Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ismini göremedim gittin sandım ben de
ama bırakıp gitmemişsin beniiiiiiiiii

iyi yaptın canım
ne yemekler yaptın kayınvalidenlere
hoşgeldinnnnnnnnn
canımmm çorbaa yaptımm
sonra fırında patatesli köfte
brokoli ve karnıbaharı haşladımm yoğurtladımm

ben çıkıyorum malesef esmacım
yarın görüşürüz tekrar inşallah
Allah rahatlık versin canım

yaaaa koçişş pc yi aldıı
cevap yazamadımm canımm kusura bakmaaa
yarın görüşürüzz Allah rahatlık versinn

selam canm bizde daha yeniyiz azoda aralık 2012 de m.tese olduk sonuç yuvarlak spermatid çıktı bizede durumunuz yine iyi dedi en azından kök hücre olduğunu göstermesi ile sevindirici. dedi bakalım ne olacak hayırlısı 4 5 ay tedavi olacagız ovitrelle igne kullanmaya başladık... mart başında genartta Sperm`de FISH boyama testi verecegz ve FSH, LH ve Testosteron da baktırıp gelişme varsa tüp bebek için hazırsınız demektir dedi dr eger çıkmazsa tekrar mtese yine olumsuz olursa spermatidlerle denenecek 5ay sonra tüp bebek işleminizi gerçekleştiririz dedi drumuz kaan aydos amin canımm hepimiz inşallahh kavuşuruz bebeklerimize gerçekten çokk zor bi durum allah hepimize sabır versin... sizin elonge sperm bizim yuvarlak spermatid bunlar aynı kapıyamı çıkıyor aceba yoksa farklılarmı bilgin varmı ?

Yaren için, ben selavatu şerif getirdim, yasını şerif okudum ve Meryem suresi okudum. Cenabi Allah Yaren sağlıklı hayırlı sıra sıra evlat nasib etsin. Tüm engeller kalksın. Allah duamızı kabul etsin.

canım insallah güzel haberlerle dönersin rabbim emeginin karsılıgını verir bence güzel haberlerle döneceksin

hayırlı günlerrrrrrrrrrr
umut mutluluk daima arkadaşımız olsunnnnnnnnn

Günaydın topik gülleri
Baharım yaren16 arkadaşımızın salavatları çektim allah kabul etsin inşallah.gönlündeki muradını versin inş.

yaren kardeşimizin selavatlarıda tamam.rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah.

cnm ben okudum Allah kabul etsin

günaydın kızlarrr nasılsınızzz rabbimmmm gölümüzden her negeçiyorsa onu bizlere nasip etsin inşşşşşşş sonsuz hazinesinden bizleride güldürüsünnnn

cnm ben okudum Allah kabul etsin

merhaba arkadaşlar, sizlere yardımcı olamayacağım fakat dualarımı eksik etmiyeceğim.
Allahım inşallah hakkınızda hayırlıysa, sizlere gönlünüzde yatanları nasip etsin!!! Amin.

Ben başka boyuttan bakıyorum, biraz evvel bir kaç aylıkken baba eşini çocuğunu terk ettiğini okuyorum,
bu topik de de mutlu aile fakat aileyi aile yapan çocuğu arzuladığınızı.
Yani burada kk da, babalığı hakketmeyen okadar çok erkek varki, fakat hak edenlerinde maalesef olmuyor.

Bunu okuyunca nasıl üzüldüm anlatamam! Siz allaha dua edin, allah vermiyor deyip çekilmeyin, siz dua ettikce ve kafanızı çalıştırıp araştırmalar yaptıkca,
allahın izniyle olur. Allah herkese hayırlısından evlat veya isteyene evlatlar nasip etsin!!!

arkadaşlar,benim de eşim azosperm...inmemiş testis hikayesi,çok geç yaşta ameliyatla indirmişler falan falan...tabii ki menide canlı yok..miroteseyle bulundu,2.tüp bebek denememizin sonucunu bekliyruz şu an...az önce bişey okudum nette..ilaç tedavisi falan diyo.düzenli olarak 1 yıl kullanılması gerekir diyo...bu ilaç tedavisi nedir...?ne gibi faydası var...bize hiç böyle bişey uygulanmadı...bahçeci'nin sitesinde denk geldim bu habere de...merak ettim,ilaç tedavisnin faydaları ne,neden uygulanıyo,bileniniz var mı arkadaşlar ?

Vck
yaren16
arkadaslarimiz icin okudum cnm allahim kabul etsin ikiz ikiz bebekleri olsun insallah

Denizcim aklıma düştün topiğe girdim,daha haber yok senden merak ettim.
inşallah hayırlı haberlerle dönersin kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…