Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadasim senin icin 1yasin okudum cnm allahim kabul etsin

Son düzenleme:
canim inhibin b dusuk cikmis sanirim.insaallah bir caresi vardir.Yaradan a sigin guzelim.bak bana 12 senelik evliyim.bugunlere gelecegimi Rabbim den istiyordum ama olumlu bir sonucumuz cikmiyordu. bir iki sperm cikmasi gercekten bir mucize.ALLAH ol deyince olmayacak birsey varmi? mucizen icin dua etmeye devam et canim.birde zaten yapiyosunuz degilmi kurlere devam edin.biz duzenli olmasada balli karisimlar yapiyordum.corekotu zencefil ve zerdecal cok sifaliymis.

biliyorum canım beni en iyide sizlerin anlayacağını biliyorumtabiki canım sperm çıkması bebek sahibi olmak değil ama en azından umutların yeşermesi demek.canım emre bey gereksiz dedi ama belkide celalettin beyin dediği gibi tamamen para için yapıyorlardır çıkmayacağı ayen beyan ortadadır biz görmek istediğimiz gibi görüyoruzdur.kime inanmak istiyorsak ona inanıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun

Baharcigim, ecrinin salavatlarini okudum canim.

Rabbim niyetini kabul eylesin ecrinin.

Canim güzel bir süpriz oldu benim icinde. Heyecanli bekleyisimiz kisaldi sayende. Rabbim üc embriyona da can verir ve kucagina almanida nasip eder insallah.
Dualarim seninle canimmmmm.

selam canlar.hosbuldum canim.bugun arayamamistim heyecanmi korkumu desem.Rabbime binlerce sukurler olsunki beni aradilar hastaneden. 3 tanesi dollenmis.insaallah hayirla sonuna kadar devam eder.

siz nasilsiniz?

canım çok sevindim maşallah
inşallah canım güzel şekilde sonuna kadar devam eder
ben de iyiyim canım
senden güzel haberi aldım daha iyi oldum

nasılsınız kızlar sizleri çok özledim.nzlyln için çok sevindim Allah sonuna kadar götürsün yavrusuna kavuştursun.başka gel,şmeler varmı.

Kizlar bendende haberler var. 20 aralikta esim yeniden test verdi, bu defa ekstra detayli incelenecekti ve cikarsada dondurulacakti. Ertesi gün ögrenecektik sonucu bir türlü o gün gecmedi. Neyse sonucu ögrendik ilk incelemede yine birsey bulunamadi, detayli incelemede 23 hareketsiz sperm bulunmus ve %2 oranainda hareketli olabilir dediler. Bu sefer hic degilse bir kactane hareketli görürüz diye umut etmistim ama bunada sükür. Sayinin azalmasida moralimi bozdu gitgide düsermi sayi diye düsünmeden edemiyorum.

nasılsınız kızlar sizleri çok özledim.nzlyln için çok sevindim Allah sonuna kadar götürsün yavrusuna kavuştursun.başka gel,şmeler varmı.

hoşgeldin canım bizde seni özledik ismini görünce çok sevindim hoşgeldin canım sen nasılsın bebiş nasıl üzmüyordur inşallah seni

hoşgeldin canım
ben iyiyim canım şükür asıl sen nasılsın
nasıl gidiyo hamilelik

hayırlısı olsun canım
önceki sayınız kaçtı?

canım hakkınızda hayırlısı olsun en azından sperm çıkıyor şükürler olsun sık sık test yaptırın canım inşallah canlanır ve bebişiniz olur en yakın zamanda

hoşgeldin canım
nasıl gidiyo hamilelik

hayırlısı olsun canım
önceki sayınız kaçtı?
Allah razi olsun nursencigim. Ilk sayimiz 43 hareketsizdi.

canım hakkınızda hayırlısı olsun en azından sperm çıkıyor şükürler olsun sık sık test yaptırın canım inşallah canlanır ve bebişiniz olur en yakın zamanda
Tüp bebek merkezine gittik burda onlarin ürologuyla görüsecegiz subatin birinde doktoru ikna edebilirsek bakalim biz de istiyoruz sIk sIK test vermek ama türkiyedeki gibi kolay olmuyor maalesef.
Insallah hepimizin bebisleri olur en kisa zamanda vckamm.

ben çıkıyorum canlar hepinize hayırlı geceler
Allah rahatlık versin rüyamızda bebelerimizi görelim inşallah
bebeğimiz olana kadar rüyalarımızda kokalım onları

sayıya pek takılma canım
zaten sayı değişebiliyomuş
inşallah bir dahakine daha da artmış görürsünüz spermleri ve hareketlerini de

hayırlı geceler canıminşallah canım en azından rüyamızda görelim buda iyi gelecek bize

Allah rahatlik versin canim.insallah canimmmmm.

sayıya pek takılma canım
zaten sayı değişebiliyomuş
inşallah bir dahakine daha da artmış görürsünüz spermleri ve hareketlerini de
Insallah canim ya insallah.

hoşgeldin canım bizde seni özledik ismini görünce çok sevindim hoşgeldin canım sen nasılsın bebiş nasıl üzmüyordur inşallah seni

hoşgeldin canım
nasıl gidiyo hamilelik

hayırlısı olsun canım
önceki sayınız kaçtı?

canlarım sizleri çok özledim inanın hep aklımdasınız .bende hamileliğimin yirminci haftasındayım zor bir hamilelik geçiriyorum. sık sık kanamalarım oluyor birde üstüne üstlük faranjit oldum öksürükle boğuşuyorum tabi bunlar benim psikolojimi bozdu yavrumu kaybetme korkusu inanın geçeleri uyuyamıyorum .uyusamda ışık açık tv. açık uyur uyanık sabaha karşı bazen dalıyorum.Allah tüm arkadaşlarıma hamile olup yavrularını kuçağına almayı nasip etsin inşAllah rahatta hamilelikler yaşarsınız.ben zar zor yarı yaptım diğer yarısınıda hayırlısıyla tamamlayıp sağ sağlim yavrumu kuçağıma alsam ,tek korkum bunun aksi olması bana dua edin çok korkuyorum.

Hepinize hayirli geceler canlarim nasilsiniz??

NZLYLN:: Canim benim gözün aydin olsun.
Demek 3 tane yumosun döllenmis Allahim insallah senin kaninda caninda can bulmalarini nasip eder.
Sag salim kucagina almak nasip olur..AMIN...

HASRET: Canim merhabaa nasilsin??
Canim sen Belcikada mi oturuyordun??
Sperm testini nerede yaptirdiniz ve memnunmusunuz merkezden??

VCK: Cancazim sonucunuz cikmis hayirlisi olsun..
Kendini üzme diycem ama bos biliyorum..
Allahim alnimiza ne yazdiysa onu görecegiz..
Ne konular okuduk buralarda hic umut olmayan insanlar bebek sahibi oldu..
Zaman herseyin ilaci umarim hakkinizda hayirlisi olur canim benim..

BAHAR85: Canim benim nasilsin??
Hastaymissin cok gecmis olsun bitanem..
Umarim daha fazla ilerlemeden iyilesirsin..
Enistenin gitmeside tam üstüne gelmis iyi olmamis ama napacaksin..
Umarim tez vakitte iyilesirsin cancazim..

Canim ben ECRIN arkadasimizin Salavat-i seriflerini okudum..
Allahim kabul etsin tez vakitte bebegini nasip etsin insallahh..AAMIN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…