aleyküm selam canımselamun aleykum kizlar
CICEK canim arkadasim icin salavatlari okudum ALLAHkabul etsin.hayirli bebekler versin,amin,
benim bugun opum oldu cok sukur.4 yumos toplanmis.anestezi baya etkiledi beni.yeni yeni normale donuyorum,
esim tese olmadi.ac beklettiler olabilir diye.Rabbime sukurler olsun hereketli sperm var dediler.ama fazla bir aciklama yapmadilar.ben dr uma sordum hareket sorunu var galiba dedi.
insaallah yarin dollendikleri belli olacak.bugece nasil uyucam bilmiyorum,dungecede uyuyamadim.
hersey cok guzeldi,tupbebek merkezi cok yildizli otel konforunda,dr umda harika bir insan.(nur dokuzeylul) kendiside hamile.
darisi sana dedi ya cok hosuma gitti.
ALLAHima tevekkul ediyorum.Onun herseye gucu yeter.
dua ediyorum RABBIM sizede gostersin bugunleri.ve nurtopu bebsler ihsan eylesin.
simdilik benden bukadar fazla yazamiyorum.
evet canım müsait değildim eşimin değeri düşük 2.0 çıkmış canım sizlerin canınıda sıkmak istemediğim için haber vermek istemedim kusura bakma
hepinize iyi geceler canlarım benim biraz moralim bozuk kusura bakmayın bugün sizlerle fazla takılamıycam
selamun aleykum kizlar
CICEK canim arkadasim icin salavatlari okudum ALLAHkabul etsin.hayirli bebekler versin,amin,
benim bugun opum oldu cok sukur.4 yumos toplanmis.anestezi baya etkiledi beni.yeni yeni normale donuyorum,
esim tese olmadi.ac beklettiler olabilir diye.Rabbime sukurler olsun hereketli sperm var dediler.ama fazla bir aciklama yapmadilar.ben dr uma sordum hareket sorunu var galiba dedi.
insaallah yarin dollendikleri belli olacak.bugece nasil uyucam bilmiyorum,dungecede uyuyamadim.
hersey cok guzeldi,tupbebek merkezi cok yildizli otel konforunda,dr umda harika bir insan.(nur dokuzeylul) kendiside hamile.
dua ediyorum RABBIM sizede gostersin bugunleri.ve nurtopu bebsler ihsan eylesin.
evet canım müsait değildim eşimin değeri düşük 2.0 çıkmış canım sizlerin canınıda sıkmak istemediğim için haber vermek istemedim kusura bakma
mutlu yıllar
canım inş bu yıl herşey gönlümüzce olur
dün burcumda yeni yıla yemek hazırlayıp girceksin yazıyordu benim hafta sonu sınavım var değil yemek kılımı kıpırdatmam demiştim ama
bugün kayınvalidemler geldi veee yemekkkk yaptımm
misafir diye geçiştiremiyorsunda
tabi bir güzel yorumdum
bu arada burca hiç inanmam kafam karıştı inansammı acaba:44::44::44:
annemlerde geldi aile yemeği yedik bugün güzeldi sana söyliyeyim dedim
olmaz dediğin oluyor.. asla kesin konuşmamak lazım
iyiyim cnm yazdığını görmedim..
geldi cnm geçen hafta hediyerimizzzzzzz
sen nasılsın cnm yoğunluk devam ediyo sanırım görünmüyosun topiktee
bence bu sonuçlara fazla takılma.Ama yapacak bir şey yok.Herşey şans ve kader artık.
İnsan her hali üzülüyor bu olumsuz sonuçlara.
benimde moralim 0.eşim sperm fısh testi yaptırmıştı.Ama kaan bey onun sonucuna göre maalesef tüp bebek için olgun hücre yok dedi.şubat ta hormon testi ve martta fısh testi tekrar yaptırın dedi.
benimde senden hiç farkım yok.çok canım sıkıldı.oysa umutla bekliyordum güzel sonuçları.inan ki içim kan ağlıyor.kalbim çok kötü acıyor.
hal böyle olunca ailede huzursuzluklar da oluyor canım ya.rabbim daha beterinden korusun ne yapalım artık elden anca bu kadar geliyor.
selamun aleykum kizlar
Kızlar merhaba,
görüşmeyeli herkes iyidir umarım
ben cumartesiden beri giremedim topiğe.Babam bel fıtığı ameliyatı oldu.
çok yoğunum buyüzden
Baharım
CİCEK00
DENİZBULUT
arkadaşlarımızın salavatlarını okudum allah kabul etsin inş.
hepinizi öpüyorummmmmmmmmm
bende yeni gördüm yazını celalettin beye bir gösterin en iyisini o bilir ne diyeceğine bir bakın
merhaba canım hiç takılırmıyım canım gözümde yaş kalmadı dersem yeridir.evet haklısın kader ama ne yapayım 9 senedir hep kötü şeyler işittim şu azo yüzünden ama komşumun dediği gibi halen alışamadım kabullenemiyorum nedense.her defasında ilk defa duymuş gibi dünyam başıma yıkılıyor kötü bir rüya uyanınca bir oh çekicekmişim gibime geliyor ama birtürlü uyanamıyorum şu rüyadan.gelmiyor ve gelmiyecek bebeğim ama yinede söylüyorum asla pes etmiyeceğim seni hep bekliycem bebeğim ömrümün sonuna kadar dua edip el açıp Rabbime yalvarıcam belki evlatsızlıktır sınavım sıfırla veda edeceğim yolculuğuma ama asla pes etmeyeceğim seni her zaman bekleyecğim bebeğim gelsende gelmesende bilki seni ömrümün sonuna kadar bir ümit bekleyeceğim bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merhaba canım hiç takılırmıyım canım gözümde yaş kalmadı dersem yeridir.evet haklısın kader ama ne yapayım 9 senedir hep kötü şeyler işittim şu azo yüzünden ama komşumun dediği gibi halen alışamadım kabullenemiyorum nedense.her defasında ilk defa duymuş gibi dünyam başıma yıkılıyor kötü bir rüya uyanınca bir oh çekicekmişim gibime geliyor ama birtürlü uyanamıyorum şu rüyadan.gelmiyor ve gelmiyecek bebeğim ama yinede söylüyorum asla pes etmiyeceğim seni hep bekliycem bebeğim ömrümün sonuna kadar dua edip el açıp Rabbime yalvarıcam belki evlatsızlıktır sınavım sıfırla veda edeceğim yolculuğuma ama asla pes etmeyeceğim seni her zaman bekleyecğim bebeğim gelsende gelmesende bilki seni ömrümün sonuna kadar bir ümit bekleyeceğim bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım üzülme desekte insan üzülüyor bizde bugün test yaptırdık yine başa döndük 3 hareketsiz sperm ve 1 milyon lökosit çıktı. niye tam tersi değil diye insan sinirleniyor. görümcem doğum yapacak birde esımın arkadası bugun esime diyorum nıye onlara ıkı tanede bize hıc yok(((( esım dıyor vardır elbet bununda bir mükafatı
canım hareketsiz sperm çıkması içerde üretimin olduğunu gösterir.
bu güzel bence.
lökosit spermi öldürüyor canım.lökositleriniz temizlendiğinde bence sperm sayınız hem artacak hem de canlanacak.
lokösit basite alınacak birşey değil tatlım yalnız .
eşede geçiyormuş ve yumurtalıklar için zararlı.
bu konuda dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?