Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım gecmiş olsun dilerim rabbimden ilk ayda spermleri görürsünüz hemde böle kıpır kıpır yaramaz spermcikler görürdünüz

iyi geceler kızlar
bende çıkıyorumm Allah rahatlık versin

canım hoş geldin sefalar getirdingüzel hamişimiz
maşallah canım 7 aylık olmuşsun bile Rabbim tamamına erdirsin.
bu zamana kadar geldin inşallah sağlıcakla da alacaksın evladını kucağına
inşallah canım bizlere de yaşarız o eşsiz duyguları
inşallah canım hep mutlu olalım
bu haber ilaç gibi geldi
teşekkürler güzelim inş gelmiş geçmiş olurda önümüze bakarız artık
bu 3 aydan sonra bakalım sonuçlara ne çıkacak
inşallah güzel olacak bundan sonrası canım
kızlar ben çıkıyorum yorgunum birazda kocişle ilgileneyim
nasılsa sakin ilgileneyimde aslan olmasın
güle güle canım
ilgilen tabi kocişinle ilgi bekler şimdi o
iyi geceler kızlar
bende çıkıyorumm Allah rahatlık versin
iyi geceler canım görüşmek üzere
sana da Allah rahatlık versin.

kızlar ben de çıkıyorum herkese iyi geceler
her günümüz böyle olsun

sagol bitanem.amin.
burasi farkli mutlulukalrimizi da huzunlerimizi de paylasiyoruz.kardesten ote..
sizede Lutfundan versin ALLAH.

merhaba arkadaşım hamileymişsin gözün aydın çok sevindim Allahım tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah güzel ve rahat bir hamilelik geçirirsin darısı bana ve isteyen büütün arkadaşlarıma olsun Allahım bu mutluluğu hepimize tattırsın ,amin

canım gözünaydın çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah..

Canım geçmiş olsun eşine darısı spermlerin bulunmasına we hamiş haberini almaya insallah

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.5 yıllık evliyim ve çocugumuz olmuyor.2 senelik evliyken emre bakırcıoğlu na gittik ve eşimin azospermi oldugunu ögrendik.bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.bitkisel bir yontem kullanıyormusunuz.yada hangi dr gidiyor ne tür bir tedavi oluyorsunuz.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

slm kızlar nasılsınız topiğe bi girdim arkadaşımızn hamile haberini gördüm çok sevindim darısı bize olsun

merhaba canim.bugun aldim sonucu.ALLAH razi olsun.
sana ve diger canlara tez elden lutfetsin Allahim. amin.

CANIIIIIMMMMMMMMMMM

GÖZÜN AYDIN TATLIM ÇOK MUTLU OLDUM SONUNDA MUCİZEN GERÇEKLEŞTİ
DARISI KESEYİ GÖRMEYE KALP ATIŞLARINI DUYMAYA VE BURDAKİ BÜTÜN MELEK ANNE ADAYI KIZLARA VE BANA OLSUN İNŞLH
YAAAAA BENDE HALAYA KATILAYIM MAHALLEMDE MUCİZE BEBEĞİN TEYZZESİ OLUYORUM YUUPPPPİİİİİİİİİİİİ

Cnm eşine çok geçmiş olsun tek taraflı ameliyatınız gerçekleşmiş inşlh rabbim acil şifalar versin ve sizede ummadık bir anda
evlatla sevindirsin sonu bol spermli ve bebişli olsun inşlhhhh....

canım hayırlı olsun sizdeki sorun neydi? ne kadar zamanda oldu?allah yardmcnz olsun ii akş

ALLAH razi olsun canim.ben 13 senelik evliyim evlendikten 1 sene sonra dr gittik.esim azosperm(azf c mikrodelesyon).sperm hucresi gorulmedi yaziyor testlerde.TESE ameliyati oldu ve sperm bulunamadi.bundan 6 sene sonra normal testlerde az sayida 1 2 sperm bulundu cok sukur.bir tupbebek negatif oldu.simdi RABBIME sukurler olsun kan sonucu pozitif.ins. sizede nasp olur.

Son düzenleme:

sonsuz için okudum Allah kabul etsin niyetini gerçekleştirsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…