ne güzel hamilesin inşallah bizlerde hamile olduğumuz günleri görürürüz.
Bugunku mesajini biraz gec gordum, ama kendimi hemen hazirladim. Bugun saganacak ve seval icin her birini 165 x selavatu serif okudum. Allahim sesimizi ve dualarımızı duysun. Arkadaslarımıza sağlıklı hayırlı sıra sıra evlatlar nasib etsin.
Bugün daha kim için okuyayım selavatu şerif? Başka hangi dua okuyacağız? Meryem suresi? Yasin?
Yaren için, ben selavatu şerif getirdim, yasını şerif okudum ve Meryem suresi okudum. Cenabi Allah Yaren sağlıklı hayırlı sıra sıra evlat nasib etsin. Tüm engeller kalksın. Allah duamızı kabul etsin.
ben okul kapanınca memlekete gideceğim internet yok 15 gün giremeyebilirim ne yapalım canım
bana belli bir sayı ver cumadan itibaren onu okuyayım yada tlf numaram sende var haberleşiriz
canım telden haberleşiriz çünkü sayı değişebiliyor...
tamam canım
bu liste az kaldı zaten
arkadaşım ben dün yeterince açık yazdığımı düşünüyordum ama anlatamamışım galiba...
sen hangi günden itibaren listeye eklendiysen o günden sonra kendi payına düşen salavatları okuyorsun...
sen niye saganak ve sevale okudun ki ??
sen yaren16 nın listesine eklendin ve ondan sonrakileri okuyacaksın...
lütfen kendi kafamıza göre hareket etmeyelim...
listede herşey açık açık yazıyor...
isminin karşısında nekadar yazıyorsa okadar okuyacaksın...
liste her akşam paylaşılıyor ve sadece orada yazılana göre okuyorsun...
dünde yazdığım gibi liste her akşam saat 8 de paylaşılıyor...
salavat okunduğumuzu yazmıştık liste tamamlanana kadar devam edicez okumaya...
biz önceden kendimizce belirledik okuyacağımız duaları...
eğer devam etmek isterseniz listeye göre okursunuz...
allah kabul etsin...
kendi isteğinle fazladan dua okumuşsun allah razı olsun...
İnsallAh inşallah hepimiz hamile kalırız. Sorunsuz rahat hamilelik geçiririz kolay dogum yaparız zahmetsiz evlatlarımızı büyütüruz. Canım ben hamile değilim. Tup bebek yaptırdık fakat pozitif sonuc alamadık.
Dr. Celalettin Peru bu konuda tedavi ettiği pek çok hastası olan bir doktordur...Biz dahil pek çok ailenin, olmaz denilen hastaların evlat sahibi olmasına vesile olmuş bir doktordur...Merhaba, ben kulube yeni katildim. Konusacak paylasacak birilerini bulmak o kadar guzel ki...
Biz de 3,5 yildir evliyiz. Evliligimizin 1. yilindan sonra cocuk yapma karari aldik. Doktorumuz once dogal yollarla olmasini istedi, herhangi bir test yapmadi. Ancak gecen yil artik hem bana hem de esime testler uygulandi ve esimin azosipermi oldugu bilgisi verildi. Ne yapacagimizi sasirdik. Allah nasip ederse bir/birkac cocugumuz olsun diye hayaller kurarken bu bizi oldukca yıktı. Doktorlar mikro tese yapmaliyiz diyor. Yardiminiza, tavsiyelerinize ihtiyacim var. Esim mikro tese icin tedirgin, sonrasinda bir zarar verir mi diye korkuyoruz? Boyle bir durumla karsilasan oldu mu? Ayrica hangi doktora kime gidelim, bu isin uzmani kimdir, bana yardimci olabilir misiniz lutfen? Dr. emre bey i biliyorum bir tek. Dr celalettin bey diye birinden bahsediliyor, kimdir? tesekkurler..
Sevgiler..:)
arkadaşlar,benim de eşim azosperm...inmemiş testis hikayesi,çok geç yaşta ameliyatla indirmişler falan falan...tabii ki menide canlı yok..miroteseyle bulundu,2.tüp bebek denememizin sonucunu bekliyruz şu an...az önce bişey okudum nette..ilaç tedavisi falan diyo.düzenli olarak 1 yıl kullanılması gerekir diyo...bu ilaç tedavisi nedir...?ne gibi faydası var...bize hiç böyle bişey uygulanmadı...bahçeci'nin sitesinde denk geldim bu habere de...merak ettim,ilaç tedavisnin faydaları ne,neden uygulanıyo,bileniniz var mı arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?