Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
a.s canımm,inşallah bu ameliyat ardından bol bol spermciklerrr çıkarrr sendeee göbecikler atarsın beyaaaa..
allah yardımcınız olsunn ..

teşekkürler kızlar allh razı olsun
inş hemen iileşir de sonunda bi spermcik görürüz

seval kardeşimiz için selavatları okudum.rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah.

canım günaydın sudafed ve endol nedir sudafed soğuk algınlıgında kullandığımız ilaçlar değilmi reçetesiz alınabiliyormu ilaçlar hakkında biraz daha detay verebilirsen canım menun olurum

ben nursen ve sağanak arkadaşlarım için salavatlarımı okudum allah kabul etsin okuduğumuz dualar hürmetine rabbim en kısa zamanda evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah...

Canim ben nursen ve sagnak in salavatlarini okudum rabbim tez zamanda hayirli evlat versin...

Nursen ve Sağanak arkadaşlarımızın salavatı şeriflerini okudum Rabbim kabul eylesin inşallah..

kendim için okumuştum canımcım gözünden kaçmış herhalde
ayrıca sağanak için de okudum
Allahım niyetine nail eylesin.

baharcım sağanak için salavat-i şerifleri okudum canım Rabbim yarımcısı olsunhayırlısı ile evlat sahibi olsun inşallah amin...

selam arkadaslar.SAGANAK icin salavatlari okudum.ALLAHim kabul etsin.cennet kokulu bebislerini lutfetsin amin.

baharcım nilda nursen ve saganak için okudum salavatları canım..
Allah kabl etsin..

sağanak için okudum Allah niyetini gerçekleştirsin amin

allah razı olsun arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize :-*
haftaya eşim sperm testi yaptıracak
inşallah dualarımızı duyar allahım da yüzümüze bakar hepimizin yüzünü güldürür inşallah

seval arkadaşımız için de dualarını okudum canım allah gönlündeki muradını versin inşallah

Son düzenleme:

cnm ben okudum Allah kabul etsin

cnm ben okudum Allah kabul etsin

Cemremcim eşine acil şifalar dilerim sağlıklı hayırlı çıkışlar olsun minik meleğin sağlıkla gelsin

cemrem canım inşallah eşinin ameliyatı iyi geçer. ya benim eşimde de grade 2 varikosel var tek taraflı. ama biz önce mikrotese olacaz sanırım. yada bilmiyorum kararsızım. bu arda sadece mikrodelesyon sonucumuz çıktı. normal.
nzlyln canım inşallah gebesindir.

nursen canım panax ın birkaç tane çeşidi var acaba siz hangisini kullanıdız

herkese slm arkadaşlar
nasılsınız bakalım?nasıl gidiyor hayat?

epeydir giremiyordum ama haberlerinizi aldım.
azıcık geçmişi okumaya tembellik ettim
neyse ki CANIM ARKADAŞIM DENİZBULUT imdadıma yetişti ve haberlerinizi telefonda özet geçti.saolsun.

CEMREM canım Rabbim ameliyatınızı kolay geçirir ve spermlerin yolu açılır inş.
sonrada hasretle beklenen spermcikler gelsin
Allah yar ve yardımcınız olsun.

NZLYNL canım sonucun çıkmamış galiba
nazlı çıktı bebişler.
inş hamiş haberini alacğız tatlım.

as canımmm iyiyiz Allaha şükür
sen nasılsın ??
nazlynnnnn daha gelmediii:18::18::18:
gelsede iyi haberlerini alsak
canımm cemremin eşi bugün ameliyet olacakkk inş güzel geçer
sonrada gelsin spermciklerr
topikte durumlar böyle iyi heberler varr

canım teşekkürler haberlerin için
hep güzel haberler alalım inş
biraz grip olmuşum. yatışa geçtim bugün

canım çıkmalıyım şimdi
görüşürüz yine kendine iyi bak .
öyle halsizim ki biraz yatayım kendime geleyim.
öptümmmmmm canım.

bişey değil canımmm
geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin inş
inşşş hep güzel haberler alırızzzz
dinlen canımm nane limon kekik çayı iç şifa olur inş
görüşürüz

ben seval arkadaşım için salavatlarımı okudum allah kabul etsin bir an önce evlatlarına kavuşsun inşallah...

"Derdimi seviyorum.. Biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor.. Seven, sevdiğinin nazını ölçüyor.. Sevilen çekmesin de neylesin.."

Hazreti Mevlânâ Celaleddin Rûmî

Canim ben SAGANAK arkadasim icin dualarimi okumustum.
Gözünden kacmis herhalde okumadim görünüyor yazayim dedim...

Canim ben SEVAL arkadasimin SALAVAT-i Seriflerini okudum...
Allahim kabul etsin..Tez vakitte niyetine nail etsin cifter cifter bebislerini nasip etsin...AMIN...

mmerhaba nasılsınız ben genelde giremiyorum evde net yok iş yerinde de ilk defa işim yok ve bu seferde topicte kimse yok kısmet değilmiş sizlerle konuşmak :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…