Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
[h=2]baharcım nildao15 in duasını okudum Allah kabul etsin inş[/h]

hayırlı geceler sizin adınıza çok sevindim. eşiniz panax ve e1 ilacını doktor tavsiyesiylemi kullandınız. kaan beyi tavsiye ediyormusunuz

hayırlı geceler mesaşına cvp yazdım ama olmadı en az 100 msj yazmış olmam gerekiyornmuş. ayrıca çok teşekkür ederim msj icin bundan sonra devamlı yazarım buraya

hayırlı geceler mesaşına cvp yazdım ama olmadı en az 100 msj yazmış olmam gerekiyornmuş. ayrıca çok teşekkür ederim msj icin bundan sonra devamlı yazarım buraya

hehhh şöyle hemen herşeye kaçma yaz konuşalım
evet cnm biliyorum 100 olunca yazabilirsin olsun nasılsa yazmaya başlarsan eğer buraya
bi günde 100 ü devirirsin nasılsın cnm tedavi süreciniz nasıl

tatlım nerdsin bugün yoksun
gözlerim seni arıyooooooo

geldimm cemremmmmm sesini duydumm geldimm
demek gözlerin benii arıyooooooooo
cnm kurstan geldim o kadar yorgundumkii biraz topiğe baktım sonra çıktım bide akşam girdim biraz o kadar.
dinleniyodum
şimdide yatmadan bi bakayım dedim..
sen ne yaptınn cnmm

aaa cnm gelmişşşşşşşşşşşşşşşş
hoşgeldin cnm ya bugün fazla mı uğraştırdı öğretmen seni yeni şeylerle,
ii yapmışsın cnm o zman fazla durma hemen yat dinlen cnm kendine ii bak
ben bugün hast. eşile anesteziye sonuç gösterdik
onayı aldık dr verdik yarın dr .un asistanı arayacak bakalım ya yarın akşam yatış yapabilirmiş yada perşembe sabahı diyo
bakalım bekliyoruz artık sağlıkla iileşsin geçsin ameliaytta sonrası allh kerim..

hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için çok saolun allah razı olsun. kusura bakmayı kiminizin yazdıklarına cvp yazamadım pek fırsatım olmuyor anca bu saatlerde yazabiliyorum. ben sizi yanlış anladım hepinizden özür diliyorum hakkınızı helal edin. inşallah allah ın izniyle fırsat buldukça buraya yazıcam. bu arada ben kendimi normalde msjlarda pek ifade edemiyorum tekrar kusura bakmayın

özrün kabul edildi
aa sen beni bilsen ben ilk yazdığımda dakikalrca düşünüp öle yazıyodum ama şimdi
bi açıldım pir açıldım yani beni tutana aşk olsun cnm sen bu saatte yazıyorum dedin ya acaba çalışıyormusun

hehhh şöyle hemen herşeye kaçma yaz konuşalım
evet cnm biliyorum 100 olunca yazabilirsin olsun nasılsa yazmaya başlarsan eğer buraya
bi günde 100 ü devirirsin nasılsın cnm tedavi süreciniz nasıl

:) hamdolsun iyiyi allah razı olsun canım sen nasılsın iki ilac kullanıyor eşim şimdi 1 hafta sonra test vermeye gidicez inşallah çıkış olur. peki sizin sorun neydi

Son düzenleme:

yok cnm fazla uğraşmadıktaa ne bilim yoruldumm
kursumuz 4. katta bende bugün çok indim çıktım merdivenlerii
ondanmıdır nedir bide çantam çok ağır malzemelerdenn ondanda olabilir.
eşim giddi bile yatmayada ben buraya bakmadan yapabilirmiyim
biraz takılayım bariiiii
o iyi cnm hadi gözünüz aydınn onay çıkmışş.
inşallah cnmm geçerr çabucak iyileşirr.
ogün eşimede soruyoo telefondaa nasıll oluyo ne kadar zamanda düzeliyosun diyee
sonuçta dikişi oluyo tamda kasığın üstünde ilk zamanlar biraz zorluk çeker ama çabucak düzelirrrr .
inşş sonrası güzel olsunda..

