Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tabiki cnm gelişmeler olunca daha mutlu olucağızz
bekleyelimm görelimmmmmm inş iyi şeyler olur bu sefer..
cnm annemin kolu ağrıyo demiştim ya dirseği.doktor ona bu tenişci hastalığı varmış doktor diğer adıyla gülerek hizmetçi hastalığı dedi.
çokmu iş yapıyosun dedi annemde yokdedi zamanında çok yapıyodum dedi işte o zamanında yaptıkların şimdi çıkıyo dedi.
ne bilim dirseklik verdi.ilaç verdi 1 ay sonra yine gel dedi ama zamanında olan bişey şimdi nasıl geçicekki
biz aslında bünyemiiz çok hor kullanıyoruz yani ben kendi adıma konuşayım..aslında o bez sıkmak yer silmek o kadar kötüki ilersi için..
korkarım ilerde benimde ağrılarım olucakkkkk..
babamada emar vermiş doktor bakalımm onu çektiricekk..
öyle işte cnmcım
yiğenin ne zaman ameliyat olucak şimdi cnmm..

canım sağol cevabın ve güzel dilklerin için umarım bizimde içimiz dolar yakında (

inş artar spermleriniz cnm bide şu lokositler gider biter bi an önce
selam canlar.hosbuldum canim.bugun arayamamistim heyecanmi korkumu desem.Rabbime binlerce sukurler olsunki beni aradilar hastaneden. 3 tanesi dollenmis.insaallah hayirla sonuna kadar devam eder.

siz nasilsiniz?
gözünaydın cnm 3 tane döllenmesi ne güzel
hadi bakalım sıra transferde inş 9 ay seninle olurlarrrrrrrrrr
cnm olsun hareketlilik başalmış inş artar sayınızda hareketliliğinizdeeee
rabbim kolay hamilelik nasip etsin devamında cnm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm

alm canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız tedavinizden...hayırlısıyla doğal yoldan geligeliversin inşallah bebişlerin...canım celalettin hoca size ne macunu verdş bizede verdi iki fatklı aktardan macun ama ikisini birlikte mi kullancaz acaba onu sormadık iki macununda farklı çayları var birde.

inş cnm benim
aaa zaten başka bişey deseler şaşarım bu ev hanımların hali ne böle hizmetçi hastalığı oyyy
o kadar yıllar çalışıp didindikleri için canlarının kıymetini bilmiyolar sonunda böle oluyo(aman sanki ben biliyomuyum )
dirsekliği taksın ihmal etmesin
geçmiş olsun cnm annene inş babanada emarda kötü şeyler çıkmaz

tabi cnm kendimizi o kadar hırpalıyoruzki temizlik yapıcağız diye işte görüyosun sonucunuu
yaaaa sanki sen biliyosunn
bende bilmiyommmm ne olcak bu halimiz
gerçi sen artık mecbur dikkat ediceksin..etmezsen ağrıların oluyooo..
sağol cnmm inş çıkmaz tatlım.
yarın içinde senden haber bekliyorummmmm canımmmm

cnm bize 2 kavanoz macun bide bi paket çay göndermiş
önce çayı içecek o bitince macun 1i o bitince macun 2 yi bitirecekmiş cnm
bizim fsh düşürek için çoğunşlukla demiş dr sizinde benzer mi macunlar bizimkine acaba:26:

evet ben artık mecbur dikkat etmeye başaldım yoksa içinden çöıkılır hali kalmıyo ağrıların
evet cnm arayacağım seni

Son düzenleme:
cnm eşin eşimle ilgilenmiş her aramasında çok teşekkür ederim sağolsun
hiç başından salmammış yardımcı olmaya çalışmış hep...

evet canım biri öyle iki kavanoz macun birde çay.onlardan farklı bi kavanoz macunla iki paketde böğürtlen kökü var birlikte kullanılır mı acaba...inşallah bu kullandıklarımız sebep olur canım ya

hiç bilmiyorum cnm bence tlf varsa macuncunun ara sor anlat hatırlat aldığını sana yardımcı olur bence
bizimkilerin üzerine yazmışlar önce bu sonra bu diye
inş kullandıklarımız sebebp olurda hepimiz o mis kokularla dolu evlerimizde bebiş sesleri dolar taşar

kızlar bugün bayağı yoruldum şimdi çıkıyorum
hepinize ii uykularrrrrrrrrrrrrrrrr
yarın nasipse yazışmak üzereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

flazks2003 arkadaşım merhabalar nur.sen arkadaşımız söyledi sanırım sen ohss olmuşsun bnde haff sanırım opudan sonra hemen 3 serum yedim ve 8 günlük bi hap benim eşimde varikosel var cnm lütfen beni bilgilendirirmisin?

Baharcigim ben nzlyln nin salavatlarini okudum canim.

Nzlyln canim rabbim üc embriyonada can versin insallah,ikizlerimiz var birde ücüzümüz olsun öyle degilmi..

sağ olun arkadaşlarım dua ve dilekleriniz için rabbim kat be tatını sizlere versin hamileliği ve anneliği tadın ama sorunsuz tadını çıkara çıkara yaşayın bu duyguyu.

amin inşallah cümlemizin.
iyi akşamlar bizde geçen hafta doktora gittik eşimde 3 mm varikosel çıkıt bu o kadar önemlimi acaba doktor ameliyat önerdi ameliyat olsa çocuk olma olasılığı ne kadardır acaba
iyi akşamlar benim eşimde de varikosel var 3.1mm
ama doktor ufak çapta olduğunu ameliyata gerek olmadığını söylemiş

hadi hayırlı olsun canım tedaviniz
inşallah kısa zamanda faydasını görürsünüz
ayy ben heyecanlandım yaa
Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah canım
canım sağol cevabın ve güzel dilklerin için umarım bizimde içimiz dolar yakında (

rica ederim canım
amin tez zamanda inşallah

Canim ben arkadasimizin salavatini okudum. rabbim kabul etsin insallah yumurtalari dollenirde saglikli bi sekilde transferi gerceklesir... rabbim hamile haberini verdirsin insallah...

Cemrem tedaviniz hayirli olsun, rabbim emeklerinizi zayi etmesin. Üc ayin sonunda spermleri görmeyi ve halaylara durmayi nasip etsin rabbim.

sağ olun arkadaşlarım dua ve dilekleriniz için rabbim kat be tatını sizlere versin hamileliği ve anneliği tadın ama sorunsuz tadını çıkara çıkara yaşayın bu duyguyu.

amin canım Allah razı olsun
sen de bundan sonrasının tadını çıkar emi
bizim yerimize de okşa göbüşünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…