İyi akşamlar arkadaşlar Celaleddin hocaya giden arkadaşlara soruyorum biz istanbul dışında oturuyoruz , Celaleddin hocada muayene tahlil sonuçları filan toplam kaç günü alıyor, test yaptırdığınızda aynı gün mü yoksa ertesi günü mü alıyorsunuz ,eşim de bende işten zor izin alıyoruz da 2 gün yeter mi acaba, bir de biz gitmeden tahlilleri yaptırıp gitsek daha mı çabuk biter acaba işimiz ?
canım istersen kullanabilirsinn,doktorun vermesine gerek yok zaten vitamin minaral içerikliii bir ürün..sağolun kızlar bizde her duyduğumuzu uyguluyoruz ama hiç bişey fayda etmedi bugüne kadar
bide o proexsed yanlış yazdım sanırım neyse onu doktor vermeden kullansak sakıncası varmı sizce...
canım istersen kullanabilirsinn,doktorun vermesine gerek yok zaten vitamin minaral içerikliii bir ürün..
cnm inş bu son kür size sağlıklı spermcikler getirir
güzel günler hepp seninle olsun
genelde bir gün yetiyor...
iyi geceler nasılsın bu sefer soru yok
inşallah herşey gönlünüzce olur canımBugün memorialdan semra hanımla görüştük durumumuz için zor ama başaracağız deneyeceğiz dedi yarın tahlillerimiz var ayrıca pazartesi murat başar ile salı günüde celalettin perudan randevu aldık dualarınız bizimle olsun...
selam arkadaşlar
biz bugün saraçoğlunun 4. aşama kürlerine başladık yani son aşama.
bunlar bitince spermiogram yaptıracağız.
inşallah faydasını görürüz.
saraçoğlunun kürlerini kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.
kaçıncı aşamadasınız? hoca hangi kürleri gönderdi? vs..
hoca bu kez bize ısırgan otu, at kuyruğu, bal göndermiş.
ayrıyetten nohut kürü ve incir kürü yapmamızı istemiş.
hııı birde evicap 200 den 2 kutu kullanılacak demiş.
ortalama 3,5 - 4 ay sürer.
inşallah güzel sonuçlar alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?