- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
cnm çokkkkkkkkkk mutlu oldum inannnnnnnnnnnmerhaba arkadaşlar herkese iyi haftasonları diliyorum.bugun çok güzel birşey oldu celalettin hocayı aradım mikrotese olmanızı tavsiye etmiyorum normal yoldan büyük ihtimalle olur sizin dedi hipofizde ve testislerde bi sıkıntı yok spermde var ama olgunlaşmıyor dedi.antibiyotik verdi eşler birlikte kullanacakmış. bitkisel formul hazırlatmam için bi numara verdi çok iyi birisi Allah razı olsun onunla tanışmamıza vesile olanlara.gözdemmmcim sana ayrıca teşekkür ediyorum mesaj göndermişsin.inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız Rabbim yardımcımız olsun....
slm cnm evet bayağıdır yoktun hoşgeldin bundan sonra görüşmek dileğiylemerhaba kızlar,uzun zamandır bilgisayarım yoktu ve size hasret kaldım,inşallah güzel şeyler olmuştur,gerçi arada kızlardan haber aldım ama sizlerle konuşmayı çokk özledim
cnm tedaviniz hayırlarla başlasın inş asm de olucaksınız ameliyat galibabenim Ocakta başlayacaktı tedavim zaten,haftaya tekrar konuşmaya gitcez,mikrotese için artık eşim hazırmış,işte ilaçlar başlayacak,süreci başlatacaklarmış :18: :18: acayip derecede heyecan ve korku var yaklaştıkça bende canım.
sen naptın canım konuşmayalı
hoşgeldin cerkecim evet uzun zaman oldu nasılsın hayatında ne gibi gelişmeler var cnmmerhaba canlar uzzzuuuuuuuun bır aradan sonra dondümmmmmmm
SELAM CANLAR.
ASKBEBEK icin salavatlari okudum ALLAHim gonlunde olanlari hayirlisi ile versin. amin.
gec haber verebildlm ozur.
cnm çokkkkkkkkkk mutlu oldum inannnnnnnnnnn
inş sperm çıkışı oldu diyede yazarsın cnm benim ayyy ne güzel bu haberin benzeri hepimizin başına olsun iinşhhhhhhhhhhhh...
sağol canım aminn inşallaaaaahhhhhhhhhhhhhh..........................
sukur iyiym tatlim
sen nasilsin.
FLZASK canim bayragi senmi devraldin,
BAHAR nerelerdesin ins iyidir.
okuyorum ama yazamiyorum cok
sizi seviyorum.
sukur iyiym tatlim
sen nasilsin.
FLZASK canim bayragi senmi devraldin,
BAHAR nerelerdesin ins iyidir.
okuyorum ama yazamiyorum cok
sizi seviyorum.
iyiyim cnm bizde celalettin beye gittik tahlillerimizin sonucunu göstermeyi bekliyoruz
benden böle evet flzask cnm arkadaşına yardımcı oluyo iimsever kız ooo
bizde seni çok seviyoruz cnm olsun ara sırada girsen yazsan oluyo ne olursa olsun bu topik bırakılmıyo zaten
o bize biz ona kene gibi yapışmışız
hayırlı akşamlar kızlar bi bakıyım selam vereyim dedim nasılsınız iyisinizdir inşallah geçmişi okumaya çalıştım ama hepsini okumayı başaramadım maşallahınız var vallahi kaçyıldır bu topikteyim ilk defa sohbetlerin çok hızlı ilerlediğini birbirine kenetlenmiş bir şekilde samimi arkadaşlıkların kurulduğunu görüyorum... Rabbim bu muhabbetinizi devam ettirsin inşallah... tekrardan sizlere teşekkür ediyorum elifim için okuduğunuzu tefriciye için Allah hepinizden razı olsun teyzeleri... İnşallah yapılan bu dualar yüzüsuyu hürmetine Rabbim sizin evlerinizide çocuk sesleriyle doldursun...hepinizi öptük Allah a emanet olun...
selam gece kuşları nasılsınız
Selam gece kuşuuu iyiyim sen nasılsın dünden bu yana
bende iyiyim canım işte kararımı verdim tedaviye başlıycam inşallah .canım mesajını gördüm ama özelden cevap yazamadım başka arkadaşa cevap yazdığım için 10 dakika geçmesi lazımmışta
duan içinde çok teşekkür ederim Allah razı olsun.sence iyi kararmı vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?