Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok soğuk balım yaa:84:
güzel havalara hasret kaldık..
sizide özledim ama çok yorgun oluyorum..
akşamları uyuklayıp kalıyorum koltukta..

ne yapcannnn tatlımm ..gel sen buralara en iyisiiii
burdada şimdi rüzgar çıktı yağmur yağmışş.
geliyo yine soğuklarrrr:18::18::18::18:
bende senii özledim bitanemmmm bakıyorum gözlerim seni arıyooo
sende haklısın cnmm işe gidiyosun havada soğuk olunca akşamları yorgun düşüyosunn..

a.s canımm..hoşgeldinn..
çok şükür cnmm iyiyimm benn..
valla bu akşam gelmeyenlerr burda ne güzelll
sen nasılsınn cnmm

hoşbuldum cnm valla ne olsun işte aynı devam dershaneden geldim pc den otobüs biletlerine baktım haftaya istanbula geliyoruz kısmet olursa cnm

hoşbuldum cnm valla ne olsun işte aynı devam dershaneden geldim pc den otobüs biletlerine baktım haftaya istanbula geliyoruz kısmet olursa cnm

yaaaa demek istanbula geliyosunuzz
gelinnn cnmmmm..
şimsi sorucam ama ne için geliceksiniz cnmm..

yaaaa demek istanbula geliyosunuzz
gelinnn cnmmmm..
şimsi sorucam ama ne için geliceksiniz cnmm..

tam anlatıcaktım zaten celalettin hocayla görüşmeye inş cnm allah izin verirde kısmet olursa bakalım sağolsun gözdem ve eşi yardımcı oldular allah onlardanda razı olsun

tam anlatıcaktım zaten celalettin hocayla görüşmeye inş cnm allah izin verirde kısmet olursa bakalım sağolsun gözdem ve eşi yardımcı oldular allah onlardanda razı olsun

cnmcım hangi gün gideceksiniz kısmetse bizde salı gidip işlerimiz biterse çarşamba döneceğiz.....belki karşılaşırız...

cnmcım hangi gün gideceksiniz kısmetse bizde salı gidip işlerimiz biterse çarşamba döneceğiz.....belki karşılaşırız...

cnm carsamba sabahı orda olucaz kısmet olursa bakalım henüz kesin değil hoca o gün müsait olursa inş keşke karsılaşsak ne güzel olurdu

kızlar kimse yazmıyor herkes gitti heralde neyse herkese iyi akşamlar aeolun rabbim herkesin muradını versin

sağanak için okudum Allah niyetini gerçekleştirsin amin

bazen iyi kaynıyo burası
tabi sayfalar da alıp başını gidiyo böylece
sen ne dersi çalışacaksın canım?

dil okuluna gidiyorum nursen, fince öğreniyorum.. burda yaşadığım için ve ilerde hem çalışabilmek hem de vatandaşlık vs için dil mecburi haliyle.. geçen mayısta başladım işte 6 nisanda sınavım var, inşallah başarıyla atlatırım.. bana göre gaye akıcı fince konuşuyorum ama nedense bu finliler anlamıyor beni

şimdiden geçmiş olsun cemrem, inşallah çok iyi geçer ameliyatınız arkasında spermcikler hücum eder..

Baharcım ben seval için salavatları okudum, allah kabul etsin, bebeklerine tez zamanda kavuşsun inşallah..

kızlar kimse yazmıyor herkes gitti heralde neyse herkese iyi akşamlar aeolun rabbim herkesin muradını versin

niye giddin cnm yaa :84: ben hemen cevap yazamadım mesajınıda yeni gördüm canımm
eşimdeydi pcccc
neyse cnm yarın görür artıkk

kizlar bir sey sormak isitiyorum bilgisi olan varsa cevap yazsin lutfen ... erkek kardesimin esi 2. cocoguna hamile 5 aylik oldu bebek erkek olacak ama bugunku kontrolunde bebegin dudaginin yarik oldugunu soylemisler cok uzuldum dogdukdan sonra ameliyat olmasi gerekirmis ... bebek dogana kadar duzelmezmiki sonrasinda nasil duzelcek cok uzuluyorum rabbim ne verirse hayirlisi versin allahim kokrtugumuza ugratmasin...

bizede tese olmadan önce sudafed ve endol vermişti 2 hafta kullanın test yapın cıkış olmazsa tese yapıcaz dedi cıkış olmayınca tese oldu bol miktarda hücre bulundu tüp bebek yaptık tutmadı. şimdi ise tekrar bu ilaçları 1 ay kullanın olmazsa başka ilaç vercem dedi. ne yapıcam bilmiyorum kaan beyin vereceği ilaçlara devam edelim mi etmeyelim mi. 3 ay sonra istanbula gidicem orda eşimi emre beye ve celalettin beye göstermek istiyorum. emre bey ve celalettin beye ulaşabileceğim tlf nosu varmı sende. celalettin bey size nasıl bir tedavi uyguluyor

canım çok sevindim sizin adınıza
hayırlı olur inşallah

hımmm anladım canım dil öğrenmek güzel
doğru söylüyosun orada yaşadığın için güzel bir şekilde öğrenmen şart
inşallah sınavını da geçersin hayırlısıyla
son cümlene bayıldım yaaa
anlamıyolarsa onlarda bir sorun var demek

canım öncelikle Rabbim şifa versin
inşallah önemli bir sorun değildir
doğana kadar düzeleceği hakkında bir bilgim yok ama
bende bir merhem vardı hamile bayanların kullanması durumunda bebeğin yarık dudak olma riskinin olduğu falan yazıyodu
acaba bi ilaç kullandı da mı böyle oldu diye geldi aklıma

canım ben de tavsiye ederim celalettin hocaya gitmenizi
bence direkt tedavi yoluna gidin ve ilk celalettin hocaya gidin bence
emre beyin bilmiyorum da celalettin hocanınki:

GSM Tel: 0 (532) 605 11 31- 0 (532) 277 44 37

E-Posta: drcperu@yahoo.com

bize fsh düşürücü çay(ayrıca bu kanal temizleyici ve açıcı),g5 macunu,keçiboynuzu,alıç,epimedium ve polen verdi.
ayrıca panac ve e1 e devam etmesini söylemiş.

Son düzenleme:
seval için okudum canım
Allahım tez zamanda gönlündeki muradına nail eylesin

çok saol canım peki eşin nekadar süre kullandı ve sprm çıkışı oldu ve sizin azosperm neyden kaynaklanıyor. celalettin beyi ararsam açarmı.

çok saol canım peki eşin nekadar süre kullandı ve sprm çıkışı oldu ve sizin azosperm neyden kaynaklanıyor. celalettin beyi ararsam açarmı.

rica ederim canım
10 ay kullandıktan sonra 1 milyona yükseldi sayı
öncesinde 1-2 adet çıkıyodu
testisler hasar görmüş deniyo canım celalettin hocanın yönlendirdiği dr
ne genetik bir problem var ne de çocukken geçirilmiş ateşli hastalık
evet canım bize hemen cevap vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…