:) hamdolsun iyiyi allah razı olsun canım sen nasılsın iki ilac kullanıyor eşim şimdi 1 hafta sonra test vermeye gidicez inşallah çıkış olur. peki sizin sorun neydi

inş çıkış olur cnm bizim sorun bi 6 senedir evliyiz alltta yazıyo zaten
eşim çocukken ateşli kabakulak geçirmiş ondan azosperm hastası olmuştur diyo drlar
evliliğimizin 3 üncü ayında öğrendik o zamandan bu zamna bayağı şeyler yaptık bitkisellelr,macunlar,iğneler
olmadı çıkmadı sonra 2 kere tese ameliyatı oldu sonuç 0 bi hiç sperm görmedik
şimdi perşembe günü varikosel maeliyatı olacak inş ondan sonra iğne ve macunn kullanmaya başlayacak bakalım ondan sonra çıkar inşllh spermler
bendne böle cnm

:))) şimdiden kanım çok ısındı sana yok çalışmıyorum kaynanamla birlikte kalıyorum altlı üstlü gündüz hep kaynanamdayım akşam 10 ve ya 11 de çıkıyorum üst kata ondan canım

evet cnm yorulmuşsun bide iğnelere başaldın mı yoksa onlar yapmasın ahlsizlik olabilir
eşim diyo eşine sen macun kullansan sende normal yolla ççıkar diyo senin ki evet doğru diyo
inş o da kulanır macun falan da sizin normal yolla b sürü çıkar cnm
inşşşşşşşş hepimizin sonu iiiii olsunnnnnnn

:))) şimdiden kanım çok ısındı sana yok çalışmıyorum kaynanamla birlikte kalıyorum altlı üstlü gündüz hep kaynanamdayım akşam 10 ve ya 11 de çıkıyorum üst kata ondan canım
teşekkür ederim
anladım olsun gelebildiğin zaman gel biz bekleriz buluşursak muhabbet ederiz
burda biz kardeşten öte olduk kız

rabbim yardımcın olsun cok zor bu süreçte çok yıpranmışsındır. inşallah yüce rabbim yüzünüze güler bu ameliyattan sonra güzel sonuçlar alırsınız.

rabbim yardımcın olsun cok zor bu süreçte çok yıpranmışsındır. inşallah yüce rabbim yüzünüze güler bu ameliyattan sonra güzel sonuçlar alırsınız.

tabbiki yıpranıyo nsan ama olsun yıprandıkça olgunlaştım inan
sağol cnm inşllhhhhhh hepimiz ii güzel günler görürüzzzzzzzzzz

bugün 2. yi vuruldum cnm bilmiyorum yaparmıkii..
kurstan geldim nerdeyse uyuyacaktım kii normalde ben gündüz hiç uyumam zor dayandımm eşim gelene kadar..
yaaaa senin eşin diyo ama benimki bana bişey söylemiyo görüyomusun şuu haini kocamıı
ahh ahh dilimde tüy bitti söyleye söyleye n eyapayım
valla şu en son tedaviyede deneyebilirsemm denerim sonrasında elimden kurtulamaz ne dersem yapacakk
ne yapimm bende o zaman kullandırırım belki .çıkarsa spermler..
güç yettiğikadar deneme yaparımm.
valla bugün şu iğneleri bile düşündümm eşimde kullansa çıkarmıı diyeeeee
inşalllah cnmmmmm..adet günüm yaklaşıyoo 1-2 gün varr ben bugün yine duygusala bağladımmm
hep aklıma geliyo hep hayal kuruyorumm
sonra gözlerim doluyooo hemen başka şeyler düşünüyorumm
ne bilim
rabbimm gönlümüze göre versin..:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…