- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
inş cnm bakalım ya rabbim bu sefer bizim de yüzümüzü güldürsün
her seferinsde bu son diyruz da hiç de son olmuyo tatlım
dr olumlu konuşmuş da gelişmeleri gördükçe daha umudum olacak inş
anne be babanın sağlığı ne durumda dr gitmiştiniz inş kötü bişey yoktur
maşallah canım embriyolarınıza
bahar ve flzask var canım 1 ay sonra oldu transferleri tedaviden sonra
tabi rahmin durumuna göre bakılıp uygunsa transferin gerçekleşir
Allah yardımcınız olsun.
canım ya hikayeni okudum
maşallah Allah ömürler versin yeğenine
Rabbimin mucizesi işte
yaşatan da O öldüren de O herşey Onun elinde.
canım ya güldürdün beni
nasılsın canım hoşgeldin bu arada
hayırlı akşamlar canım
ben iyiyim canım sen nasılsın?
inş artar spermleriniz cnm bide şu lokositler gider biter bi an öncecanım bizde vardı zaten hareketli sperm 3-5 tane temmuzda cıkıyordu. onlarla denemiştik bende ilk defa karsılastım lökositle flzaska sordum telde ordan sana bı soralım dedik aklımıza sen geldin bugun doktora gırmedık ama madem onemli gidelim doktorada benım zaten tek yumurtalıgım var dıkkat etmek lazım.
selam canlar.hosbuldum canim.bugun arayamamistim heyecanmi korkumu desem.Rabbime binlerce sukurler olsunki beni aradilar hastaneden. 3 tanesi dollenmis.insaallah hayirla sonuna kadar devam eder.
siz nasilsiniz?
cnm olsun hareketlilik başalmış inş artar sayınızda hareketliliğinizdeeeeKizlar bendende haberler var. 20 aralikta esim yeniden test verdi, bu defa ekstra detayli incelenecekti ve cikarsada dondurulacakti. Ertesi gün ögrenecektik sonucu bir türlü o gün gecmedi. Neyse sonucu ögrendik ilk incelemede yine birsey bulunamadi, detayli incelemede 23 hareketsiz sperm bulunmus ve %2 oranainda hareketli olabilir dediler. Bu sefer hic degilse bir kactane hareketli görürüz diye umut etmistim ama bunada sükür. Sayinin azalmasida moralimi bozdu gitgide düsermi sayi diye düsünmeden edemiyorum.
rabbim kolay hamilelik nasip etsin devamında cnm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnmcanlarım sizleri çok özledim inanın hep aklımdasınız .bende hamileliğimin yirminci haftasındayım zor bir hamilelik geçiriyorum. sık sık kanamalarım oluyor birde üstüne üstlük faranjit oldum öksürükle boğuşuyorum tabi bunlar benim psikolojimi bozdu yavrumu kaybetme korkusu inanın geçeleri uyuyamıyorum .uyusamda ışık açık tv. açık uyur uyanık sabaha karşı bazen dalıyorum.Allah tüm arkadaşlarıma hamile olup yavrularını kuçağına almayı nasip etsin inşAllah rahatta hamilelikler yaşarsınız.ben zar zor yarı yaptım diğer yarısınıda hayırlısıyla tamamlayıp sağ sağlim yavrumu kuçağıma alsam ,tek korkum bunun aksi olması bana dua edin çok korkuyorum.
herkese hayırlı akşamlarrrr
ben anca gelebildim eve yollar bayağı yoğundu
eşim dr celalettin beyle görüştü sonuçlara bakmış ve
şu durumda ii gözüküyo sonuçlar sana 3 aylık iğne vericem haftanın 2 günü vurulacaksın demiş pregnly
ve macun vermişti onlarıda kullan dedi
sonrada test yapılacak 3 ayın sonunda sperm çıkışı olmassa başka iğne verecek 3 aylık da o olacak
ilk önce fsh düşürmeye çalışacağız demiş varikosel ameliyatı ol demiş eşimde marmara hastanesinde olacak
pzrtesi dr görüşecek bakalım hakkımıza hayırlar nasip etsin mevlam :26:
tabiki cnm gelişmeler olunca daha mutlu olucağızz
bekleyelimm görelimmmmmm inş iyi şeyler olur bu sefer..
cnm annemin kolu ağrıyo demiştim ya dirseği.doktor ona bu tenişci hastalığı varmış doktor diğer adıyla gülerek hizmetçi hastalığı dedi.
