Hayırlı akşamlarrrr canımmmmm
iyiyizz tatlımm sen nasılsınnn
bacılar bugün kurumla görüştüm kalbim güm güm nasıl attı bizden bazı evrakları çıkardılar ilk başta çok panik yaptım ama normalmiş haftaya görüşmeye çagğırdılar istedikleri evraklarla birlikte gidicez 0 yaş grubuna terk kız için ilk müracaatı yapmıştık geçen hafta cuma günü inşallah hayırlı olur akşam eşim diyoki şöyle 3*4 aya gelse ne güzel olurdu :) ama nerde 2 yıl var önümüzde
flzask2003 canım nasılsın görüşemedik uzun süredir ben tadilata başladım kapılar ve dolapların siparişini verdim birde mobilya aldık şu evi bitirimde sabahtan gel akşama kadar lak lak yaparız
bahar85 bacım sen nasılsın naptın bizim listeyi çok yük olduk sanada hakkını helal et
bacılar bugün kurumla görüştüm kalbim güm güm nasıl attı bizden bazı evrakları çıkardılar ilk başta çok panik yaptım ama normalmiş haftaya görüşmeye çagğırdılar istedikleri evraklarla birlikte gidicez 0 yaş grubuna terk kız için ilk müracaatı yapmıştık geçen hafta cuma günü inşallah hayırlı olur akşam eşim diyoki şöyle 3*4 aya gelse ne güzel olurdu :) ama nerde 2 yıl var önümüzde
flzask2003 canım nasılsın görüşemedik uzun süredir ben tadilata başladım kapılar ve dolapların siparişini verdim birde mobilya aldık şu evi bitirimde sabahtan gel akşama kadar lak lak yaparız
bahar85 bacım sen nasılsın naptın bizim listeyi çok yük olduk sanada hakkını helal et
evet bu sefer kalabalık yakaladım bacılar yettim gariiii
iyiyim canım ben de sağol
işte aynı kocişten kaptım pc yi
bi bakiyim dedim napıyo bizim kızlar
birazdan der gene hadi bitti mi işin diye
Hadi bu sefer yakaladınn biziiiiiii
Bende aldım koçişten baktım hem nete bakıyo hem kurtlara dedimm
ikisi birden olmaz birisini bana ver dedim öyle kaptımm..
Evt cnm diğer topikte gördüm biraz panik olmuşsun bugünn..hiç belli olmaz cnm ya bakarsın erken çıkıverir kızınn gelirrr yepyeni evineeeee
iyiyim cnm görüşemedik gerçekten bu hafta gelim diyodum oda baksana kar yağdı hiç çıkılcak gibi değill dışarıı..
sende zaten tadilata başlamışsınn..ocak sonu gibi diyodun erken başlamışsın cnmm..kolay gelsinn..
sen bitir cnmmmmm o zaman gelirimm erkendennn kaynatırız akşama kadarrrrrr
flzask2003 Canım bn çok iyiyim kızım olacak eşimle bir isim arayışına girdik sorma galiba benim kızımın ismi bebek olcak çünkü babasıyla bir türlü ortak yolu bulamıyoruz
Arkadaşlar bugün gidip kesemizi gördüm gebeliğim ikizmiş sağlıklı görünüyorlar şu an için 4+6 günlük hamileyim . Hergün dualarımdasınız allah sizlerede nasip etsin inşallah.
Arkadaşlar bugün gidip kesemizi gördüm gebeliğim ikizmiş sağlıklı görünüyorlar şu an için 4+6 günlük hamileyim . Hergün dualarımdasınız allah sizlerede nasip etsin inşallah.
hoşgeldin canımevet bu sefer kalabalık yakaladım bacılar yettim gariiii
Hadi bu sefer yakaladınn biziiiiiii
Bende aldım koçişten baktım hem nete bakıyo hem kurtlara dedimm
ikisi birden olmaz birisini bana ver dedim öyle kaptımm..
mrb cnm nasılsın inş bi an önce yavrunuza kavusursunuz sanırım sen paylaşmıştın ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMI vardı yaşlı çiftleri gösteriyodu dimi onu izledim ve günlerce ağladım biliyomusun eğer yakın olsa yemin ederim onların yanına gitmeyi bile düşündüm inan çok etkiledi beni ya rabbim kimseyi dara düşürmesin kimseye muhtaç etmesin
evet cnm nasılsın ne var ne yok diyetin hayırlı olsun hadi bakalım bana soracak bişeyin olursa yardımcı olurum spor konusunda
mrb cnm nasılsın inş bi an önce yavrunuza kavusursunuz sanırım sen paylaşmıştın ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMI vardı yaşlı çiftleri gösteriyodu dimi onu izledim ve günlerce ağladım biliyomusun eğer yakın olsa yemin ederim onların yanına gitmeyi bile düşündüm inan çok etkiledi beni ya rabbim kimseyi dara düşürmesin kimseye muhtaç etmesin
hoşgeldin canım
evet yakaladın bu sefer kalabalık kızlar grubunu
nasılsın canım
ohhh iyi yapmışsın canımcım
tabi ya iki işi birden yürütmek nerde öyleee
bacım işte şiparişleri verince dedik başlayalım yarın ilk usta geliyor tesisat için bakalım nerden başlıcak kırıp dökmeye
bugün gerçekten çok panik oldum aklıma neler gelmediki dedim kesin kötü bişey var en önemli evrakları istemiyorlar onlar çok sonra demezmi bide kitlendim kaldım çok zor sakinleştim
sende diyete başlamışsın hayırlı olsun inşallah bol bol hemencecik kilo verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?