Arkadaşım allahdan umut kesilmez hepimiz aynı durumlar yaşıyoruz.bazı arkadaş ların sperm çıkıyor ama bir türlü gebelik olmuyor bazı arkadaş hiç sperm çıkmıyor hepimizin ayri ayri sikintilari oluyor ama hepimizin sonucu aynı bebegimize konuşmuyoruz ama buz allah dan hep isteyelim dert dermani bu birde bu teste takılma emre hoca boş biri degil cok önemli bir test olsa neden adam önceden yaptırmasını biz testi yaptırmadan microtese olduk.allah gönlüne gore versin inşallah cok iyi bir arkadaşımız sin ınan üzüntü nu içten paylaştım.allah bizlere güç versin ...
selam canlar.hosbuldum canim.bugun arayamamistim heyecanmi korkumu desem.Rabbime binlerce sukurler olsunki beni aradilar hastaneden. 3 tanesi dollenmis.insaallah hayirla sonuna kadar devam eder.
siz nasilsiniz?
nasılsınız kızlar sizleri çok özledim.nzlyln için çok sevindim Allah sonuna kadar götürsün yavrusuna kavuştursun.başka gel,şmeler varmı.
hoşgeldin canımnasılsınız kızlar sizleri çok özledim.nzlyln için çok sevindim Allah sonuna kadar götürsün yavrusuna kavuştursun.başka gel,şmeler varmı.
Kizlar bendende haberler var. 20 aralikta esim yeniden test verdi, bu defa ekstra detayli incelenecekti ve cikarsada dondurulacakti. Ertesi gün ögrenecektik sonucu bir türlü o gün gecmedi. Neyse sonucu ögrendik ilk incelemede yine birsey bulunamadi, detayli incelemede 23 hareketsiz sperm bulunmus ve %2 oranainda hareketli olabilir dediler. Bu sefer hic degilse bir kactane hareketli görürüz diye umut etmistim ama bunada sükür. Sayinin azalmasida moralimi bozdu gitgide düsermi sayi diye düsünmeden edemiyorum.
Kizlar bendende haberler var. 20 aralikta esim yeniden test verdi, bu defa ekstra detayli incelenecekti ve cikarsada dondurulacakti. Ertesi gün ögrenecektik sonucu bir türlü o gün gecmedi. Neyse sonucu ögrendik ilk incelemede yine birsey bulunamadi, detayli incelemede 23 hareketsiz sperm bulunmus ve %2 oranainda hareketli olabilir dediler. Bu sefer hic degilse bir kactane hareketli görürüz diye umut etmistim ama bunada sükür. Sayinin azalmasida moralimi bozdu gitgide düsermi sayi diye düsünmeden edemiyorum.
Allah razi olsun nursencigim. Ilk sayimiz 43 hareketsizdi.hoşgeldin canım
ben iyiyim canım şükür asıl sen nasılsın
nasıl gidiyo hamilelik
hayırlısı olsun canım
önceki sayınız kaçtı?
Tüp bebek merkezine gittik burda onlarin ürologuyla görüsecegiz subatin birinde doktoru ikna edebilirsek bakalim biz de istiyoruz sIk sIK test vermek ama türkiyedeki gibi kolay olmuyor maalesef.canım hakkınızda hayırlısı olsun en azından sperm çıkıyor şükürler olsun sık sık test yaptırın canım inşallah canlanır ve bebişiniz olur en yakın zamanda
Allah razi olsun nursencigim. Ilk sayimiz 43 hareketsizdi.
Tüp bebek merkezine gittik burda onlarin ürologuyla görüsecegiz subatin birinde doktoru ikna edebilirsek bakalim biz de istiyoruz sIk sIK test vermek ama türkiyedeki gibi kolay olmuyor maalesef.
Insallah hepimizin bebisleri olur en kisa zamanda vckamm.
ben çıkıyorum canlar hepinize hayırlı geceler
Allah rahatlık versin rüyamızda bebelerimizi görelim inşallah
bebeğimiz olana kadar rüyalarımızda kokalım onları
ben çıkıyorum canlar hepinize hayırlı geceler
Allah rahatlık versin rüyamızda bebelerimizi görelim inşallah
bebeğimiz olana kadar rüyalarımızda kokalım onları
Insallah canim ya insallah.sayıya pek takılma canım
zaten sayı değişebiliyomuş
inşallah bir dahakine daha da artmış görürsünüz spermleri ve hareketlerini de
hoşgeldin canım bizde seni özledik ismini görünce çok sevindim hoşgeldin canım sen nasılsın bebiş nasıl üzmüyordur inşallah seni
hoşgeldin canım
ben iyiyim canım şükür asıl sen nasılsın
nasıl gidiyo hamilelik
hayırlısı olsun canım
önceki sayınız kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?