ay cnm benim yaevet bayağı uzak kaldın burdan ee bizde boş duramadık deliler gibi yazdıkta yazdık
evet cnm anlatayım hayatım şimdi
bizim inhibin b sonucu 29 çıktı dr celalettin beye giti eşim görüştü zaten o arada doppler ve kan tahlilide yapmıştı hepsine bakmış
demiş sen şimdi varikosle ameliyatı olman lazım sonrasında pregnly iğeye başlayacaksın 3 aylık haftada 2 kere vede verdiği çayı,macunları kullaacaksın
inş 3 ayın sonunda çıkış olur olmazsa 3 aylık başka iğne vericem demiş yani anlıcan şimdi eşim varikosle ameliyatı olup ardından iğnelere başlıcak
pregnly bulmak çok zor bilirsin tesadüf eşimle gittiğimiz bi ecz. 24 tanesinide bulduk hamdolsuninan cnm sanki sperm çıkmış kadar sevindim
bakalım önümüzdeki 3 aydan sonra neler görücez inş görsek keşke spermleri:26:
sen nasılsın cnm evine geldin mi sonucunuzu dr. celalettin beye söylediniz mi cnm inş burda hepimiz tek tek spermleri görürüz hemde bol bollllllllllllllllll
cnm benim inan çok sevindim spermin çıkması için 3 ay veriliyorsa durumunuz allahın izniyle gayet iyi ozaman:26:
eşinde perşembe varikosel ameliyatı olacakmış inşlh sonucu güzel olur iğneler felanda bulunmuş bütün işleriniz su gibi akmaya devam etsin inşlh cnm....
cnm bende iyiyim işle evin arasında zaman su gibi akıp gidiyor işte
inhibin b testinin sonucu için celalettin beyi aramadım
dün konuştum kendisiyle kısmetse salı yanına gidicez salı ve çarşamba 2 günlüğüne gelebilicez cnm
işlerimizi 2 günde halledebilirmiyiz acaba
dün sana özel mesaj atmaya çalıştım ama gönderemedim mesaj kutun doluydu
inşlh şu spermleri görürüz artık inan ben çok heycanlıyım sanki hamiş haberini
alacakmışım gibi bir heyecan var içimde
allahım açtığımız bu kapıdan kucağımız dolu etsin bizleri inşlh...
haoşgeldinn cnm aramızaa..
tülaycığımında dediği gibi cnm bencede öncesinde bi celalettin beye gidin derimm..
ona göree sonrasında tese yine olursanızda emre beye olunn bence
benim eşimide o tese yaptıı.ben güveniyorumm.gerçektenn..emre bakırcıoğluna
yinede siz karar verinn..
neden bi şansınız var kaç kere tese oldu eşin cnm..
hormonlarınız nasıll..
testisden dolayı bir kere şans verdi kaan bey.amam anlamadığım şey şu önce ameliyat yapalım sonra çıkmazsa bitkisel kullanırırız dedi çelişkili eğil mi madem bitkisel kullanıcaksın niye önce ameliyat ediyosun bilmiyorum kaan bey diye tutturdu eşim ben emre beyi istiyorum napıcam bilmiyorum kaan bey hakkında ne düşünüyosun canım sen??????
Baharcigim, saganak in salavtlarini okudum canim.
Saganakcigim rabbim niyetini kabul etsin, hayirli evlatlarla senlendirsin yuvani.
Bahar ben duamı okudum canım... Allah kabul etsın
Saganak allah gonlunun muradını verır ınsallah en kısa zamanda
kızlar günaydınlar hepinize
Baharım,Saganak için salavatlarımı okudum, allah kabul etsin.tez zamanda muradına kavuşsun inşallah.
canım bn sağanak arkadasımızın salavatlarını okudum rabbım kabul eyler ınsallahhhh
saganak için salavatları okudum, allah kabul etsin, gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin, bebişli mutlu bir hayatı olsun...
NURSEN ve SAGANAK kardeşlerimiz için selavatları okudum.Rabbim ikiz ikiz evlatlar nasip etsin inşallah.
