Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah razi olsun bitanem.yazmicaksin sandim seni bekliyordum.bebegimin teyzesii.
insaallh darisi sana olsun en yakin zamanda.

kizlar cikayim cok uzun kaldim. iyi geceler canlar.gormedigim arkadaslar varsa hosgorun

hosgeldin canim.azosperm sebebi bellimi? hormonlar nasil
bitkisellerden cok fayda gorenler oluyor tabi ama duruma gore.bence balli karisimlar evde kendin hazirlsan daha iyi netten bakabilirsin.Ahmet maranki sperm artici ben yapmistim bulabildigim malzemelerle.huseyin ermis macunu da var. ibrahim saracoglu nun urunlerini kullaniyor arkadaslar.sana yazacaklardir.(dr celalettin peru) dahiliye dr ama bu konuda tedavi olup sonuc alanlar var.kaan aydos duymusundur simdilerde tavsiye edlmiyor.emre bey ne diyor tese oneriyormu. burayi takip et canim.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

[

canımmmm gözün aydın.ne kadar sevindim anlatamam .
Allah tamamına erdirsin.
sağsalim kucağına aldığın günleride duyarız inş.
uzun zamandır bu halaylara ihtiyacımız vardı.
hep devam etsin inş halaylarımız darısı hepimize olsun.amin.
canım hep dualarımdasın bunu unutma .inş değerin artacak ta artacak .
telaş etme tatlım.......

canım ikinci sevinç seninle oldu.
hadi geçmiş olsun. Allah şifa versin canım.
spermler için yol açıldı artık inş en kısa zamanda çıkıverirler.
veeeeeee hamileyim yazıverirsin canım

Arkadaşım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah,haberini eşime de okuttum ümitsizliğe kapılmasın artık diye, Rabbim hepimize nasip etsin böyle güzel haberler almayı,vermeyi

Geçmiş olsun arkadaşım eşinize de sizede inşallah başka cerrahi işleme gerek kalmadan bebeklerini kucağına alırsın, yanlış okumadıysam
eşiniz varikosel ameliyatı olmuş peki kaçıncı dereceyi eşinizin varikoseli

Son düzenleme:
cnm ben sağanak ve seval arkadaşlarımın salavat-ı şeriflerini okudum allah kabul etsin gönüllerindeki tez zamanda gerçek olsun evlatla müjdelensinler inşlh amin amin amin...

Son düzenleme:
Allah razi olsun bitanem.yazmicaksin sandim seni bekliyordum.bebegimin teyzesii.
insaallh darisi sana olsun en yakin zamanda.

kizlar cikayim cok uzun kaldim. iyi geceler canlar.gormedigim arkadaslar varsa hosgorun

cnm ne demek yazmıcaksın yaaaa
meraktan çatladım günlerce emriyolar noldu transfer gerçekleştimi kaçtane yerleşti öğrenemeden
test tarihin gelmiş bende 1 hafta topiğe uğrayamamştım
çok şükür bugünde hamiş haberini aldım
değerin dahada katlanarak artar ve istiyorumbebeğimi gibi ikiz annesi olursun inşlh taze hamişimiz
kendinden gelişmeerini yaz cnm merakta bırakma bizi :64

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum yorgunum birazda kocişle ilgileneyim
nasılsa sakin ilgileneyimde aslan olmasın

geçmiş olsun canım eşinin ameliyati iyi geçmiş çok sevindim inşallah allah ın izniylede güzel gelişmeler olur. rabbim emeğinizin karşılığını boşa çıkarmasın hayırlı evlat nasip etsin inşallahhhhhhhh

sağol cnm inş bi daha ameliyat olmaz spermler normal yolla çıkar cnm benim
bizim dopplerde solda 2 grade sağda 1 grade yazıyordu
zaten dr. ameliyat sırasında tek solu yapmaya karar vermiş soldaki daha yoğun diye cnm
mm falan dersen iann ki onu bilmiyorum sadece grade olaarak biliyorum

teşekkür ederim cnm inş hepimizin eşlerinde normal yoldan spermler çıkar dolar taşar

iyi geceler kızlar topiği açınca sevindirici haberler almak çok güzel... NZLYLN canım arkadaşım öncelikle seni çok çok tebrik ederim Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah...emeğinizin karşılığını aldınız çok şükür hayırla güzel güzel geçsin gebeliğin... hep iyi haberlerini bekliyoruz inşallah yeni anne adayımız...

