Merhaba, ben kulube yeni katildim. Konusacak paylasacak birilerini bulmak o kadar guzel ki...
Biz de 3,5 yildir evliyiz. Evliligimizin 1. yilindan sonra cocuk yapma karari aldik. Doktorumuz once dogal yollarla olmasini istedi, herhangi bir test yapmadi. Ancak gecen yil artik hem bana hem de esime testler uygulandi ve esimin azosipermi oldugu bilgisi verildi. Ne yapacagimizi sasirdik. Allah nasip ederse bir/birkac cocugumuz olsun diye hayaller kurarken bu bizi oldukca yıktı. Doktorlar mikro tese yapmaliyiz diyor. Yardiminiza, tavsiyelerinize ihtiyacim var. Esim mikro tese icin tedirgin, sonrasinda bir zarar verir mi diye korkuyoruz? Boyle bir durumla karsilasan oldu mu? Ayrica hangi doktora kime gidelim, bu isin uzmani kimdir, bana yardimci olabilir misiniz lutfen? Dr. emre bey i biliyorum bir tek. Dr celalettin bey diye birinden bahsediliyor, kimdir? tesekkurler..
Sevgiler..:)
selam kızlar
Aranızda çakşır kökü suyu kullanan varmı ??
Ben almak istiyorum da siz nerden aldınız bana yazarmısınız??
canımmm çokk sevindimm
Rabbim kucağına aldığın günüde gösteriri inş az kalmışş
sizdemi azfc delasyonu vardı
eşinde sperm nasıl bulundu çıkış varmıydı ??
Allahım bizede yaşatır o güzel duyguları inş
canım benim eşim aldı kullanıyor 4 gündür. Ama inanılmazn iğrenç acı bir tadı var. Bir batman bal katıyorum. Yinede acılığı gitmiyor. Eşim aktardan aldı. Kökünü aldı. Kökünün öğütülmüşüde var. Ben kaynatıp çay gibi demliyorum. ınşallah sperm sayımızı artırıyordur. Libidoyu kesin artırıyorda:)
hayır cnm bizde çıkış yoktu tese de oldu bulunamadı sonra kaan hocayı bulduk proxeed plus klomen endol verdi yıllarca kullandı artik hiç bir umudumuz kalmamiştı tekrar kaan hocanın yanına gitti ve tahlılde sper oncesi evreleri bulundu kaan hoca m.tese için randevu vermişti ama eşim olmak istemiyordu son kez emre hocaya gidelim dedik test istedi ve canlı sperm bulundu 2 defa tüpbebek yaptık tutmadı meger sorun bende de varmış kaan hocanın önerdiği hastanede pgt yaptık ve sükürler olsun hamile kaldım hiç korkma olur inş cünkü genetik olarak en iyisi bizde o yüzden sanslıyız sormak istediğiniz sorular varsa sora bilirsin kib
canımm nerden aldınız
adı nee ??
Bizde kullanmak istiyoruz
inş eşine şifa olur
inşallah canım ya. Eşim çakşır otu kökü diyerek almış. Başka ismi yok zaten ki. Her aktarda olur canım.
Tedavi planınızı bir kez daha hatırlatayım. Şimdi iğnelere haftada 2 devam edelim. Klomenden de sabahları 1 tane alın. Ayrıca Endol kapsüllerden de sabahları 1 tane alın. Eylülde Dr. Sinan beyden sperm boyama günü alırsınız, muhtemelen ekim başına verecektir. Siz ilaçlara devam edin. Ekim başında hormonları da kontrol ederiz. Eğer sperm boyamada elonge spermatid çıkarsa, aralık ya da ocakta tüp bebeğe geçeriz.
Saygılarımla.
Dr. Kaan AYDOS
Öncelikle Günaydın diyeyim.her şey iyi güzelde şu endol u araştırdım da romatizma ile ilgiliymiş.eşimin rahatsızlığı ile ne ilgisi var onu anlamadım.hemen mail attım.cevabı anca yarına gelir.aranızda kullanan var mı peki ???????
Allah razı olsun, cümlemize. selavatu şerif okumak uygun. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için hesabı. Mesela bende katılırsam günde kaç dua okuyacağım? Birkisiyemi yoksa listedeki arkadaslarımı?
Biraz daha anlatirmisin?
Canim merhaba salavatlar bittikten sonra ne okuyacaz belli mi acaba
ben yasin veya meryem okuyalim derim tabii sadece fikir diger
arkadaslarimiz ne der bilmiyorum cok opuyorum hepinizi ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?