Nursen ve Sağanak arkadaşlarımızın salavatı şeriflerini okudum Rabbim kabul eylesinnn
Sağanak arkadaşlarımızın salavatı şeriflerini okudum Rabbim kabul eylesinnn muradını rabbim tez zamanda nasip etsin
arkadaşlar her zaman vakit bulamıyorum buraya gelmek için keşke yazılan bütün sayfaları okyabilsem benim halimden ancak siz anlarsınız çok kötü günler geçiriyorum.5 şubatta emre bakırcıoğlundan randevu aldık problemimiz malum azo..eşimle kararsız kaldık mikrotese ameliyatını hangi doktora yaptırsak EMRE BAKIRCIOĞLU İLE KAAN AYDOS arasında kaldık.ben emre beyden yanayım eşim kaan bey diyo ..kaan beyle ilgili bi kaç olumsuz yorum okudum .sadece 1 kere ameliyat olma hakkımız var kaan bey öyle söyledi.emre beyle ilgili güzel şeyler okudum .görüşmedik daha ama bilmiyorum ALLAH RIZASI İÇİN Bİ AKIL VERİN NOLUR GERÇEKTEN ÇOK ÇARESİZİM SADECE BİR ŞANSIMIZ VAR YORUMLARINIZI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.
anladımm cnmm..kaan beyin genelede yaptığı şeyy buu..biz onda hiç tedavi olmadık aam burda birdürü arkadaşımız giddi ona ve şimdi çokta memnun olan kişi
yokk..
bak senin bile dikkatini çekiyo niye önce ameliyat edip sonra bitkisel öeneriyoo..
bişey olacaksa öncesnde bunu uygula.,dimi..
o ameliyatlar zaten bi hasar bırakıyo orda.
sora bitkiselllerle iğnelerle tedavi etmeye çalışıyoo
ben anlamıyorum yani ..
emre bey ne yapılcaksa onu söyler cnm kesin ve net..bi doktor..
elinizde tahlillerininz varmıı.genetik testlerinizi..ona göre bişey söyler size ameliyat olun veya olmayın der...
benim eşimin de3. tesesiydi.. ilk te çıkmıştı 2. sinde çıkmadı aradan 5 sene geçti. giddik biz geçen sene emre beye
istediği testleri yaptırdıkk..fsh 23. lerdeydii.. bize dediki size %50 şans veriyorum yarı yarıya..
.çokk şükürde sperm çıktı..
emre bey iğne ve ilaç sadece hormonlarda sorun olanlara veriyoo sadece onun haricinde ..bişey yapmıyoo ameliaytse ameliyat yanii..
nerde oturuyosunuz pekii..kaan beyemi yakınsınız istanbulamıı
cok teşekkür ederim ilgin için.merk ettim sperm çıktı demişsiniz geçmi ş sayfaları okumadım ama sperm çıktıktan sonra aşılama yaptırdınız mı???en azından eşinizde sperm bulunmuş çok şanslısınız:)bizim ankaraya daha yakın olmamız da etkili oldu eşimin kaan beyi istemesinde eşim uzun süre tedevi görürsem ankara daha mantıklı diyo ama kaan bey bize tek bir kere ameliyat şansı var dedi ondan sonra tedavi görse ne olacak ki.benim emre beyi istememin sebebi de bu nasıl biri bilmiyorum daha gitmedik ama herkes olumlu yorumlu yorum yapıyo gibi geldi bana.eski sayfalrı okumaya kalktım 200 sayfa falan okudum depresyona girdim.tabi doğal olarak herkes üzüntüsünü dile getirniş okudukça üzüldüm üzüldüm mahvoldum tüm umudumu yitirdimmmmm.......
kızlarr nzlyln den haberr yokkkk..
ne oldu acaba
inş iyi haberlerle gelirr..
bi haber alan yokmuu arkadaşlar
ah canim meraklandinmii.
bugun saat 3 de gittim hastaneye.kan verdim sanuc yarin diyorlar.netten ogrenirim saniyordum ama olmuyormus.ALLAHim sabir versin bana, birde bebek ins. hayirlisiyla..sonucu alinca yazarim ins.
ah canim meraklandinmii.
bugun saat 3 de gittim hastaneye.kan verdim sanuc yarin diyorlar.netten ogrenirim saniyordum ama olmuyormus.ALLAHim sabir versin bana, birde bebek ins. hayirlisiyla..sonucu alinca yazarim ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?