardan haber aldım ama sizlerle konuşmayı çokk özledim
hoşgeldin canım nasılsın evet uzun zamandır girmiyorsun topiğe bizler iyiyiz şükürler olsun sen nasılsın varmı bir değişiklik hayatında
benim Ocakta başlayacaktı tedavim zaten,haftaya tekrar konuşmaya gitcez,mikrotese için artık eşim hazırmış,işte ilaçlar başlayacak,süreci başlatacaklarmış :18: :18: acayip derecede heyecan ve korku var yaklaştıkça bende canım.
sen naptın canım konuşmayalı
merhaba arkadaşlar herkese iyi haftasonları diliyorum.bugun çok güzel birşey oldu celalettin hocayı aradım mikrotese olmanızı tavsiye etmiyorum normal yoldan büyük ihtimalle olur sizin dedi hipofizde ve testislerde bi sıkıntı yok spermde var ama olgunlaşmıyor dedi.antibiyotik verdi eşler birlikte kullanacakmış. bitkisel formul hazırlatmam için bi numara verdi çok iyi birisi Allah razı olsun onunla tanışmamıza vesile olanlara.gözdemmmcim sana ayrıca teşekkür ediyorum mesaj göndermişsin.inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız Rabbim yardımcımız olsun....
Canım çok sevindim..Umarım kısa sürede sonuç alır,kavuşursun meleğine:))
canım benim tedavin şimdiden hayırlı olsun bende ayın 5de tedaviye başlıycaktım ama herhalde acelem varmış gibi bugün biraz belirti başladı bende birkaç gün içinde tedaviye başlamayı düşünüyorum hayırlısı artık.umuttüp bebeğe gidiyorum keşke aynı zamana denk gelseydik birlikte tedavi olurduk.onun haricinde celalettin peruya gittik bize tahlil falan yaptırdı sonucu ayın 3.de çıkacak ona göre eşime tedavi uygulayacaktı ama 1,5 -2sene sürebilir tedavisi dedi benim 2 sene daha bekliycek zamanım yok bugün verdiğim kararla bu ay kısmetse tedavime başlıycam eğer olumsuz olursa tedavimiz yani eşimde sperm çıkmazsa belki tekrar celalettin beyde tedaviye başlarız bizden haberler böyle canımcım
Seninde tedavin hayırlı olsun canımgüzel bir karar vermişsin bence ve inşallah sperm çıkar eşinde,keşke aynı yerde olsaydık ama ben Anadolu hastanesi( John Hopkins ) deyim,bana burası yakın,çalışınca çok zaor izin alması,bizim mikrotese şubata sarkar gibi geliyor,sanırım bende iğne kullanacağım ne zaman başlanıyor hiç fikrim yok :18: belkide aynı zamanlarda hamiş oluruz seninle
sağol canım Allah razı olsun hayırlısı olsun canım sonuçlarımız güzel olur inşallah eşlerimizde sperm çıkar bir kaç gün arayla hamiş oluruz inşallah.hakkımızda hayırlısı olsun artık seninde pc gelmiş artık bizi habersiz bırakma.
inşallah cnaım inşallahartık buradayım bilgisayarıma kavuştum bol bol görüşürüz bitanem,ben çıkıyorum kocişle biraz gezcez ikimizde stres olduk şimdiden ,öpüldünnnn aaa bu arada unutmadan bir yerden duydum denenmiş ve olmuş bir şeyi anlatayım.evde kullanmadığın bir parçadan,ama mutlaka evden olacak küçük bir sadaka torbası yap,çocuk için niyet ederek dua ile dik,ve hergün mutlaka az da olsa sadakanı at,dolduğunda sadakanı ihtiyacı olana mutlaka ver,ama küçük bir torba dik,az veya çok farketmiyor çünkü,ben yaptım bir torbayı mavi iple,diğerini pembeyle diktim.bunu yapan 3 kişiden haber geldi hamileler,yer gök sadaka ile boşa dememişler,mutlaka yap tedavinde başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?