çokmu iş yapıyosun dedi annemde yokdedi zamanında çok yapıyodum dedi işte o zamanında yaptıkların şimdi çıkıyo dedi.
ne bilim dirseklik verdi.ilaç verdi 1 ay sonra yine gel dedi ama zamanında olan bişey şimdi nasıl geçicekki
biz aslında bünyemiiz çok hor kullanıyoruz yani ben kendi adıma konuşayım..aslında o bez sıkmak yer silmek o kadar kötüki ilersi için..
korkarım ilerde benimde ağrılarım olucakkkkk..
babamada emar vermiş doktor bakalımm onu çektiricekk..
öyle işte cnmcım
yiğenin ne zaman ameliyat olucak şimdi cnmm..
inş cnm benim
aaa zaten başka bişey deseler şaşarım bu ev hanımların hali ne böle hizmetçi hastalığı oyyy
o kadar yıllar çalışıp didindikleri için canlarının kıymetini bilmiyolar sonunda böle oluyo(aman sanki ben biliyomuyum )
dirsekliği taksın ihmal etmesin
geçmiş olsun cnm annene inş babanada emarda kötü şeyler çıkmaz
cnm bize 2 kavanoz macun bide bi paket çay göndermişalm canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız tedavinizden...hayırlısıyla doğal yoldan geligeliversin inşallah bebişlerin...canım celalettin hoca size ne macunu verdş bizede verdi iki fatklı aktardan macun ama ikisini birlikte mi kullancaz acaba onu sormadık iki macununda farklı çayları var birde.
tabi cnm kendimizi o kadar hırpalıyoruzki temizlik yapıcağız diye işte görüyosun sonucunuu
yaaaa sanki sen biliyosunn
bende bilmiyommmm ne olcak bu halimiz
gerçi sen artık mecbur dikkat ediceksin..etmezsen ağrıların oluyooo..
sağol cnmm inş çıkmaz tatlım.
yarın içinde senden haber bekliyorummmmm canımmmm
iyi geceler canımmmmm
ben çıkıyorummmm
cnm bize 2 kavanoz macun bide bi paket çay göndermiş
önce çayı içecek o bitince macun 1i o bitince macun 2 yi bitirecekmiş cnm
bizim fsh düşürek için çoğunşlukla demiş dr sizinde benzer mi macunlar bizimkine acaba:26:
evet canım biri öyle iki kavanoz macun birde çay.onlardan farklı bi kavanoz macunla iki paketde böğürtlen kökü var birlikte kullanılır mı acaba...inşallah bu kullandıklarımız sebep olur canım ya
evet canım biri öyle iki kavanoz macun birde çay.onlardan farklı bi kavanoz macunla iki paketde böğürtlen kökü var birlikte kullanılır mı acaba...inşallah bu kullandıklarımız sebep olur canım ya
tabiki cnm gelişmeler olunca daha mutlu olucağızz
bekleyelimm görelimmmmmm inş iyi şeyler olur bu sefer..
cnm annemin kolu ağrıyo demiştim ya dirseği.doktor ona bu tenişci hastalığı varmış doktor diğer adıyla gülerek hizmetçi hastalığı dedi.
çokmu iş yapıyosun dedi annemde yokdedi zamanında çok yapıyodum dedi işte o zamanında yaptıkların şimdi çıkıyo dedi.
ne bilim dirseklik verdi.ilaç verdi 1 ay sonra yine gel dedi ama zamanında olan bişey şimdi nasıl geçicekki
biz aslında bünyemiiz çok hor kullanıyoruz yani ben kendi adıma konuşayım..aslında o bez sıkmak yer silmek o kadar kötüki ilersi için..
korkarım ilerde benimde ağrılarım olucakkkkk..
babamada emar vermiş doktor bakalımm onu çektiricekk..
