KIZLAR İNHİBİN B SONUCUMUZ ÇIKTI
SONUÇ:29 YAZIYOR REFESANS DEĞERLERİ: 16 İLE 225 ARAsı diyo sizce sonuç nasıl ben pek anlayaamdım da:26:
SONUÇ:29 YAZIYOR REFESANS DEĞERLERİ: 16 İLE 225 ARAsı diyo sizce sonuç nasıl ben pek anlayaamdım da:26:
canım gözün aydınnnnnnn
bak negüzel değeriniz referans aralığında çıkmış düşük değil
rabbim yolunuzu açık etsin pamuğummm
inş tedavileriniz sonucunda nazlı spermcikler bi hızla çıkmaya başlayacak ve onca senenin acısını çıkartıcaklarrrrrrrrr
günaydın bacılar nasılsınız
ben iyi sayılırım
cuma günü kuruma gidiyoruz muracaat için dün eşimde bende çok ağladık keşke kendi canımızdan kanımızdan olsaydı diye bu kararı vermek çok zor muş ama çokda mutluyuz inşallah kızımız olucak hayırlı evlat olur inşallah bazen gel gitler yaşıyoruz herhalde kızımızı kucagımıza alana kadarda bu sıkıntılı hal devam edicek
gözünaydın cnm çıkmış sonuç
bende hiç anlamıyorum ama anlayan bi arkadaşvardır..
doktora ne zaman göstericeksiniz peki..
sağol güzelim benim ne bilim bende sanki çok bilirmiş gibi daha yüksek çıkmalı diye düşündüm
bakalım cuma nasipse eşim sonuçların hepsini dr celallettin beye gösterecek ne diyecek görücez nasipse
inş çıkış olurda bende tedaviye başladım diye bilirim
canım benim eşimin de 27 çıkmıştı
iyi demişti hoca.
Baharcim
Canim CİCEK00 arkadasimizin duasini okudum . Allah kabul etsin insallah.
BENGUSUU arkadasimizinki ni de okumus yazmistim hemen. Gozden kacmis sanirim tatlim :) listede okumadi gorunce ben de sasirdim. Bi ben okumasi gozukuyosam duasini yapabilir arkadasimiz. Listede okumadi gozukunce kemdimi cok kotu hissesiyorum :)
Kendiminkini okumadim ama henuz :) okuduktan sonra hemen haber vericem canimcim
sağol cnm bende emin olamadım yazayım bilen kızlar cevap verir diye düşündüm cuma günü gösterecek cnm benim
canım referans aralığında olması sperm üretiminin olabildiğini gösteriyor sanırım...
yanlış değilsem nzlyln'lerin sınırdaydı pıtırcıkların sınırın altındaydı...
tedaviyle bu durumda değişebilir...
allahın izniyle hepinizin değeri daha da yükselir görürsünüz spermcikleri inş
Kızlar sabahtan beri antalyada inhibin b testi yaptıran yerleri araştırıyorum
memorial 165 tl dedi centro laboratuvar istanbulda yapılıyormuş yurt dışına gönderiliyormuş
medical park antalya hastanesi 150 tl dedi sistem ve düzen laboratuvara gönderiyolarmış orasıda 1 haftaya çıkar eğer çarşambadan önce verirseniz çarşamba günü çalışılıyor dedi düzende aynı gün çıkar dedi
bende centro laboratuvarı aradım yurt dışına gönderdiklerini orada incelendiğini 15-20 güne sonucun çıkacağını söylediler
sistemde öyle dedi
düzen laboratuvar antalyayla çalıştıkları laboratuvarın ismini verdi
orayı arayın görüşün kanı biz ordan alıyoruz dedi
130 tl ye yapıyoruz dedi
sonra kafam baya karıştı yeniden istanbul düzen laboratuvarı aradım
başka yerler yurt dışına gönderiyormuş orada inceleniyormuş dedim
şimdi bunun cihazı çok pahalı her laboratuvarda yok dedi onların olmadığı için yurt dışına gönderiyolar ve kargo ile git gel 15-20 gün oluyor biz 3 yıldır kendimiz çalışıyoruz sadece çarşamba günleri dedi
doktorunuzada sorabilirsiniz düzen laboratuvar güvenilirmidir diye dedi
ay inşlh iyi bir yerdir inandım adama:26:
Buradaki medila laboratuvara pazartesi eşim kanı verecek çarşamba incelenip kısmetse akşama sonucu çıkacakmış
130 tl ye yaptıracağız sonrada celalettin beye sonuçlarımızla gideceğiz
hadi hayırlısı bakalım:26::26::26:
:26:
iyi yapmışsın cnm
en azında referans aralığında değeriniz
hem nursenlerinde 27 miş doktor iyi demişşşşşş
o zaman sizede bence iyi diyicekkkkkk
inş celalettin hocada güzel şeyler söyler cnmmmmmmmm..
sonrada gelsin spermcikler inş..
cnm belkide bu varikosel etkiliyoo eğer onu olması gerekirse olur ve spermler çıkıverir
sonrada sende inş başlarsın tedavineeee
inşşşşşşş cnm ya ağzın bal yesin cnm
evet ayyy ne güzel olur ya bizdede çıkış olsa ve burdaki bütün herkeste çıkış olsa hepimiz ayrı ayrı tedavilere başlasak inşş
rabbim hepimize göstersin inş
tatlım bak nursenlerde 1 milyon sperm çıkışı var değerleri 27ymiş...
nzlylnlerin tek tük çıkışı var onlarında 15-16 gbiydi yanlış değilsem...
sizin değeriniz daha yüksek...
demekki diğer problemler olmasa sizde de sperm çıkışı olacak
siz gidin gösterin bakalım hoca ne diyecek...
allahın izniyle varikosel ameliyatına krar verilir ve olunursa sonuç değişecek gibi geliyor banaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?