Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben sizin her mevsiminizin baharı olayım.
Her ne kadar bu Bahar internet ismiyle katılsam ve biraz anonim kalmak istesem, kendimden biraz bahsedeyim. 8 yıldır evliyim. 2009 yılında normal yolda bir oğlumuz oldu. Allahıma şükürler olsun. Herkese evlat nasib etsin. Şimdi biz 2009 da hemen 2inciyi istedik, olmadı. O gün bu gün, 4 aşılama, 3 tup yaptırdık. Bu 3uncu tüpüm bu ayın 8inde iki embriyo transfer edildi. Ay birde elli ayaklı sağlıklı huzurlu ikiz olmasını gençliğimden beri çok isterim. Yasım 35 bu ara yani nerdeyse sınırdayim. Hollanda'da yasıyorum.

Salı gunü 14gunum oluyor transfer edeli.

Allah'a emanet olun, hersey gönlünüzce olsun, dualarınız kabul olsun.

Canım ben akşam mavimenekşe , mixer , nilda , nursen , sağanak ve seval arkadaşlarımızın salavatlarını okuduğumu yazmıştım.Allaha şükür ki bir dönemi bitirdik okulda sağlıkla sıhhatle hastalığımdan da kurtuldum çok şükür ve msjımı attıktan sonra sonsuz , tülay , umut ve vck arkadaşlarımızında salavatlarını okuyarak bitirdim. Allahım dilerim sağlıklı sıhhatli eli ayagı düzgün aklı selim bu dünyada ve diğer dünyada yüzünü güldürcek peygamber soyundan gelen bebişler nasip eder hepsine HEPİMİZE!!!

Merhaba arkadaşlar.ben sitye yeni üye oldum.eşim 3 ay önce sperm sayımı için doktora gitti.Sperm sayımında hiç sperm çıkmadı malesef.Doktor bey kan tahlişi istedi ve kan tahlillerinde de testesteron seviyesi normalin altında dedi.Testis küçüklüğü varmış.Çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz.eşimin yaşım 31, 2,5 yıllık evliyiz.. Kan Tahlili sonuçlarım: Serbest testosteron : 5.8 pg/ml FSH (ELISA) :12.63 mIU/ml Prolaktin :6.90 çocuk sahibi olabilir miyiz.2 haftadır incir kürü kullanıyor eşim.fayda sağlar mı.Lütfen yardımcı oluursanız cok sevinirim.sitede bizim durumumuzda olan birçk kişi var ve olumlu sonuclar alanlar var.Çok üzülüyorum.teşekkürler.. ....

canımm öncelikle aramıza hoşgeldimn :16.
evet bizde azospermle mücadele ediyoruzz
inşş bebişlerimize kavuşacağızz
canımm öncelikle genetik testlerinizi yaptırın
iyi bir doktorla tedavi olunn
burda biçok arkadaş bebeklerine kavuştuu
benim eşimde genetik problem var azfc delasyonu y kromozom delasyonu
eşiminde testiti normalden küçük doktor öyle demişti
dediğim gibi önce iyi bir doktor bulun sonrada inş bebişne kavuşursun

günaydın cnm hiç üzülmeyin bizimde azfc delasyonu vardı bende de mozaik turner sendromu çıktı veren allahım veriyo şuan24 haftalık hamileyim kaan hocanın hastasıydık muthiş bir doktor bizemre hocayada gittik ama olmadı kızımız olacak hayırlısıyla kaan hocanın kızın ismini koyacaz DÜNYAM o bizim dünyamız allh sizede kolaylık versın darısı basınıza umutsuz olmayın inşallah olacaktır beş yıl savaştık

merhaba arkadaşlar nasılsınız biz iyiyiz çok şukur uykusuz günlerimiz başladı saga sola dönemiyorum yürüyemiyorum olsun bunlar tatlı rahatsızlıklar darısı başınıza inşallah sizleri takip ediyorum gecenlerde bir arkadaşın hamile oldugunu yazmış allah tamamına erdirir inş eskileri fazla göremiyorum burda arkadaşlar bol bol dua edin zamanı gelmemiştir hepiniz evlat sahibi olacagına inanıyorum derdi veren allahım mutlaka dermanını da vermiştır en kısa zamanda dermanını bulmanız dileğiyle kib