öyle işte cnmcım
yiğenin ne zaman ameliyat olucak şimdi cnmm..
amin inşallah cümlemizin.evet öyle para herşey onlar için maalesef..bazen öyle şeyler duyuyor okuyor ki insan inanamıyor, nasıl doktor dediğin güvendiğin sağlığını emanet ettiin insanlar bu kadar hain ve kötü olabiliyorlar diye.. ama oluyor işte arada..dediğin gibi allah hepimizi en iyileriyle en hayırlısı olanlarla karşılaştırsın inşallah..
İnşallah bitkiseller işe yarar ve bir dahaki denemeye bebişiniz(belki bebişleriniz) şıp diye gelip tutunuverirler annelerine
iyi akşamlar benim eşimde de varikosel var 3.1mmiyi akşamlar bizde geçen hafta doktora gittik eşimde 3 mm varikosel çıkıt bu o kadar önemlimi acaba doktor ameliyat önerdi ameliyat olsa çocuk olma olasılığı ne kadardır acaba
hadi hayırlı olsun canım tedavinizherkese hayırlı akşamlarrrr
şu durumda ii gözüküyo sonuçlar sana 3 aylık iğne vericem haftanın 2 günü vurulacaksın demiş pregnly
sonrada test yapılacak 3 ayın sonunda sperm çıkışı olmassa başka iğne verecek 3 aylık da o olacak
ilk önce fsh düşürmeye çalışacağız demiş varikosel ameliyatı ol demiş eşimde marmara hastanesinde olacak
canım sağol cevabın ve güzel dilklerin için umarım bizimde içimiz dolar yakında(
NOT:Arkadaşlar biliyorsunuz nzlyln tüp bebek tedavi sürecinde...
arkadaşımız 12 yıllık evli ve bu 2. tüp bebek denemesi...
4 yumoşu toplanmış ve 3 tanesinin döllendiğini öğrenmiş dün onun için nzlyln'yi öne aldım...
inş hayırlısıyla 3 embriyosuda transfer gününe kadar bölünmeye devam eder ve hayırlısıyla transferi gerçekleşir
dualarımızı bu niyetle okuyacağız arkadaşlar...
hayırlısıyla transferi gerçekleşince kendi sırası gelince ozaman bikez daha okuruz arkadaşımız için...
allah kabul eder inş...
ARUNA--------------------------------------------------167
ASBELOVE----------------------------------------------167
ASKBEBEK----------------------------------------------167
BAHAR85-----------------------------------------------167
BENGUSUU---------------------------------------------167
BİRUMUT99---------------------------------------------167
CİCEK00------------------------------------------------1667
DENİZBULUT-------------------------------------------167
ECRİN23------------------------------------------------167
ESMA----------------------------------------------------167
FLZASK2003-------------------------------------------167
HASRET------------------------------------------------167
HMTNZL------------------------------------------------167
KADER60-----------------------------------------------167
KADER_NL----------------------------------------------167
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------167
MİXER07------------------------------------------------167
NURSEN------------------------------------------------167
NİLDA015----------------------------------------------167
NZLYLN-------------------------------------------------167
SAGANAK-----------------------------------------------166
SEVAL0817---------------------------------------------166
SONSUZ-------------------------------------------------166
TULAY20------------------------------------------------166
UMUT99-------------------------------------------------166
VCK------------------------------------------------------166
YAREN16------------------------------------------------166
YASEMENSU--------------------------------------------166
ZAMBAK06----------------------------------------------166
34BC-----------------------------------------------------166
Allah Resulü(s.a.v.) buyuruyor:
Dua ile sema arasında bir engel vardır.Üzerime salavat getirilince engel açılır, DUA YERİNE ULAŞIR.
Kim altından kalkamayacağı güç bir işle karşı karşıya gelirse, üzerime çok çok salavatı şerife getirsin.Çünkü Allahü Teala, üzerime getirilen salavat-ı şerife sebebi ile onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını çoğaltır, Allahın yardımı ile muradına nail olur.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
herkese hayırlı akşamlarrrr
sağ olun arkadaşlarım dua ve dilekleriniz için rabbim kat be tatını sizlere versin hamileliği ve anneliği tadın ama sorunsuz tadını çıkara çıkara yaşayın bu duyguyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?