umarım o günler güzel olur mart veya nisan sana en güzel ve en mutlu anlar yaşayacağın günleri getirir
sağol canımcım
evet yaa güzel bir pano renk kattı topiğimize
canım maşallah dolaşmadan bulabilmişsiniz iğnelerinizi çok sevindim
gözünüz aydın canım
hayırlısıyla inşallah varikosel ameliyatını da atlatırsınız
inşallah canım bundan sonrası güzel olacak
rica ederim canım
hayır canım artık onun hastası değiliz
bir dönem kullandık verdiği ilaçları ama faydası olmadı
bizim sorun doktor testisler hasar görmüş demiş az derecede de varikosel var.
canım maşallah benden iyi anlatmışsın durumumuzu
canım bizim böyle bir sorunumuz olmadı 15 günde aldık
hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın bunda da vardır bir hayır
hayır canım biz yeni başladık celalettin hocada tedaviye
öncesinde oldu çıkış panax ve e1 kullanıyo eşim bunların faydasını çok gördük
sıfırdan 1 milyona yükseldi sayımız
inşallah sizde de normal yolla çıkış olur.
evettttt sana dedim cnmmmmmmmm
seni görüyorum ama sen bakıp çıkıyosun bakıp çıkma yaz kaonuşalım
sen soruna cvp veren olmayıca küstün ama dikkatli bakarsan ben senin soruna cvp vermişstim
hadi sende katıl artık bizim topiğin içineeee gel cnm konuşalım
cnm kullanıcı profilinden gir evlilik panosu yazıyo doldur onu sonrada en alttki değişikliği kaydet de bitti
sonrada gilü güle kullannnnnnnnn
oğlunu allh bağışlasın cnm
analı,babalı büyüsün
ne güzel sen sevinenlerden olmuşsun darısı bizlere cnm
bizde de sperm yok hiç sercolly cell anlıcan
ini kaderde bizimde bebğimizi buralara yazmak vardır:26:
hayırlı geceler mesaşına cvp yazdım ama olmadı en az 100 msj yazmış olmam gerekiyornmuş. ayrıca çok teşekkür ederim msj icin bundan sonra devamlı yazarım buraya
tatlım nerdsin bugün yoksun
gözlerim seni arıyooooooo
geldimm cemremmmmm sesini duydumm geldimm
demek gözlerin benii arıyooooooooo
cnm kurstan geldim o kadar yorgundumkii biraz topiğe baktım sonra çıktım bide akşam girdim biraz o kadar.
dinleniyodum
şimdide yatmadan bi bakayım dedim..
sen ne yaptınn cnmm
hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için çok saolun allah razı olsun. kusura bakmayı kiminizin yazdıklarına cvp yazamadım pek fırsatım olmuyor anca bu saatlerde yazabiliyorum. ben sizi yanlış anladım hepinizden özür diliyorum hakkınızı helal edin. inşallah allah ın izniyle fırsat buldukça buraya yazıcam. bu arada ben kendimi normalde msjlarda pek ifade edemiyorum tekrar kusura bakmayın
hehhh şöyle hemen herşeye kaçma yaz konuşalım
evet cnm biliyorum 100 olunca yazabilirsin olsun nasılsa yazmaya başlarsan eğer buraya
bi günde 100 ü devirirsinnasılsın cnm tedavi süreciniz nasıl
slm arkadaslar ben buraya bayadır uyeydım ama sıfremı unutmustum ve bugune kısmetmıs gırebılmem.
ben 4 senelık evlıyım ve cocugumuz olmuyordu acıkcası evlenmedende bılıyordur evlendıgımızın 2ıncı senesınde tedavılere basladık ve 1 sene boyunca doktorumuz bızı oyaladı memnun kalmadık bır arkadas tavsıyesı uzerıne baska doktora gıttık esımde kıpogonadızm hastalıgı var yanı azosperm canlı yada ölü hıc bırı yoktu sonrasın doktorumuz esıme 2 ıgne verdı ve 6 ay kullandı ve sonrasında sperm testı yaptılar olumlu sonuc cıktı hemen tup bebek ıslemıne gectık ve dunyalar tatlısı bır oglum var suanda 6 aylık ...
buraya yazmamım sebebı bıze herseyı arkadasa anlatıpta tavsıyeler uzerıne doktora gıttık benımde gayem burda kımı arkadaslar merak ettıklerı oluyor ve belkı yardımcı olabılcegım durumlar olabılır dıye yazmak ıstedım bende o yollardan gectım 3 sene boyunca yazdım ama kısme cvb bıle vermedı bu yuzden bazı arkadaslara yardımcı olmak ısterım ..
