Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm ben
mavimenekşe
mixer07
nilda015
ve
nursen
arkadaşlarımın salavat-ı şeriflerini okudum allah kabul etsin
gönüllerindeki tez zamanda gerçek olsun
ne hacetleri ne muradları varsa rabbim tez zamanda versin inşlh amin......
kızlar geciktirdiğim için kusura bakmayın vaktim olmadı...:26::26::26:

Sağanak arkadaşlarımızın salavatı şeriflerini okudum Rabbim kabul eylesinnn muradını rabbim tez zamanda nasip etsin

testisden dolayı bir kere şans verdi kaan bey.amam anlamadığım şey şu önce ameliyat yapalım sonra çıkmazsa bitkisel kullanırırız dedi çelişkili eğil mi madem bitkisel kullanıcaksın niye önce ameliyat ediyosun bilmiyorum kaan bey diye tutturdu eşim ben emre beyi istiyorum napıcam bilmiyorum kaan bey hakkında ne düşünüyosun canım sen??????

anladımm cnmm..kaan beyin genelede yaptığı şeyy buu..biz onda hiç tedavi olmadık aam burda birdürü arkadaşımız giddi ona ve şimdi çokta memnun olan kişi
yokk..
bak senin bile dikkatini çekiyo niye önce ameliyat edip sonra bitkisel öeneriyoo..
bişey olacaksa öncesnde bunu uygula.,dimi..
o ameliyatlar zaten bi hasar bırakıyo orda.
sora bitkiselllerle iğnelerle tedavi etmeye çalışıyoo
ben anlamıyorum yani ..
emre bey ne yapılcaksa onu söyler cnm kesin ve net..bi doktor..
elinizde tahlillerininz varmıı.genetik testlerinizi..ona göre bişey söyler size ameliyat olun veya olmayın der...
benim eşimin de3. tesesiydi.. ilk te çıkmıştı 2. sinde çıkmadı aradan 5 sene geçti. giddik biz geçen sene emre beye
istediği testleri yaptırdıkk..fsh 23. lerdeydii.. bize dediki size %50 şans veriyorum yarı yarıya..
.çokk şükürde sperm çıktı..
emre bey iğne ve ilaç sadece hormonlarda sorun olanlara veriyoo sadece onun haricinde ..bişey yapmıyoo ameliaytse ameliyat yanii..
nerde oturuyosunuz pekii..kaan beyemi yakınsınız istanbulamıı

Baharcigim, saganak in salavtlarini okudum canim.

Saganakcigim rabbim niyetini kabul etsin, hayirli evlatlarla senlendirsin yuvani.

Bahar ben duamı okudum canım... Allah kabul etsın

Saganak allah gonlunun muradını verır ınsallah en kısa zamanda

kızlar günaydınlar hepinize
Baharım,Saganak için salavatlarımı okudum, allah kabul etsin.tez zamanda muradına kavuşsun inşallah.

canım bn sağanak arkadasımızın salavatlarını okudum rabbım kabul eyler ınsallahhhh

saganak için salavatları okudum, allah kabul etsin, gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin, bebişli mutlu bir hayatı olsun...

NURSEN ve SAGANAK kardeşlerimiz için selavatları okudum.Rabbim ikiz ikiz evlatlar nasip etsin inşallah.

Nursen ve Sağanak arkadaşlarımızın salavatı şeriflerini okudum Rabbim kabul eylesinnn

Sağanak arkadaşlarımızın salavatı şeriflerini okudum Rabbim kabul eylesinnn muradını rabbim tez zamanda nasip etsin

bana okunmaya başlanmış
nursen ve kendim için okudum canım
herkese çookkk teşekkür ederim allah razı olsunn dualrınız ve iyi dilekleriniz için iyiki varsınızzzzz :-*
allahım hepimizin dualrını duysun ve hepimizin dualrını kabul etsin inşallahhhhh

afffffff..yarın sakal_ı şerifi görmeye gidicez.. herkese dua edicem inş. özel duası olan varsa mesaj atabilir.. Bu zorlu yold a Rabbim yardımcımız olsun

canım bence ameliyat için emre beyi secin tadavi için celaddin hocaya iyidiyorlar. canım bizde emre beye gidecez gel görki kocişi ikna edebilirsim ben ilk olarak celaddin hocaya gitmek istiyorum ama kociş coook inatcı razı edemedim daha

ben nursen ve sağanak arkadaşlarım için salavatlarımı okudum allah kabul etsin okuduğumuz dualar hürmetine rabbim en kısa zamanda evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah...

