- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
selamun aleykum kizlar
CICEK canim arkadasim icin salavatlari okudum ALLAHkabul etsin.hayirli bebekler versin,amin,
benim bugun opum oldu cok sukur.4 yumos toplanmis.anestezi baya etkiledi beni.yeni yeni normale donuyorum,
esim tese olmadi.ac beklettiler olabilir diye.Rabbime sukurler olsun hereketli sperm var dediler.ama fazla bir aciklama yapmadilar.ben dr uma sordum hareket sorunu var galiba dedi.
insaallah yarin dollendikleri belli olacak.bugece nasil uyucam bilmiyorum,dungecede uyuyamadim.
hersey cok guzeldi,tupbebek merkezi cok yildizli otel konforunda,dr umda harika bir insan.(nur dokuzeylul) kendiside hamile.
darisi sana dedi ya cok hosuma gitti.
ALLAHima tevekkul ediyorum.Onun herseye gucu yeter.
dua ediyorum RABBIM sizede gostersin bugunleri.ve nurtopu bebsler ihsan eylesin.
simdilik benden bukadar fazla yazamiyorum.
slm cnm ensonn tedavide olduğunuzu yazmıştın noldu sonuç ne inşlh sperm bulunmuş ve emriyoların yerleşmiştir..selam arkadaşlar nasılsınız
hb cnm sabahtan akşama kadar iyiydim taki az önce arkadaşımla derleşinceye kadar şuan pek iyyiim diyemicem çocuk mevzusu malum sıkdı beni( cnm ağlamak istio vallahi uzun zmndır bebek için ağlamamıştım ama şimdi ağlıyasım var heralde bunalıma giriom..topiği dışardan takip ediodum arada. biz sizlere göre şanslı şansızlardanız evt sperm bir kullanımlık var elimizde ama ondada döllenme olmuyor hiç transfer yaşıyamadımki hep yarım kaldı tedavim hiçbişey anlamadım sevinsem de bebeğim yok üzülsemde yok ellerimde karnımda bomboş işte...maddi manevi yıprandık başka bişey olmadı...sperm var bulduda bunuyo demeyin tedavilerim hep fıs çıktı yumurta sorunumuz ayrı bir vaka
şuan uyguladığım bi tedavi yok tedaviye ara verdik son bir denemeyi 4-5ay sonra belki yaparız belkide yapmayız umudum yok benim artık...
sizde bazı testler veriomuşsunuz hayırlısı olur inş. ben pek anlamıyorum o testlerden onun için o konularda pek yorum yapamıyorum...inş. hayırlsıyla sizde tedavi aşamasına geçersiniz ve bebeğinize kavuşursunuz..okkalı öpücüğünü aldım)
cnm gözünüz aydın değerleriniz onun üzerinde iyi oluyor galibaKIZLAR İNHİBİN B SONUCUMUZ ÇIKTI
SONUÇ:29 YAZIYOR REFESANS DEĞERLERİ: 16 İLE 225 ARAsı diyo sizce sonuç nasıl ben pek anlayaamdım da:26:
canım inş sizinde test sonucunuz yüksek çıkar cemremden güzel haber aldık darısı sizin başınıza
ARUNA--------------------------------------------------167
ASBELOVE----------------------------------------------167=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------167=OKUDU
BAHAR85-----------------------------------------------167=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------167
BİRUMUT99---------------------------------------------167=OKUDU
CİCEK00------------------------------------------------167=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------167
ECRİN23------------------------------------------------167=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------167
FLZASK2003-------------------------------------------167
HASRET------------------------------------------------167
HMTNZL------------------------------------------------167
KADER60-----------------------------------------------167=OKUDU
KADER_NL----------------------------------------------167=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------167=OKUDU
MİXER07------------------------------------------------167
NURSEN------------------------------------------------167=OKUDU
NİLDA015----------------------------------------------167
NZLYLN-------------------------------------------------167
SAGANAK-----------------------------------------------166
SEVAL0817---------------------------------------------166
SONSUZ-------------------------------------------------166=OKUDU
TULAY20------------------------------------------------166=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------166
VCK------------------------------------------------------166
YAREN16------------------------------------------------166
YASEMENSU--------------------------------------------166=OKUDU
ZAMBAK06----------------------------------------------166
34BC-----------------------------------------------------166=OKUDU
Allah Resulü(s.a.v.) buyuruyor:
“Dua ile sema arasında bir engel vardır.Üzerime salavat getirilince engel açılır, DUA YERİNE ULAŞIR.”
