seni çok iyi anlıyorum arkadaşım zaman zaman bizlerde aynı şeyleri yaşıyoruz.ben bazen eşim beni anlamayınca acaba boşamı kürek çekiyorum boşamı zaman harcıyorum diye düşünüyoruma.s sen nasılsın ben yeni üye olduğum için özelden mesaj gönderemiyorum ben buaralar daraldım eşim beni çok bunaltıyo o buaralar çok duygusal ee biz kadınlar zaten hep duygusalız zaten içimde fırtınalar kopuyo eşime yansınmamak için çatlıyorum ama nereye kadar yaa bizim işimiz gerçekten zor artık bunu iyice anladımm ben kendimi avutuyomuşum oyy oyyy rabbim sabır versin sonumuzu hayır etsiin neyse sizide iyce içinizi karartmıyayım siz neler yapıyosunuz ilçların siparişlerini verdik bu hafta gelicek iğneyide yarın vurulacak bizim iğne nebido yaa zor bulunan iğne hangisi fiyatı ne kadar biz 3 ay sonra ona devam ediceğiz galiba
canım ya bende işte bu sondan korkuyorum aynı senin yaşadığın duyguları yaşamaktan korkuyorum eşimle sonra aramızda sorun olurmu ben olumsuzluğu yaşayınca nasıl bir durum sergiliycem eşime karşı tavır alırmıyım bilemiyorum aynen kayınvalidem zaten bir dert ailemde üzülüyor annem hata zaten kendisiderdi kendine yetiyor birde benim sıkıntımlamı uğraşsın kadıncağız.inşallah Rabbim sıkıntılarımızı hafifletir biran evvel bizlerde evlatlarımıza kavuşuruzbizim sorunumuz 47xxy geçen hafta celalaleddin beye gittik gerçek çok iyy bir bey ve çok iyy bir doktor nebido ve bitkisel ilaçlaara başladık eşim 3 yıl önce amaliyat oldu ama sıfır sonuç tabiki ozamanda çok yıkılmıştım ama zaman geçtikçe daha zor oluyo yaa ama eşim akşama kadar işte farklın ortamlara giriyo ben çalışmıyorum evdeyim ve yanlızım iyce kafamı dolduruyorum eşime konuşamıyorum bu konuları zoruna gitmesin diye kayınvalidemlerle konuşsam yanlış anlıyolar anneme anlatsam üzülüyo ama artık doldum çok şükür sizi buldum
canım sadece duayı paylaşıp çıktığını fark ettim bende fazla takılamıyordum zatencanım iyiyim şükür pek girmiyorum ondan görüşemiyoruz canım...
dua listesini paylaşıp çıkıyorum...
yarın görüşelim canım ben seni ararım uygun olunca...
tedaviye yarın başlıyormuşsun galiba ama tam da belli değil sanırım...
inş hakkınızda hayırlısı olur
yarın konuşalım azıcık kaynatalim tatlım
Baharcım, adetliyken okuyamıyoruz sanırım, ne yapıyoruz o durumda?
baharcığım ayetel kürsi paylaşmısın ama ben hastayım ne olacak ben sonra okusam olurmu
canım sadece duayı paylaşıp çıktığını fark ettim bende fazla takılamıyordum zaten
malum eşimin anneannesi vefat ettiği için misafirler gelip gidiyor bu arada kaynanamla barışmak zorunda kaldım
ama fazla taviz vermiyorum kaynanam hiç birşey olmamış gibi davranıyor
evet canım yarın başlamayı düşünüyorum biran evvel olsun artık iyi yada kötü beklemek daha sıkıcı ama eşim kabul etmiyor
bakalım bugün ikna edebilirsem yarın başlarız tamam canım görüşürüz inşallah k.i.b
sağol canım Allah razı olsun seninle konuştuğumuzda vefat etmemişticanım başınız saolsun ya ben kaçırdım yada konuştuk daha önce ama ben hatırlamıyorum :26:
iyi yapmışsın canım boşver büyüklük sende kalsın böyle zamanlarda küs kalmamak daha iyi...
dediğin gibi mesafenide koru
hakkınızda hayırlısı canım daha önce telde dediğim gibi içimden 1 ay daha beklemeniz geçiyor...
ki bencede öyle olacak gibi kocişin 1 ay daha erteleyecek
inş sonu hayırlı olur sizin için
arkadaşlar salavat listesini tamamladık...
eksik kalan listeler devam edicek ama bugün itibari ile 6666 ayetel kürsi okumaya başlıyoruz...
ihlas suresi ve salavatları 1 günde okumuştuk ama ayetel kürsiyi 2 günde okuycaz kimseyi zorlamamak adına...
regli olan arkadaşları bilmediğim için ben 6666 ayetel kürsiyi herkese paylaştırdım...
eğer regli olan arkadaşlar varsa yazsınlar topiğe paylarını diğer arkadaşlara paylaştırırım ben...
aynı ihlas suresinde olduğu gibi regli olanların karşısına "OKUYAMIYOR" yazıcam ve sureleri diğer arkadaşlara paylaşıcam...
inş hayırlısıyla bu listeyide tamamlarız...
rabbim dualarımızı kabul eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?