CANIIIIIMMMMMMMMMMM
GÖZÜN AYDIN TATLIM ÇOK MUTLU OLDUM SONUNDA MUCİZEN GERÇEKLEŞTİ
DARISI KESEYİ GÖRMEYE KALP ATIŞLARINI DUYMAYA VE BURDAKİ BÜTÜN MELEK ANNE ADAYI KIZLARA VE BANA OLSUN İNŞLH
YAAAAA BENDE HALAYA KATILAYIM MAHALLEMDE MUCİZE BEBEĞİN TEYZZESİ OLUYORUM YUUPPPPİİİİİİİİİİİİ
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.5 yıllık evliyim ve çocugumuz olmuyor.2 senelik evliyken emre bakırcıoğlu na gittik ve eşimin azospermi oldugunu ögrendik.bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.bitkisel bir yontem kullanıyormusunuz.yada hangi dr gidiyor ne tür bir tedavi oluyorsunuz.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.
canım günaydın sudafed ve endol nedir sudafed soğuk algınlıgında kullandığımız ilaçlar değilmi reçetesiz alınabiliyormu ilaçlar hakkında biraz daha detay verebilirsen canım menun olurum
selamun aleykum canlar
kusura bakmayin nette sorun vardi giremedim.
sonuc 128,3 cikmis.esim aldi sonucu dr hamilelik gorunuyor demis.tekrarlamak gerek duzenli artiyormu diye.
kendi druma daha gondermedim ilk size yaziyorum.cok heyecanliyim.
ALLAHim hayirli sonuca kavustursun,sizede gostersin en yakin zamanda.
ALLAH razi olsun hapinizden dualar ettinizz beni yalniz birakmadiniz.
ii akşamalar cnlarım ne güzel gelişme mutlu haberlerle karşılaşmak
biz sabah bildiğiniz gibi erkenden hast. gittik
dr yatış yaptı beklemeye başladık
şansımıza acayip bi asistan düştü bizi saat 1 e kadar bekletti :26::26:
neyse bir de eşimi aldılar 2 buçuğu geçe geldi eşim narkozdan çıkmıştı şükür
ii görünüüyordu dr sadece sol tarafı ameliyat etmiş aslında önce bize çift taraflı demişti :44:
sorduk dr sol da daha yoğun varikosel vardı sağda ki daha hafif o yüzden solu yaptık dedi
şükür bu günüde atlattık
serumu bitince eve gidebilirsiniz dedi dr biz<de şimdi evdeyiz evde olunca daha ii olur eşim dedim bende
artık önümüzdeki 3 aya bakıcaz hayırlısıyla
inş bugün gibi bundan sonrada hep mutlu haberler yazalım okuyalım
selamun aleykum canlar
kusura bakmayin nette sorun vardi giremedim.
sonuc 128,3 cikmis.esim aldi sonucu dr hamilelik gorunuyor demis.tekrarlamak gerek duzenli artiyormu diye.
kendi druma daha gondermedim ilk size yaziyorum.cok heyecanliyim.
ALLAHim hayirli sonuca kavustursun,sizede gostersin en yakin zamanda.
ALLAH razi olsun hapinizden dualar ettinizz beni yalniz birakmadiniz.
Allah razi olsun bitanem.yazmicaksin sandim seni bekliyordum.bebegimin teyzesii.
insaallh darisi sana olsun en yakin zamanda.
kizlar cikayim cok uzun kaldim. iyi geceler canlar.gormedigim arkadaslar varsa hosgorun
kızlar ben çıkıyorum yorgunum birazda kocişle ilgileneyim
nasılsa sakin ilgileneyimde aslan olmasın
sağol cnm inş bi daha ameliyat olmaz spermler normal yolla çıkar cnm benimGeçmiş olsun arkadaşım eşinize de sizede inşallah başka cerrahi işleme gerek kalmadan bebeklerini kucağına alırsın, yanlış okumadıysam
eşiniz varikosel ameliyatı olmuş peki kaçıncı dereceyi eşinizin varikoseli
geçmiş olsun canım eşinin ameliyati iyi geçmiş çok sevindim inşallah allah ın izniylede güzel gelişmeler olur. rabbim emeğinizin karşılığını boşa çıkarmasın hayırlı evlat nasip etsin inşallahhhhhhhh
iyi geceler kızlar topiği açınca sevindirici haberler almak çok güzel... NZLYLN canım arkadaşım öncelikle seni çok çok tebrik ederim Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah...emeğinizin karşılığını aldınız çok şükür hayırla güzel güzel geçsin gebeliğin... hep iyi haberlerini bekliyoruz inşallah yeni anne adayımız...