şekerler nasılsınızyeni gelen arkadaşlar olmuş Rabbim tez vakitte kurtasın inşallah .arkadaşım ben ameliyat için emre beyi tavsiye ederim tedavi olmak istiyorsanızda ameliyat öncesi celalettin peruya gidin .hakkınızda hayırlısı olsun

cok teşekkür ederim ilgin için.merk ettim sperm çıktı demişsiniz geçmi ş sayfaları okumadım ama sperm çıktıktan sonra aşılama yaptırdınız mı???en azından eşinizde sperm bulunmuş çok şanslısınız:)bizim ankaraya daha yakın olmamız da etkili oldu eşimin kaan beyi istemesinde eşim uzun süre tedevi görürsem ankara daha mantıklı diyo ama kaan bey bize tek bir kere ameliyat şansı var dedi ondan sonra tedavi görse ne olacak ki.benim emre beyi istememin sebebi de bu nasıl biri bilmiyorum daha gitmedik ama herkes olumlu yorumlu yorum yapıyo gibi geldi bana.eski sayfalrı okumaya kalktım 200 sayfa falan okudum depresyona girdim.tabi doğal olarak herkes üzüntüsünü dile getirniş okudukça üzüldüm üzüldüm mahvoldum tüm umudumu yitirdimmmmm.......

evt cnm bizde sperm çıktı.ama eşimin 3. tesesi bizim 3 kere ameliyat oldu yani..
senin eşin ilk defa olucak dimi m.tese.yoksa oldumuu daha önce
bence o zaman kaan beye zaten gitmişsiniz bide emre beye gelin buraya gelmişken celalettin hocayada görünürsünüz ama eşin bu konuda
buraya gelmek istemiyosa onaikna etmeye çalış bencee....benim eşimde zor birisi hepp yalvar yakar ikna ederdim hastaneey götürmeye..
biz ilk 2007 'de tese oldu eşim sperm bulundu tüp bebek denedik ama olmadıı..
sonra tekrar ameliyat bu sefer hiç çıkmadı spermm.
bizde bıraktıkk bi süre herşeyii.eşim ben daha ameliyat olmam dedi.
ve biz bu tedavileri burda ben istanbulda oturuyorum bu arada
marmara üniversitesi varoırda yaptırmıştıkk.
öncesinde emre beye gitmiştik biz 2006 da ama orda devam etmedik..
maramara bize raporda çıkarıyoda hemen o yüzden orda yaptırdık
ama hep aklımda emre beye tekrar gitmek vardı
geçen senen mayısta başladık..
amaeliyatımız ağustosu bulduu..
sperm bulundu çok şükür.yine tüp denedik..
ama olmadı yine maalesef.. ama eşimin ameliyatta testisten alınan dokular var şimdi onlarla deneme yapacağız..inş..
benim eşimin de artık ameliyat giib bi şansı yokk..zaten bu ameliyatlar..her sseferinde bi hasar bırakıyo testiste.
ilk ameliyatları bişey bilmeden yaptırdıkk..
cnmmm geçmişi okumaya kalkma o kadar çok sayfa varkii bitiremezsin..zatenn..10000 lerde sayfalar..
sen buraya yazdın arkadaşlarda mutlaka fikrini söyleyip sana yardımcı olacaklardır.
umudunu hiç bi zaman yitirme yinede..:26::26::26:
şimdi böyle hissediyosunn ..
bu arada kaç senelik evlisin neler yaptınız bu zamana kadar biraz kendinden bahsetsene cnm..

Son düzenleme:
kızlarr nzlyln den haberr yokkkk..
ne oldu acaba
inş iyi haberlerle gelirr..
bi haber alan yokmuu arkadaşlar

kızlarr nzlyln den haberr yokkkk..
ne oldu acaba
inş iyi haberlerle gelirr..
bi haber alan yokmuu arkadaşlar

ah canim meraklandinmii.
bugun saat 3 de gittim hastaneye.kan verdim sanuc yarin diyorlar.netten ogrenirim saniyordum ama olmuyormus.ALLAHim sabir versin bana, birde bebek ins. hayirlisiyla..sonucu alinca yazarim ins.

ah canim meraklandinmii.
bugun saat 3 de gittim hastaneye.kan verdim sanuc yarin diyorlar.netten ogrenirim saniyordum ama olmuyormus.ALLAHim sabir versin bana, birde bebek ins. hayirlisiyla..sonucu alinca yazarim ins.

canım benim bende yeni girebildim baktım senden haber yok şimdi tekrar bakınca yazını gördüm...
offf ne heyecan ama rabbim sonunu hayır etsin
inş o güzel gönlünün muradına kavuşacaksın bitanem

ah canim meraklandinmii.

Ayy canımm ya meraklanmammıı
sabahtan beri sürekli girip bakıyorum haber varmıı diyee
hmmmmm demek yarına kaldıı sonucu öğrenmek olsunn hayırlısı ..
yarın alırız inş güzel haberiiiiiii.
Amin cnm beklemek zor valla zaman geçmek bilmiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…