Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar nasılsınız?
baharcığım ben hmtnzl ve kader arkadaşımın dualarını okudum Rabbim kabul etsin inşallah

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok

Selam cnmmm ..
yazını görmedimm
halbuki ara ara bakıyodummmmm:44:
iyiyim cnm ben aynı herşeyyyy
sende dersaneyi kırdın demekkkk ama şansına kimsecikler yok gerçektennn
kendine iyi bak cnm öpüldünnnnnn

canım biz dr gittik memorialde murat başar nasıl bır dr bilmiyorum y genetik testini bekliyelim diyor celalettin hoca hangi hastanede canım y kromozom testinde kotu birsey cıkarsa hic umut yokmu canım ne olursun cevap ver y kromozunda ne cıkabilir cunku dr bıraz genetık ustunde durdu esimin annesi ile babası akraba bide testisler biraz küçük boyutta dedi ne yapılır ne yapacagım bilmiyorum

Canim kader arkadasimiz salavatini okudum rabbim kabul etsin...

canım kader60 için salavatları çektim.
Allah kabul etsin.
Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.:26::26:

kader60 için okudum canım
Allahım tez zamanda evladlarını(hayırlı,sağlıklı)versin inşallah.

Canım ben kendi salavatlarımı okudum .rabbim kabul etsin
canım emegin cok geciyor allah razı olsun senden ve arkadaşlardan

Bana salavat okuyan okumayan arkadaslarımın agzına yüregine saglık.dilerim rabbimden dualarınız kat kat kabul olur insallah

ALLAHin selami uzerinize olsun.

KADERin salavatlarini okudum ben,RABBIM buyursun kaderine nurtopu evlatlar yazsin ALLAHim amiin.

Arkadaşlar bugün gidip kesemizi gördüm gebeliğim ikizmiş sağlıklı görünüyorlar şu an için 4+6 günlük hamileyim . Hergün dualarımdasınız allah sizlerede nasip etsin inşallah.

maşallah canım gözünüz aydın
demek ikizlerin olacak Allah izin verirse
Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin
kucağınıza da alırsınız inşallah
Rabbim bizlere de yaşatır inşallah bu güzellikleri

nasılsınız bacılar vefasızlık etmiyim bi uğrayım dedim eeee nede olsa bu topiğin demir başıyım

bacılar bugün kurumla görüştüm kalbim güm güm nasıl attı bizden bazı evrakları çıkardılar ilk başta çok panik yaptım ama normalmiş haftaya görüşmeye çagğırdılar istedikleri evraklarla birlikte gidicez 0 yaş grubuna terk kız için ilk müracaatı yapmıştık geçen hafta cuma günü inşallah hayırlı olur akşam eşim diyoki şöyle 3*4 aya gelse ne güzel olurdu :) ama nerde 2 yıl var önümüzde
flzask2003 canım nasılsın görüşemedik uzun süredir ben tadilata başladım kapılar ve dolapların siparişini verdim birde mobilya aldık şu evi bitirimde sabahtan gel akşama kadar lak lak yaparız
bahar85 bacım sen nasılsın naptın bizim listeyi çok yük olduk sanada hakkını helal et

evet bu sefer kalabalık yakaladım bacılar yettim gariiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…