Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ben aşkbebeğin duasını okudum
Rabbim inş derdinden sıkıntısından kurtarır tez vakitte
başladığı tedavi hayırlı olur inş

canım tedaviye başlama kararı almışsınız
hayırlı olsun inşlh inşlh ummadığınız kadar spermlerle karşılaşır
birbirinden kaliteli embriyolarınızdan ikizlerin olsun sende hepimize umut ol ışık ol inşlh...

canım çok ama çok sevindim tedaviye başlamana inşallah sende bebişlerini kucağına alacaksın ilk denemende.. Rabbim çıkacağın bu yolda yar ve yardımcın olsun....

Baharciiim senin ivin okudum cnm allahim kabul etsin insallah hayirlisiyla bebisine kavusursun insallah.cnm 167tane okumusum 1tane eksik oku sen. tlfdan giriyorum nete yanlis gormusum cok zor oluyor yazmakta kusura bahmayun arti

Son düzenleme:
ben aşkbebek için salavatlarını okudum
Allah onun eşine hayırlı bir iş ve onlara sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

hayırlı günler kızlar bugün ilk günüm ve tedavime başlamama kısmetse 2 gün kaldı .çok heyecanlıyım eşimin inhibin b değeri çıkacak inşallah ameliyat olmaya elverişlidir ve tekrar geri adım atmak zorunda kalmayız:18::18::18::18:

canım çok ama çok sevindim tedaviye başlamana inşallah sende bebişlerini kucağına alacaksın ilk denemende.. Rabbim çıkacağın bu yolda yar ve yardımcın olsun....

sağol canım ALLAH razı olsun bende sizlerin başarılı olmanız ve bana umut olmanızla yola çıktım hatta dün eşime bebişlerinizi gösterdim çok mutlu oldu yani onlardamı 47xxyliydiler sonra bebekleri mi oldu diğe defalarca sordu inanası gelmiyor zavallı kocamın doktorların hem umutsuz konuşmaları eşimi çok etkilemiş.hep umutsuz ve tedirgin ama sizin elif ve emir mucizeleriniz bize umut oldularinşallah uzun ömürlü sağlıklı ve salih saliha evlatlar olurlar dualarınızda yer almak ayrıyeten beni mutlu etti iyiki varsınız

cnm 1yasin 1 meryem okudum
tefriciye bitmek üzere

sağol canım Allah razı olsun ben malesef kendi duamı artık okuyamıycam önce çok üzüldüm sonrada sizin gibi yardım sever arkadaşlarım olduğu için bir kez daha Rabbime şükrettim
benim için beni hiç tanımayan arkadaşlarım dua ediyor inşallah sizlerin ettiği dualar hürmatine Rabbim bana evlat nasip eder tabiki sizlerede iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri

evet canım teadaviye başlamak istiyorum biran evvel
aslında celalettin bey tedavi olmamızı tavsiye etmişti
inhibin b testi çıksın ona göre karar verelim demişti
ama inan içimden hep biran evvel başlamak geliyor
ben zaten eşimin değerinin kötü çıkacağını düşünüyorum çünkü fsh yüksek,lh yüksek,testesteron düşük
ama yinede ben eşimde sperm çıkmasını istediğim içinmidir bilmem ama biran evvel tedavi olmasını istiyorum
iyi dilekrin için çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun inşallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayır dualarınızı eksik etmeyin

hayırlı olsun cnmm demek geldii kırmızılarrrrrr
cnm 2. günü başlamıycakmısın yoksa 3. günmüü
inş cnm test iyi çıkacak
artıkk başlıycaksın tedavineeeeeeee

vck cım ben 1 yasın 1 meryem surenı okudum ınsallah rabbım kabul ederr evlatlarına kavustursun rabbım senıı

ecrin23 Yasin Süresini okudum.

vck 3 Yasin Süresi + 1 Meryem Süresi + 100 Tefriciye okudum.

Rabbim ikinizin de niyetlerine icabet etsin.Sağlıklı,uzun ömürlü,hayırlı evlatlara hamile kalmayı,doğurmayı,büyütmeyi sizlere nasip etsin.Yüce Allah yar ve yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…