“Kim altından kalkamayacağı güç bir işle karşı karşıya gelirse, üzerime çok çok salavatı şerife getirsin.Çünkü Allahü Teala, üzerime getirilen salavat-ı şerife sebebi ile onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını çoğaltır, Allah’ın yardımı ile muradına nail olur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
ARUNA--------------------------------------------------167
ASBELOVE----------------------------------------------167
ASKBEBEK----------------------------------------------167
BAHAR85-----------------------------------------------167
BENGUSUU---------------------------------------------167
BİRUMUT99---------------------------------------------167
CİCEK00------------------------------------------------167
DENİZBULUT-------------------------------------------167
ECRİN23------------------------------------------------167
ESMA----------------------------------------------------167
FLZASK2003-------------------------------------------166
HASRET------------------------------------------------166
HMTNZL------------------------------------------------166
KADER60-----------------------------------------------166
KADER_NL----------------------------------------------166
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------166
MİXER07------------------------------------------------166
NURSEN------------------------------------------------166
NİLDA015----------------------------------------------166
NZLYLN-------------------------------------------------166
SAGANAK-----------------------------------------------167
SEVAL0817---------------------------------------------167
SONSUZ-------------------------------------------------167
TULAY20------------------------------------------------167
UMUT99-------------------------------------------------167
VCK------------------------------------------------------167
YAREN16------------------------------------------------167
YASEMENSU--------------------------------------------167
ZAMBAK06----------------------------------------------167
34BC-----------------------------------------------------167
Allah Resulü(s.a.v.) buyuruyor:
“Dua ile sema arasında bir engel vardır.Üzerime salavat getirilince engel açılır, DUA YERİNE ULAŞIR.”
“Kim altından kalkamayacağı güç bir işle karşı karşıya gelirse, üzerime çok çok salavatı şerife getirsin.Çünkü Allahü Teala, üzerime getirilen salavat-ı şerife sebebi ile onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını çoğaltır, Allah’ın yardımı ile muradına nail olur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
selamun aleykum kizlar
CICEK canim arkadasim icin salavatlari okudum ALLAHkabul etsin.hayirli bebekler versin,amin,
benim bugun opum oldu cok sukur.4 yumos toplanmis.anestezi baya etkiledi beni.yeni yeni normale donuyorum,
esim tese olmadi.ac beklettiler olabilir diye.Rabbime sukurler olsun hereketli sperm var dediler.ama fazla bir aciklama yapmadilar.ben dr uma sordum hareket sorunu var galiba dedi.
insaallah yarin dollendikleri belli olacak.bugece nasil uyucam bilmiyorum,dungecede uyuyamadim.
hersey cok guzeldi,tupbebek merkezi cok yildizli otel konforunda,dr umda harika bir insan.(nur dokuzeylul) kendiside hamile.
dua ediyorum RABBIM sizede gostersin bugunleri.ve nurtopu bebsler ihsan eylesin.
cemrem canım gözün aydın senin yazını görünce bende hemen baktım bizimde sonuç açıklanmış ama
üzgünüm 16 . 60 çıkmış kızlar düşük dimi ne olacak sizce bizde sperm çıkmazmı bana bişey söyleyin çok üzüldüm
sen nasılsın canım sesin çıkmadı
sağol canım sanada iyi yıllar.demek kovaların yılı hem ben hem kocişim kova yani şansımız yüksekmiymiş
iyi akşamlar canım ayın 3nde sonuçlar çıkacak yarın okursan iyi olur bebeğim sağol Allah razı olsun
selamun aleykum kizlar
günaydın bacılar nasılsınız
ben iyi sayılırım
cuma günü kuruma gidiyoruz muracaat için dün eşimde bende çok ağladık keşke kendi canımızdan kanımızdan olsaydı diye bu kararı vermek çok zor muş ama çokda mutluyuz inşallah kızımız olucak hayırlı evlat olur inşallah bazen gel gitler yaşıyoruz herhalde kızımızı kucagımıza alana kadarda bu sıkıntılı hal devam edicek
cemrem canım senin adına çok sevindim inşallah eşin ameliyat olduktan sonra eşinde bol bol sperm çıkar ve bebişine kavuşursun
sağol cn benim darısı sana olsun inşşşşşşş
bkalım herkes ii diyo mam dr gidince görcez
cnm siz<in sonuç çıknışmı askbebeklerin çıkmış seni aradım akşam açmadınn
galiba musait değildin:26:
cnm seni merak ettim
evet canım müsait değildim eşimin değeri düşük 2.0 çıkmış canım sizlerin canınıda sıkmak istemediğim için haber vermek istemedim kusura bakma
Tese sonucu mu bu 2.0 ne demek oluyor cnm
evet canım müsait değildim eşimin değeri düşük 2.0 çıkmış canım sizlerin canınıda sıkmak istemediğim için haber vermek istemedim kusura bakma
tatlım tmm ne olur üzülme yani bu d eğerler ne kadar doğru gösterir dr bilir cnm bi dr konuşun
dur akalım gün doğmadan neler doğar cnm benim
boşver canım dedim ya alıştık herşeyin kötüsünü duymaya Rabbimden gelene razıyım ilk bu derdi çeken ben değilim sabrederim elimden geldğince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?