Sizler nasılsınız kızlar herkes iyidir inşallah bizde yoğun 1 hafta geçirdik geçen hafta öncelikle eş dost akrabalar geldiler hayırlı olsuna o gün bayağı yorulduk ardından ertesi günüde emir i sünnet ettirdik teyzeleri bir hafta oluyor daha önce olacaktı ama enfeksiyondan ertelemiştik yaramazıma iyi geldi şükür uyumayı öğrendi valla sabahlara kadar oturmuyoruz artık inşallah böyle devam ederiz bugünde elifimin sondalı filmi vardı bu böbreğindeki rahatsızlığı nettleştirmek için şükür idrar kaşışı felan görünmedi ama böbreğindeki çalışmayan kısmı için ameliyat olması gerekebilirmiş önümüzdeki haftaya netleşecek ya takip altında olacak yada ameliyat diyolar hayırlısı yavrum ameliyat olmadan kurtulur bu dertten inşallah... gördüğünüz gibi kızlar imtihanımız hiç bir zaman bitmiyor inanın bana böylesi imtihan daha zor.Rabbim kimseyi evlatlarının sağlığıyla imtihan etmesin bugün film çekilirken bağladıklarında gözümün içine baka baka ağladı beni burdan kurtar anne der gibi ama elimden bişey gelmedi... dedğim gibi yokluğu ayrı bi acı böyle elinle doktorların eline vermek daha bi acı...Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah evlat kokusunu sizlerede hayırla nasip etsin...

hoşgeldin cnm ooo hayırlı olsun erkekliğe ilk adım attı he
cnm evet bazı bebkler sünnetten sonra uslanıyo seninnkide öle olmuş
aman bi yerlerini kaşı cnm elifimiz için her zaman dua ediyoruz inş sağlığına tez zamanda ameliyatsız kavuşur
haklısın cnm bizde yokken biz bu kadar içimiz gidiyo olunca biz ne yaparız bilmem:26:
rabbim bizlere de yaşatsın o mis cennet kokulu bebişlerimizin kokusunu içimize çekmeyi

bu siteye girince sıkıntılarımı unutuyorum. sıkıntılar paylastıkca azalır. sevinçlerse artar ya. burdaki herkes birbirinin halinden anlyıyor. bugun bir toplantıya katıldım. mesai arkadasım hamile doğumuna 1 ay kaldı. herkes onu görünce oy hamilelik ne yakışmış. ne güzel olmussun vs vs. bir Allahın kulu bana sen nasılsın diye sormadı. o kadar zorlandımki. bundan bir önceki arkadasta evlenir evlenmez hamşle kalmıstı. 3 ay önce o doğum iznine ayrıldı. simdi de bu. yeni gelenler yetişiyor. sonra hamile kalıp gidiyor. bense yeni geleni yetistiriyor sonra uğurluyorum. yinede çok şükür diyorum. olsun dert sahibi olmak da guzeldir. En azından zor elde edilenin kıymeti olur diyorum. hem buda benim imtihanım. herkesin farklı derdi var iste. burda birinin hamile kaldığını öğrendiğimde o kadar seviniyorum ki...

sorunumuzu ilk oğrendiğimde ilk 500 sayfayı nerdeyse 2 gün içinde okumustum. ordan gelincik jklm ve derya gibi arkadasların gebe kaldığını öğrenince o kdar umut doğmustu ki içime. simdi nzlyln insallah diğerleride bizde zamanı gelince alacaz yavrularımızı elimize inşallah...

canım sen bana ilk umut olan insanlardansın. insallah kızın sağlığına kavusur bir an önce. Rabbim sifa versin.

mrb arkadaslar.ben daha önce yazmıstım durumumu.eşimin azospermi olduğunu yeni öğrendik.umut tüp bebekle telefonla görüştük.emre bey eşimden kromozom testlerini yaptırmamızı söledi.yarın testleri yaptırmaya gideceğiz.bendende amh testi yapmam istendi.yarın bende onu yaptırıcam.öncelikle amh testi kanda mı bakılıyor?onu merak ediyorum.bide bende problem yok su asamada.ama umuta gitmedik ya daha.ben rahim filminden çok korkuyorum.acaba eşi azospermi olanlardan rahim filmi istiyolar mı onu mrak ettim.çok soru sordum ama bide bu kromozom testinin sonucu çok uzun mu sürüyor.bu kademeleri asmış olan arkadaslardan cevap bekliyorum.lütfen yardım.....

ewet genelde rahim filmi istiyolar canım sendede sorun warmı diye bakmak için

ya çok korkuyodum o filimden.anlasılan kaçıs yok o filmden.öff ya.çok zor seyler.iğne yaptırmaktan korkan ben kimbilir neler göreceğim daha((umarım kolay gecer bu asmalar.ALLAH güc kuvvet versin hepimize...

ya çok korkuyodum o filimden.anlasılan kaçıs yok o filmden.öff ya.çok zor seyler.iğne yaptırmaktan korkan ben kimbilir neler göreceğim daha((umarım kolay gecer bu asmalar.ALLAH güc kuvvet versin hepimize...
aminnn
korkma canm istersen anestezilide cektiriliyo ben öyle cektirmistim

Baharcigim, seval ve sonsuz icin salavatlari okudum. Rabbim niyetlerini kabul etsin, yuvalarini bebekleriyle senlendirsin insallah.

Canimmmmm gözün aydinnnnnn. Rabbime cok sükür gördün bugunleri.allahim saglikla kucagina almanida nasip etsin.
Cooooook coooooooook coooooooook sevindimmmmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…