- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
boşver canım dedim ya alıştık herşeyin kötüsünü duymaya Rabbimden gelene razıyım ilk bu derdi çeken ben değilim sabrederim elimden geldğince
tabiki sabır herşeyin başı
ama bizimde değer ii diye sanki bende 9 ay sonra doğummu yapıcam allh bilir taa ne zaman olacak
oda olursa eğer kaderimde evşlat varsa yani bu gğnlerde geçerrrrrrr
bak ben 2 ameliyatta ne hale gelmiştim şimdi toplandım yani dualarımız hepimiizin için ama genede dr konuşun bi belki ilaç macun veriri ne olur bu kadar üüzülme bende üzülürüm sonra
sizin durumda olup doğum eden çok sen benden daha ii biliyorsun ne olr yıkılma
aaaaaaaaaaaaa arkadaşım asıl şimdi çeşmeleri açıcam üzme beni ben senin adına çoooooookkkkkkkkkkkkk sevindim
inşallah en kötü günün böyle olur
sen şimdi boşver beni kendi mutluluğunu yaşa söylediğime pişman ettirme beni ben birgün üzülürüm iki gün üzülürüm alışırım 9 senedir çocuğum mu vardıki şimdi yokluğuna üzüleyim
iyi geceler canım rüyanda cennet kokulu bebişini görürsün inşallah
canım benim bende seni merak ediyodum askbebeğe sordum hatta cemremlerin sonucu çıkmış askbebeklerinde vcklarınki
çıkmadımı acaba dedimm
çıkmışş ama cnmm .sonucunuz
kıyamam üzülme cnm benim..dur bakalım herşey bitti demek değill tabi..
Allah büyük.
inan bişey diyemiyorummm..
biliyorum birtanem merak ettiğinizi ama ne yapayım haber vermek istemedim
üzülmenizi istemiyorum biliyorum ki benim derdim size dert mutluluğuma mutluluk olacaktır
ben hatta eşimede söylememiştim malesef aşkbebekle telefonda konuşurken sayfayı açık bırakmışım görmüş
perişan halde geldi yanıma inan varya o zaman içim gitti boynuna sarılıp ağlamamak için zor tuttum kendimi
hayat işte her zaman gülecek değiliz ya bazende acıyı görmemiz lazım
hakkınızı helal edin sizleri üzmek istemezdim ama benide sizlerden başka hiç kimse anlamaz derdime ortak olamaz
ltatlım bende çıkıyorum
sana ii uykularrrrrrrrrrrrrrrr
boşver canım dedim ya alıştık herşeyin kötüsünü duymaya Rabbimden gelene razıyım ilk bu derdi çeken ben değilim sabrederim elimden geldğince
herkese günaydın
bugün erkenciyim vck cnmın haberinden sonra bide kızkardeşimin oğlu gene ameliyat olacak:18:
oda ustüne katlandı ufffffffffff rabbim hepimizi sevindirse
hep güzel haberler alsak hep içimiz umut dolu olsa aman inş bu günlerinde geçip gittiği günleri görürüzz:26::26:
cnm snede erkencisin uyku tutmadımı senide:26:Günaydın cnmm
gerçektende erkencisin sende bugün benim gibi
cnm benim yine ameliyat olucak demek ..kardeşinin oğluşu
Rabbim şifa versinn..cnmm.
yeni yıl güzel haberler olsun istiyoruz hayatımızda hep ama maalesef
iyi haberler olduğu kadar olumsuzlarınıda duyuyoruzzzzz
cnm snede erkencisin uyku tutmadımı senide:26:
aynen tatlım sağol zaten yeğenim maşallh aiırı hiperaktif ameliyat oluncada kardeşimi mahvediyo ağlıyo, anne gitme diyo
inan kardeşim tuvalete bile gidemiyo hele geçen ameliyatında 1 buçuk gün yerinden hiççç kımıldayaamdı bile kadın yaaa
elimdende bişy gelmiyo biz arıyoruz onda var derdi çokkkk
güzelliklerin yanında hepppp acıda muhakkak oluyo
evt cnm bende eşimi gönderdim 7 'de sonrada uyumadımm.
anneme gidicem gidiceğimiz yerler var bi türlü fırsat bulupta gidemedimm.
geçen hafta giddim ama kar vardı hiç bi yere çıkamadıkki.
bari yine kar gelmeden gidip geleyim dedi..
yarın dönücemm.inş.annemle babamada randevu almıştım hastaneden hem onların yanında olurum dedim..
ayyy demeek çok hiperaktiff yeğenin oda zor gerçekten..Allah kolaylık versin kardeşine.
evt cnm olanlarındaa bitmiyoki sorunlarıda..
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.:26::26:
eee cnm senin işinmi var yoksa uykumu tutmadı erkencisin..
benimde 2 günden berii kafam hep dolu arkadaşalarında haberlerini alıyorum iyice üzülüyorum.
annen ve babana geçmiş olsun cnm evet gidilmeyen yerlerde birikşnce zor oluyo ordan oraya gitmek bazen sıkıyo insanı
yok işim yokda uyku sarmadı beni dedim kalkayım erkenden kahvaltı edeyim sonra da işime bakarım dedim
galiba bugün babamlara gideriz çünki dr eşim yarın sonucu göstermek istiyo bakalım ne olacak:26:
ah o kafalar yokmu bütün derdi kederi onlar çekiyo sonrada diyoruz başımız ağrıyo inş güzel günler bizleri bekler
sağol canımcımm..evt ya çoktandır hep erteliyorum gidiceğim yerleri yakında değilimki bide akrabalara her zaman gidemiyorum
sonrada kalıyo neyse bugün biraz dolaşayım kafam dağılır en azından.
iyi yapmışsın cnm erkenden işini yapar oturursunn..
evt cnm yarın sonuçları göstericekmişsiniz. inşş güzel olumlu şeyler duyarsınız inş.:26:
valla çok istiyorumm..inş sizin içinde güzel günler yakındır canımm..
vaalhi cnmya onu düşün bunu düşün derkennn kafa bi dünya oluyoo
ee neyapalım herşey bizler içinnnnn
evet artık kendimizi çok kaptırmaya başladık hayatın yükü yüzünden........
gez cnm stres at bugün evet inş o güzel günler yakındır herşey bizim için ayneeeennnnnn
sanada iii gezmelerrrrrrrrrr
sağol cnmm..
cnm ya bu arada kolun nasıl ağrıyomu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?