RABBBIMMMMM HERKESE NASIP ETSIN RABBIM TUM AILELERIN YUZUNU GULDURSUN INSALLAH HERKES OLUMLU SONUCLAR Allah bebeğine uzun ömürler verdin, peki sizin doktorunuz kimdi,ne gb bir tedavi uyguladı eşinize, eşinizin hormon değerleri nasıldı
aaa cnm gelmişşşşşşşşşşşşşşşş
hoşgeldin cnm ya bugün fazla mı uğraştırdı öğretmen seni yeni şeylerle,
ii yapmışsın cnm o zman fazla durma hemen yat dinlen cnm kendine ii bak
ben bugün hast. eşile anesteziye sonuç gösterdik
onayı aldık dr verdik yarın dr .un asistanı arayacak bakalım ya yarın akşam yatış yapabilirmiş yada perşembe sabahı diyo
bakalım bekliyoruz artık sağlıkla iileşsin geçsin ameliaytta sonrası allh kerim..
:) hamdolsun iyiyi allah razı olsun canım sen nasılsın iki ilac kullanıyor eşim şimdi 1 hafta sonra test vermeye gidicez inşallah çıkış olur. peki sizin sorun neydi
özrün kabul edildi
aa sen beni bilsen ben ilk yazdığımda dakikalrca düşünüp öle yazıyodum ama şimdi
bi açıldım pir açıldım yani beni tutana aşk olsun cnm sen bu saatte yazıyorum dedin ya acaba çalışıyormusun
yok cnm fazla uğraşmadıktaa ne bilim yoruldumm
kursumuz 4. katta bende bugün çok indim çıktım merdivenlerii
ondanmıdır nedir bide çantam çok ağır malzemelerdenn ondanda olabilir.
eşim giddi bile yatmayada ben buraya bakmadan yapabilirmiyim
biraz takılayım bariiiii
o iyi cnm hadi gözünüz aydınn onay çıkmışş.
inşallah cnmm geçerr çabucak iyileşirr.
ogün eşimede soruyoo telefondaa nasıll oluyo ne kadar zamanda düzeliyosun diyee
sonuçta dikişi oluyo tamda kasığın üstünde ilk zamanlar biraz zorluk çeker ama çabucak düzelirrrr .
inşş sonrası güzel olsunda..
teşekkür ederim:))) şimdiden kanım çok ısındı sana yok çalışmıyorum kaynanamla birlikte kalıyorum altlı üstlü gündüz hep kaynanamdayım akşam 10 ve ya 11 de çıkıyorum üst kata ondan canım
inş çıkış olur cnm bizim sorun bi 6 senedir evliyiz alltta yazıyo zaten
eşim çocukken ateşli kabakulak geçirmiş ondan azosperm hastası olmuştur diyo drlar
evliliğimizin 3 üncü ayında öğrendik o zamandan bu zamna bayağı şeyler yaptık bitkisellelr,macunlar,iğneler
olmadı çıkmadı sonra 2 kere tese ameliyatı oldu sonuç 0 bi hiç sperm görmedik
şimdi perşembe günü varikosel maeliyatı olacak inş ondan sonra iğne ve macunn kullanmaya başlayacak bakalım ondan sonra çıkar inşllh spermler
bendne böle cnm
rabbim yardımcın olsun cok zor bu süreçte çok yıpranmışsındır. inşallah yüce rabbim yüzünüze güler bu ameliyattan sonra güzel sonuçlar alırsınız.
teşekkür ederim
anladım olsun gelebildiğin zaman gel biz bekleriz buluşursak muhabbet ederiz
burda biz kardeşten öte olduk kız
evet cnm yorulmuşsun bide iğnelere başaldın mı yoksa onlar yapmasın ahlsizlik olabilir
eşim diyo eşine sen macun kullansan sende normal yolla ççıkar diyo senin ki evet doğru diyo
inş o da kulanır macun falan da sizin normal yolla b sürü çıkar cnm
inşşşşşşşş hepimizin sonu iiiii olsunnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?