Sizler nasılsınız kızlar herkes iyidir inşallah bizde yoğun 1 hafta geçirdik geçen hafta öncelikle eş dost akrabalar geldiler hayırlı olsuna o gün bayağı yorulduk ardından ertesi günüde emir i sünnet ettirdik teyzeleri bir hafta oluyor daha önce olacaktı ama enfeksiyondan ertelemiştik yaramazıma iyi geldi şükür uyumayı öğrendi valla sabahlara kadar oturmuyoruz artık inşallah böyle devam ederiz bugünde elifimin sondalı filmi vardı bu böbreğindeki rahatsızlığı nettleştirmek için şükür idrar kaşışı felan görünmedi ama böbreğindeki çalışmayan kısmı için ameliyat olması gerekebilirmiş önümüzdeki haftaya netleşecek ya takip altında olacak yada ameliyat diyolar hayırlısı yavrum ameliyat olmadan kurtulur bu dertten inşallah... gördüğünüz gibi kızlar imtihanımız hiç bir zaman bitmiyor inanın bana böylesi imtihan daha zor.Rabbim kimseyi evlatlarının sağlığıyla imtihan etmesin bugün film çekilirken bağladıklarında gözümün içine baka baka ağladı beni burdan kurtar anne der gibi ama elimden bişey gelmedi... dedğim gibi yokluğu ayrı bi acı böyle elinle doktorların eline vermek daha bi acı...Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah evlat kokusunu sizlerede hayırla nasip etsin...
iyi geceler kızlar topiği açınca sevindirici haberler almak çok güzel... NZLYLN canım arkadaşım öncelikle seni çok çok tebrik ederim Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah...emeğinizin karşılığını aldınız çok şükür hayırla güzel güzel geçsin gebeliğin... hep iyi haberlerini bekliyoruz inşallah yeni anne adayımız...
Sizler nasılsınız kızlar herkes iyidir inşallah bizde yoğun 1 hafta geçirdik geçen hafta öncelikle eş dost akrabalar geldiler hayırlı olsuna o gün bayağı yorulduk ardından ertesi günüde emir i sünnet ettirdik teyzeleri bir hafta oluyor daha önce olacaktı ama enfeksiyondan ertelemiştik yaramazıma iyi geldi şükür uyumayı öğrendi valla sabahlara kadar oturmuyoruz artık inşallah böyle devam ederiz bugünde elifimin sondalı filmi vardı bu böbreğindeki rahatsızlığı nettleştirmek için şükür idrar kaşışı felan görünmedi ama böbreğindeki çalışmayan kısmı için ameliyat olması gerekebilirmiş önümüzdeki haftaya netleşecek ya takip altında olacak yada ameliyat diyolar hayırlısı yavrum ameliyat olmadan kurtulur bu dertten inşallah... gördüğünüz gibi kızlar imtihanımız hiç bir zaman bitmiyor inanın bana böylesi imtihan daha zor.Rabbim kimseyi evlatlarının sağlığıyla imtihan etmesin bugün film çekilirken bağladıklarında gözümün içine baka baka ağladı beni burdan kurtar anne der gibi ama elimden bişey gelmedi... dedğim gibi yokluğu ayrı bi acı böyle elinle doktorların eline vermek daha bi acı...Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah evlat kokusunu sizlerede hayırla nasip etsin...
ewet genelde rahim filmi istiyolar canım sendede sorun warmı diye bakmak için
aminnnya çok korkuyodum o filimden.anlasılan kaçıs yok o filmden.öff ya.çok zor seyler.iğne yaptırmaktan korkan ben kimbilir neler göreceğim daha((umarım kolay gecer bu asmalar.ALLAH güc kuvvet versin hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?