Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
baharcığım 34bc,enfal33,banu_k,bahar arkadaşlarımın salavatlarını okudum Rabbim hepsine ikiz evlatlar versin inşallah

canım ben bahar247 için salavatları okudumm.
Allah kabul etsin..
Sağlıklı güzel bi hamilelik geçirip bebeğini kucağına alır inş..

34bc ve banu_k içinde okudu yazmıştımm gözden kaçtı herhalde

baharcım banu arkadaşımız için salavati şerifleri okudum Rabbim kabul etsin gönlünün muradını versin amin....

cnm ben banu k ve enfal 33 arkadaşların salavatlarını okudum allah kabul etsin tez zamanda duaları kabul olsun inşlh amin...

Baharcıgım ben Bahar arkadasın salavatlarını okudum allah kabul etsın
Insallah sorunsuz bır hamılelık gecırır

Baharın salavatlarını okudum, allah kabul etsin sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

iyim canım sen nasılsın ?neler yapıyosun tedaviyi bıraktınız mı?

Canım bıraktık gıbı bısey bır kac aydır gondermıyoruz kan sonuclarını kaan hocaya
Saracoglunun kurlerını aldık onları ıcıyor esım

Sen napıyon? Kaan hocanın ordamı tedavı olacaksın...sperm cıkısı oldumu esın de tesemı olacak

Iyıyım canım sagol senı gormek ne guzel ozletıyorsun kendını neden gelmıyorsun
canım burda herkes farklı şeyler söylüyo insan ister istemez etkileniyo ve kafa karışıklığı oluyo.Çalışıyorum ve baya yoğunum ama bundan sonra girmeye çalışıcam seni de çok özledim

canım mrh.bu akşam bir gireyim dedim topikte neler oluyor

denizbulut canım nasılsın?Gittiniz mi İstanbula Dr.ne dedi?

merhaba cnm hoşgeldin nasılsın
evet cnm istanbula gidip geldik
celalettin bey bizden umutlu olduğunu ama eksik bişeylerin olduğunu söyledi
mustafa eraslandan istediği panax ve e1 i getirttik
mehmet ermiş aktardan bizim durumumuza uygun demirdikeni bitkisi ve g5 macunuda geldi
sadece ruhi geylana baharatla görüşemedik kısmetse diğerlerinin tümüne yarın başlayacağız cnm inşlh şifa olur
siz neler yaptınız gidecekmisiniz ankaraya troidlerin normale döndümü cnm
hakkınızda hayırlısı artık
eğerki kısmetinizde varsa o bi şekilde sizi bulacaktır cnm
sizdede bu mikro teseyle sperm çıkar inşlh ve bebişine en kısa zamanda kavurşunuz inşlh
urumunuzdan haberdar etmeyi unutma cnm her zaman aklımdasın.....

Kaan hocada tedavi oluyoruz canım eşim tese olcak yine bende bu defa tüp bebeğe hazırlanıcam canım

canım burda herkes farklı şeyler söylüyo insan ister istemez etkileniyo ve kafa karışıklığı oluyo.Çalışıyorum ve baya yoğunum ama bundan sonra girmeye çalışıcam seni de çok özledim

Oyle canım haklısın... Bende ozledım inan canım
İnsan hıc gormedıgı bırını ozlermı ama burda kardes gıbı olduk ozlenıyor
Oncekı arkadaslardan gıren yok fazla
Gel canım arada allah yolunu acık etsın bu tedavınde kavus bebegını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…