Günaydın güzel arkadaşlarım.
Yeni haftamız hayırlı olsun inşallah.
Baharım UMUT99,VCK arkadaşlarımızın salavatların okudum allah kabul etsin inşallah.tez zamanda muratlarına kavuştursun rabbim.

canımmm çokk sevindimm
Rabbim kucağına aldığın günüde gösteriri inş az kalmışş
sizdemi azfc delasyonu vardı
eşinde sperm nasıl bulundu çıkış varmıydı ??
Allahım bizede yaşatır o güzel duyguları inş

cnm ben okudum Allah kabul etsin

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn
kızlar hafat sonu sayfalar çok gitmemiş ne oldu topik boşaldımı ne
allaha şükür sınavlar bitit bakalım her dersten geçebilecekmiyim:44:
bugün heppp güzel şeyler duyalımmmmmmmm

canımm 1 tane yasin okudum Allah kabul etsin inşş

hasret yasini okudum Allah amcana acil şifalar versin

Çok teşekkür ederim canım sağolasınnn Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun inşallahhhhh

Canim anca cevap yazabiliyorum hakkini helal et tatlim. Senin icin 1 adet yasin okudum. Rabbim kabul etsin ,niyetin gercek olsun, bebislerin tez vakitte sana gelsin, kucagin dolsun insallah.

Ne hakkı canım estağfurullaf siz helal edin o kadar uğraşıyorsunuz benim için Allah razı olsunnnnnnn
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canim merhaba salavatlar bittikten sonra ne okuyacaz belli mi acaba
ben yasin veya meryem okuyalim derim tabii sadece fikir diger
arkadaslarimiz ne der bilmiyorum cok opuyorum hepinizi ;-)

vck arkadaşımızın salavatını okudumm.allah kabul etsin..rabbim onaaa parmaklarııı boğum boğummm,tombalak bebeklerrr nasip eylesinnn

Ben vck kardeşimizin selavatlarını okudum.Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı ikiz ikiz evlatlar nasip etsin inşallah.

Ayrıca benim için okuyan tüm kardeşlerime gönülden teşekkür ediyorum.hepinizden allah razı olsun.Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

selam kızlar
aranızda çakşır kökü suyu kullanan varmı ??
ben almak istiyorum da siz nerden aldınız bana yazarmısınız??

Merhaba, ben kulube yeni katildim. Konusacak paylasacak birilerini bulmak o kadar guzel ki...
Biz de 3,5 yildir evliyiz. Evliligimizin 1. yilindan sonra cocuk yapma karari aldik. Doktorumuz once dogal yollarla olmasini istedi, herhangi bir test yapmadi. Ancak gecen yil artik hem bana hem de esime testler uygulandi ve esimin azosipermi oldugu bilgisi verildi. Ne yapacagimizi sasirdik. Allah nasip ederse bir/birkac cocugumuz olsun diye hayaller kurarken bu bizi oldukca yıktı. Doktorlar mikro tese yapmaliyiz diyor. Yardiminiza, tavsiyelerinize ihtiyacim var. Esim mikro tese icin tedirgin, sonrasinda bir zarar verir mi diye korkuyoruz? Boyle bir durumla karsilasan oldu mu? Ayrica hangi doktora kime gidelim, bu isin uzmani kimdir, bana yardimci olabilir misiniz lutfen? Dr. emre bey i biliyorum bir tek. Dr celalettin bey diye birinden bahsediliyor, kimdir? tesekkurler..
Sevgiler..:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…