Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

malesef kendi ceplerine girene bakıyolar bizim çocuğumuz olmuş mu olmamış mı önemli değil öyleleri için
Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi
benim eşimde normal çıkış var 1 milyon sayısı
2 kere tüp bebek denedik ama tutmadı
şimdi ikimizde bitkisel takviyeler kullanıyoruz doktorlarımızın verdiği
inşallah faydasını görürüz.

evet öyle para herşey onlar için maalesef.. bazen öyle şeyler duyuyor okuyor ki insan inanamıyor, nasıl doktor dediğin güvendiğin sağlığını emanet ettiin insanlar bu kadar hain ve kötü olabiliyorlar diye.. ama oluyor işte arada..dediğin gibi allah hepimizi en iyileriyle en hayırlısı olanlarla karşılaştırsın inşallah..

İnşallah bitkiseller işe yarar ve bir dahaki denemeye bebişiniz(belki bebişleriniz) şıp diye gelip tutunuverirler annelerine

iyi akşamlar bizde geçen hafta doktora gittik eşimde 3 mm varikosel çıkıt bu o kadar önemlimi acaba doktor ameliyat önerdi ameliyat olsa çocuk olma olasılığı ne kadardır acaba

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız

canım eşin celallettin hoca görüşmeye gitmişmiydi.hoca olumsuzmu konuştu.sakın acele bir karar vermeyin ne olur.daha çok yenisiniz.yaşın çoook genç.haram helal boyutunu düşünün.herşeye evet diyorsanız hakkınızda hayırlısı olsun.ben bazen komşunun kızını yanıma çağıroyorum.4 yaşında bitirim bi kız.bazen diyorum ben evlat edinsem bi çocuk.ama inan bazen diyorum şimdi alsam acaba herşey bitermi.ama hayır hemde kocaman bi hayır.çünkü karnı burnunda bi hamile görsem aynı sızı.lohusa olamayacağım.emziremeyeceğim.ben istiyorumki bebeğimle kordon bağım olsun.taaa karnımda olduğu ilk an ondan vazgeçemeyim.hamileler doğum sancılarını bu hikayelerini anlattıklarında öylece onlara bakıp ben bunları yaşamadım demek istemiyorum.ne olur allahım bize kendi evladımızı nasip et.her kadının bu özel anı yaşamasıı nasip et.no lur allahım ben hamile kalıp doğum yapmak istiyorum.bedenime ve ruhuma bu duyguları nasip et.anne diyen evlatlarım olsun.bu istediklerim bilirimki senin için çok kolay bana imkansız.ne olur allahım bu mucizeni ümmetti muhammade sonrada bana nasip et.eşime babalığı bana anneliği nasip et.nasibimizde kısır olmak olmasın.ben bu kelimeyi hiç kimseye ve kendime konduramıyorum.peygamberlere bile sınav ağır gelmiş biz nasıl dayanalım.gerçekten artık dayanamıyorum.benki hüsniye toz pembeyken artık gözümden yaşlar öylece süzülüyor.ben evlatsız olmak istemiyorum allahım.merak ediyorum evladım bana mı benzer babasınamı.ben nasıl bir anne olurum..içim yangın yeri gittikçe bu ateş beni yakıyor kavuruyor.

Canim ben NZLYLN icin payima düsen Salavat-i serifleri okudum..
Allahim canim arkadasimin gönlüne göre versin..
Insallah 3 yumosunun onunla beraber can bulmasini nasip eder..
Ve 9 ay sonra kollarina sag salim alir bebislerini..AMIN...

Slm canim nasilsin??
2gündür sana baktim ama karsilasmadik.
Doktor beyle görüstük esinle görüsmemizi söyledi..
Esin ne zamanlarda müsait olur canim??
Esim ona göre arayip görüsmek istiyor..

ecrin için okudum Allah ona eşiyle hayırlı ve sağlıkl evlatlar nasip etsin amin
denizbulut içinde okudum rabbim kabul etsin rabbim tez zamanda spermleri gösterir ve hayırlısı ile evlet sahibi olur

Çiçek ve denizbulut un salavat okudum allah kabul etsin.inşallah bebeklerine en yakın zamanda kavuşurlar

nzlyln için okudum inşallah bebişi tutunur halayını çekeriz

baharcım ecrin arkadaşımızın salavat-i şeriflerini okudum Rabbim onların hürmetine duasını kabul etsin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin.....

amin cnm allahım herkese şifa versin
baharım cnm benim kıyamam yaaaaa koçişin gitti sende hemen hasta mı oldun kız
eee allh eşinden ayırmasın bak bi gitti hemen gözlerde yaşlar başladı
ah cnm yakın olsak sana destek olurdum yanlız kalmazdın
inş çabuk atlatırsın
iyi akşamlar bizde geçen hafta doktora gittik eşimde 3 mm varikosel çıkıt bu o kadar önemlimi acaba doktor ameliyat önerdi ameliyat olsa çocuk olma olasılığı ne kadardır acaba
aramıza hoşgeldin cnm benim eşimde de 15 gün önce varikosel çıktı mm bilmemde 2 ve 1 grade diye yazıyodu kağıtta inş kısmetse ameliyat olacak
faydası olur inş şimdiden geçmiş olsun

herkese hayırlı akşamlarrrr
ben anca gelebildim eve yollar bayağı yoğundu
eşim dr celalettin beyle görüştü sonuçlara bakmış ve
şu durumda ii gözüküyo sonuçlar sana 3 aylık iğne vericem haftanın 2 günü vurulacaksın demiş pregnly
ve macun vermişti onlarıda kullan dedi
sonrada test yapılacak 3 ayın sonunda sperm çıkışı olmassa başka iğne verecek 3 aylık da o olacak
ilk önce fsh düşürmeye çalışacağız demiş varikosel ameliyatı ol demiş eşimde marmara hastanesinde olacak
pzrtesi dr görüşecek bakalım hakkımıza hayırlar nasip etsin mevlam :26:

Hayırlı akşamlar canımmmm.
demek yeni geldiniz.. bende eve gelene kadar yollarda üşüdüm yoruldumm
Hadi hayırlısı cnm..inşş iğnelerin ve ameliyatın faydasını görürsünüz ve spermler çıkmaya başlarrrrrr

inş cnm bakalım ya rabbim bu sefer bizim de yüzümüzü güldürsün
her seferinsde bu son diyruz da hiç de son olmuyo tatlım
dr olumlu konuşmuş da gelişmeleri gördükçe daha umudum olacak inş
anne be babanın sağlığı ne durumda dr gitmiştiniz inş kötü bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…