Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

üzülme cnm dur bakalım dr ne diyecek ona göre yapılcak şeyleri yapacagız zaten hepimiz
galiba sabah gider cnm beni götürmez benim orda tanıdıklarım var pek istemiyo beni yanında götürmek ,
olsun o gitsin bakalım ne diyecek evet vck yi bende aradım sonuç için ama tl cevap vermiyo
hakkımıza hepppppp hayırlar olsun be güzelim

Kızlar Merhaba,

Eşim azospermi, FSH, LH'ı çok yüksek, testosteron da en normal seviyenin alt sınırında. Karyotip analizi ve y mikrodelesyon testleri yapılıyor. Y mikrodelesyon için 25 Aralık'ta sonuçlanıcak dediler, sonra tarih gelince tekrar kan istediler. Hala sonuçlanmış değil. Karyotip de 1 Ocak'ta açıklanacaktı, 2'si dediler, sonra 3 ocak, en son da bu cuma günü akşam saatlerinde belli olacağını söylediler. Kafayı yiyeceğim. Demek ki temiz değil ki kontrol amaçlı tekrar tekrar bakıyorlar diye düşünüyorum. Başına böyle bir şey gelen var mı?

Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi'nde yaptırıyoruz bu testleri, anladığım kadarıyla onlar da kan örneklerini başka bir kuruma yolluyorlar. Bu tarz genetik testleri her yer yapmıyor, çok az diye tahmin ediyorum. Beklemek o kadar zor ki.. İyi çıkacağını, bebeğimiz olacağını bilsem 1 hafta da beklerim, 1 ay da, 1 yıl da.. Ama bilinmezi beklemek çok yorucu. Eşi genetik test yaptırdığında böyle ertelemelerle ya da yeniden kan verme gibi işlemlerle karşılaşan birileri oldu mu aranızda?

canım inş olumlu güzel şeyler olur seviniriz artık hiç bişey düşünemiyorum malsef
artık hayırlısı bakalım
inş sizinde güzel olur demek maşallah eşinde üretim var çok sevindim senin adına

cnm enim eşimde genetik test yaptırdı evet çıkması uzun sürüyo ama bu kadar erteleme tekrar kan alma neden olur bilemedim
belki de sonuç gerçekten çıkmadı bekle bi kaç gün daha bakalım cnm inş ii sonuç alırsınız..

ben artık alınmaya başlıcam zaten eylülden beri geri dönmedin zaten telime :) o yüzden aramaya da çekiniyorum.

canım inan ki ne desen haklısın
eylülden beri okadar sorunla uğraştık ki ben kendime gelemiyorum pek
inan seni her gördüğümde bangiyi arayacaktım diyorum sonra araya bişey giriyor kalıyorum...
san karşı çok mahçubum inan ne desen haklısın...
ama gerçekten seni önemsemediğim için değil seni çok seviyorum biraraya geldik okadar sohbet ettik çok değerlisin benim için...
ama ben garip oldum valla...
eseslimde çok sitem etti geçen gün haklı olarak oda bikaç kere beni aramıştı ama ben dönememiştim ona...
sonra gönlünü aldım dklarım yüklensiz kendimi affettiricem inş
çok seviyorum seni canım arkadaşım sen aklına başka bişey getirme sakın

Son düzenleme:

sende dikkat et cicim bundan sonra ne yapim
nzlyn sürpriz yapıcam diyince bende söylemedim..

Baharcigim, birumut, cicek ve denizbulutun salavatlarini okudum.

Rabbim niyetlerini kabul eylesin.

cnm seninde gözünaydınn..dur bakalım cnmm hemen üzülmee ..
bakalım doktor ne diyicek içini ferah tut inş güzel olumlu şeyler söyler..:26::26:

sağol canım bende iyiyim
baktım kalabalık dalayım muhabbete dedim
neler yaptın iyimisin

ii yapmışsın cnm ne olsun kendime kilo çizelgesi yaptım biraz daha motive olayım diye
birde eşim inhibin b testti yapmıştı burda okumuşsundur onun sonucunu aldım da kızlarla paylaştım
sağolsun hepsi ii dediler bakalım cuma eşim dr gösterecek o ne diyecek heyecan var şuan bende:18::18:

yok yok getirmem aklıma kötü şeyler takıldım sana sadece. kendimden biliyorum ben de bir garip oldum zaten son 1 yılda ben ben gibi değilim. oluyor öyle zamanlar dertler kalabalık gezmeyi seviyor geldi mi hep beraber geliyor.

kilo çizelgesi derken canım azmettin sen baya haaaa
dediğin testi bilmiyorum canım ben ya ama hayırlı sonuçlarınız çıkar inşallah

herkese ii akşamlar kızlar nasılsınız
baktım herkes burda bende geldim
esram hemen senide buldumm bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…