sağol canım ama çok üzüldüm bilmemeki ne olacak canım senin eşin akşammı dr gösterecek
sen beraber gidecekmisin aslında bende eşimle konuşayımda bizde akşam gider gösteririz
bakalım yaaa inş olumlu sonuçlar alırız bakalım
canım şu vck yi arıyorum ama tele cevap vermiyor merak ettim onların sonuç ne oldu diye
bende hataylıyım yemeklerle aram iyi yuvalamayı severek yiyorum
üzülme cnm dur bakalım dr ne diyecek ona göre yapılcak şeyleri yapacagız zaten hepimiz
galiba sabah gider cnm beni götürmez benim orda tanıdıklarım var pek istemiyo beni yanında götürmek ,
olsun o gitsin bakalım ne diyecek evet vck yi bende aradım sonuç için ama tl cevap vermiyo
hakkımıza hepppppp hayırlar olsun be güzelim
cnm enim eşimde genetik test yaptırdı evet çıkması uzun sürüyo ama bu kadar erteleme tekrar kan alma neden olur bilemedimKızlar Merhaba,
Eşim azospermi, FSH, LH'ı çok yüksek, testosteron da en normal seviyenin alt sınırında. Karyotip analizi ve y mikrodelesyon testleri yapılıyor. Y mikrodelesyon için 25 Aralık'ta sonuçlanıcak dediler, sonra tarih gelince tekrar kan istediler. Hala sonuçlanmış değil. Karyotip de 1 Ocak'ta açıklanacaktı, 2'si dediler, sonra 3 ocak, en son da bu cuma günü akşam saatlerinde belli olacağını söylediler. Kafayı yiyeceğim. Demek ki temiz değil ki kontrol amaçlı tekrar tekrar bakıyorlar diye düşünüyorum. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi'nde yaptırıyoruz bu testleri, anladığım kadarıyla onlar da kan örneklerini başka bir kuruma yolluyorlar. Bu tarz genetik testleri her yer yapmıyor, çok az diye tahmin ediyorum. Beklemek o kadar zor ki.. İyi çıkacağını, bebeğimiz olacağını bilsem 1 hafta da beklerim, 1 ay da, 1 yıl da.. Ama bilinmezi beklemek çok yorucu. Eşi genetik test yaptırdığında böyle ertelemelerle ya da yeniden kan verme gibi işlemlerle karşılaşan birileri oldu mu aranızda?
ben artık alınmaya başlıcam zateneylülden beri geri dönmedin zaten telime :) o yüzden aramaya da çekiniyorum.
bitanemmmmmmmmmmmm gözün aydın tedaviye başlamışsınızzzzzzzzzzz
seni cadı seni demek bize söylemezsin haaa ne ceza verelim sana acaba
flzask dorumdan yazılarını takip ederken görmüş o cadıda söylemedi bize
bundan sonra bende herkesi takip edicem hiçbi ayrıntıyı kaçırmamak için
okuduğumda çok sevindim ama sana yazamadım canım...
bugün opun vardı inş 2 yumoşunda kalitelidir hayırlısıyla döllenir bölünür ve kaliteli embriyolar olurlar inş
sonrada o embriyolar bebiş olarak dönerler sana inş
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dualarım seninle
cemrem canım gözün aydın senin yazını görünce bende hemen baktım bizimde sonuç açıklanmış ama
üzgünüm 16 . 60 çıkmış kızlar düşük dimi ne olacak sizce bizde sperm çıkmazmı bana bişey söyleyin çok üzüldüm
ii cnm sen nasılsın
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
iyi akşamlar cnm hoş geldin..
sağol canım bende iyiyim
baktım kalabalık dalayım muhabbete dedim
neler yaptın iyimisin
canım inan ki ne desen haklısın
eylülden beri okadar sorunla uğraştık ki ben kendime gelemiyorum pek
inan seni her gördüğümde bangiyi arayacaktım diyorum sonra araya bişey giriyor kalıyorum...
san karşı çok mahçubum inan ne desen haklısın...
ama gerçekten seni önemsemediğim için değil seni çok seviyorum biraraya geldik okadar sohbet ettik çok değerlisin benim için...
ama ben garip oldum valla...
eseslimde çok sitem etti geçen gün haklı olarak oda bikaç kere beni aramıştı ama ben dönememiştim ona...
sonra gönlünü aldım dklarım yüklensiz kendimi affettiricem inş
çok seviyorum seni canım arkadaşım sen aklına başka bişey getirme sakın
ii yapmışsın cnm ne olsun kendime kilo çizelgesi yaptım biraz daha motive olayım diye
birde eşim inhibin b testti yapmıştı burda okumuşsundur onun sonucunu aldım da kızlarla paylaştım
sağolsun hepsi ii dediler bakalım cuma eşim dr gösterecek o ne diyecek heyecan var şuan bende:18::18:
hoşbuldum güzelim neler konuşuyorsunuz böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?