sende yokmu böyle fıkralarkız allh seni kahretmesin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
koptum yaaaaa kadında haklı küçük şeyle mi uğraşcak cnm
sende yokmu böyle fıkralar
yok cnm nerde bende o fıkralardan
sende bolll gibiiiiiiiii he nedersin
Merhaba canlarim nasilsiniz? Insallah hepiniz iyisinizdir. Girmiyeli bayagi oldu ama vallah hep aklimdasiniz hic cikmadiniz disardan takip ediyorum ama yazmaya firsat bulamiyorum. Beni sorarsaniz iyim ne olsun az kaldi sorunlarimla ugrasip duruyordum.
Simdi cok sükür sorunum kalmadi gibi ama var daha doktoar suyum cok diyoar bide bebek cok kiloluymus bende anlamadim ama sagligi yerindeymis. Inanin sizleri cok özledim öyle oturup saatlerce yazismak bilmem ney size hep duaciyim allahim tez vakitte hayirlisiyla hepinize nasip etsin insallah kimsenin kucagini bos birakmasin kurban oldugum allahim.
iyiyiz canımcım sen ve bebişinde iyiymişsiniz çok sevindimMerhaba canlarim nasilsiniz? Insallah hepiniz iyisinizdir. Girmiyeli bayagi oldu ama vallah hep aklimdasiniz hic cikmadiniz disardan takip ediyorum ama yazmaya firsat bulamiyorum. Beni sorarsaniz iyim ne olsun az kaldi sorunlarimla ugrasip duruyordum.
Simdi cok sükür sorunum kalmadi gibi ama var daha doktoar suyum cok diyoar bide bebek cok kiloluymus bende anlamadim ama sagligi yerindeymis. Inanin sizleri cok özledim öyle oturup saatlerce yazismak bilmem ney size hep duaciyim allahim tez vakitte hayirlisiyla hepinize nasip etsin insallah kimsenin kucagini bos birakmasin kurban oldugum allahim.
Merhaba canlarim nasilsiniz? Insallah hepiniz iyisinizdir. Girmiyeli bayagi oldu ama vallah hep aklimdasiniz hic cikmadiniz disardan takip ediyorum ama yazmaya firsat bulamiyorum. Beni sorarsaniz iyim ne olsun az kaldi sorunlarimla ugrasip duruyordum.
merhaba canlarim nasilsiniz? ınsallah hepiniz iyisinizdir. Girmiyeli bayagi oldu ama vallah hep aklimdasiniz hic cikmadiniz disardan takip ediyorum ama yazmaya firsat bulamiyorum. Beni sorarsaniz iyim ne olsun az kaldi sorunlarimla ugrasip duruyordum.
Simdi cok sükür sorunum kalmadi gibi ama var daha doktoar suyum cok diyoar bide bebek cok kiloluymus bende anlamadim ama sagligi yerindeymis. ınanin sizleri cok özledim öyle oturup saatlerce yazismak bilmem ney size hep duaciyim allahim tez vakitte hayirlisiyla hepinize nasip etsin insallah kimsenin kucagini bos birakmasin kurban oldugum allahim.
aradınmı ? Canım seni bırakıp çalışılırmı hiçhayırlısı olsun canım size neresi yakınsa ve nerede daha rahat edecekseniz orayı tercih edin
bilimiyorum ki arkadaşım beni terk ettibirazdan ararım onu biraz fırça atarım
Amin canım rabbim duysun sesini inşallah bebişlerimle ilgilenirim
o zaman bende aşkbebeği çağırırım bebiş sevmeye gelir artık
Ay canım benim eşim evde olsa ne olur ki o evde olunca kardeşi abisi babası bizdeler daha çok bunalıyorum
cumartesi günü kardeşi geceyarısı 3.30da eve gitti film izlediler
sabah daha biz gözümüzü açmadan babası geldi
yani anlayacağın benim kociş evde olunca biz yine baş başa kalmıyoruz ki
gece kuşları onlar sanırımbak aşağıda 14 kişi okuyor yazıyor ha gayret kazanabiliriz belki
bende başka topiklere girdiğim için birsürü sayfa üst üste açıyorum belki ondan da olabilir
canım bu arada siz önümüzdeki ay tedaviye başlıyormusunuz
ben de sana yazıcaktım canımcnm merhaba nasılsın
sizde mustafa eraslanın panax ve e1 ini kullanıyordunuz ya cnm
biraz bahsedermisin sizdemi günde ikisindende 3 defa kullanıyordunuz
aç yada tok farkediyormu
ne zamandır kullanıyorsunuz ve sizde ne kadar zaman sonra sperm görüldü
ay hadi sizin darınız bizlere olsun inşlh bizde bugün başladık ilaçların tümüne inşlh şifa olur...
canım hoşgeldin çok şükür Allaha iyiyiz canımMerhaba canlarim nasilsiniz? Insallah hepiniz iyisinizdir. Girmiyeli bayagi oldu ama vallah hep aklimdasiniz hic cikmadiniz disardan takip ediyorum ama yazmaya firsat bulamiyorum. Beni sorarsaniz iyim ne olsun az kaldi sorunlarimla ugrasip duruyordum.
sanırım kimsede bizdeki sorundan yok. y kromozom heterokromatin artışı. nedir yahu. azospermi ile iliskisi yok deniyor. ama infertilite nedenlerinden. bakalım hayırlısı.
aradım meşgule verdi işi vardı sanırımaradınmı ? Canım seni bırakıp çalışılırmı hiçinş canımm inan olacakk karamsar olmaa
herşey rabbimin elinde bunlardada vardır bir hayırr
inşşş bebişler bi olsun belki ben bile gelirim tabi hediyelerimi de alırımm kuzucuklara
Canımm sizinkiler bi alem zatenn kocişini sana bırakmıyorlar
ama kocişin dese ben karımla başbaşa kalıcam kimse gelemezz
aradım meşgule verdi işi vardı sanırım
evet beni bıraktı çalıştı olsun işi olsunda ben tek başımada kalırım
inşallah canım inşallah olsunlarda gelirsiniz tabikide
annenizin kaprislerinden bıkmıştık dersiniz artık
zar zor ite kaka tedavi oluyorum ya artık şikayet edersiniz beni
ay canım nerde bizimkilerde o anlayış pazar günü kayınbabam koymuş elini zilin üstüne çalıp duruyor
nerdesiniz niye kapıyı hemen açmadınız diye soruyor birde
sabah babası akşam kardeşi bizim başımızda nöbet tutuyorlar
bahar247 için okudum canım
Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip evladına kavuşmasını nasip etsin inşallah.
arkadaşlar salavat listesini tamamladık...
eksik kalan listeler devam edicek ama bugün itibari ile 6666 ayetel kürsi okumaya başlıyoruz...
ihlas suresi ve salavatları 1 günde okumuştuk ama ayetel kürsiyi 2 günde okuycaz kimseyi zorlamamak adına...
regli olan arkadaşları bilmediğim için ben 6666 ayetel kürsiyi herkese paylaştırdım...
eğer regli olan arkadaşlar varsa yazsınlar topiğe paylarını diğer arkadaşlara paylaştırırım ben...
aynı ihlas suresinde olduğu gibi regli olanların karşısına "OKUYAMIYOR" yazıcam ve sureleri diğer arkadaşlara paylaşıcam...
inş hayırlısıyla bu listeyide tamamlarız...
rabbim dualarımızı kabul eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?