Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ay onlar daha çok küçüktür ya.ama inşallah büyürler de annesinin onca yıllık hasretini boşa çıkarmazlar inşallah.Rabbim sağ salim kucağına almak nasip eder inşallah.Çok üzüldüm yaa ( Bende 100 tane tefriciye alayım.

cnm beni ayetel kürsi listesinden çıkarır mısın?uzun bir süre evde değilim tatili annemlerde geçircem orda int yok ve zamanım olmaz
ama ondan sonra ne okunursa bende varım.teşekkürler şimdiden

bahar
canım erken doğum yapan arkadaşın bebekleri için bende 200 tefriciye okurum canım
benide listeye yazarsan sevinirim

merhaba canım tanıyorum seni memorial sayfasından...
ben de çok kötü oldum hele mercanımın sesini öyle kötü duyunca
tabi canım haber aldıkça sizide haberdar ederiz yazarız sayfanıza...
sizlerde duanızı eksik etmeyin...
tabi canım tefriciye okuyabilirsin sen kaç tane okuyacağını söyle en geç haftaya salıya kadar tamamlıycaz...

çok küçüklermiş canım...
ama rabbim herşeye kadir allahın izniyle toparlanır bebişler...
allah razı olsun canım benim...

bahar
canım erken doğum yapan arkadaşın bebekleri için bende 200 tefriciye okurum canım
benide listeye yazarsan sevinirim

allah razı olsun canım rabbim dualarımızı kabul etsin inş

merhaba canım, uzun süredir giremiyordum sayfaya bir selam vereyim vck tedaviye başladı mı bakayım dedim. mercanın haberi ile şok oldum. onunla aynı gün tedaviye başlamıştık. şoktayım bu kadar erken doğduklarına inanamadım. ne zorluklar yaşadığını hepimiz az çok biliyoruz allahım iki kızınıda mercana bağışlasın.

Şimdilik 200 tane alayım canım. Eksik kalırsa alırım daha inşaallah.

tefriciye okuyanlar:

Bahar85=244
cemrem29=
esra1982=200
flzask2003=
inci_tanesi=200
tulay20=100

kalan=3700

Son düzenleme:

canım vck aslında bugün tedaviye başlamayı istiyordu ama eşi 1 ay sonra başlamak istiyordu...
büyük ihtimal 1 ay sonraya ertelediler...
bende şok oldum...
zaten yılbaşından beri hastanelerdeydi...
kanaması çoktu bi ara sonra sancılar başlamıştı...
başka problemlerde vardı erken doğumdan korkuyorlardı hep...
allahım yardım etsin bebişlerine...
iyi olacaklar inş dualarımız onlarla...

inşallah canım ya,
29. haftada bebek gelişimini tamamlamış oluyor. riskli dönemi geçtiler çok şükür ama yinede anne karnında zamanını tamamlaması başka tabi
allah sağlık versin inşallah çabucak toparlar bebekler
mercanda içini ferah tutmaya çalışsın, sütün geri vurmaması için mümkün olduğunca rahat olması lazım ama bu dile kolay.
allah yardımcıları olsun

ciğerleri falan tam gelişememiş galiba canım öyle demişler...
canım biz böyle olduk onun kendini tutabilmesi çok zor allah yardımcısı olsun...
yılbaşında başlamıştı aşırı kanaması...
sonra sancıları başlamıştı...
şükür gene 1 ay daha dayandılar...
rabbim güç versin bebişlere hayırlısıyla bunuda atlatırlar inş...
ben bikaç güne yine arar haberdar ederim sizi...

tabi canım ne demek ben ekliyorum şimdi seni listeye...
okuyunca okuduğunu yazarsın topiğe...[/QUOTE]

tamam Allahın izniyle.. ist içi toplantı felan yokmu tanışma amaçlı yüzyüze tanışssak hepinizle.etrafında bu durumu anlamayan bilmeyen insanlarla bu konuları konuşmak çok zor oluyor.burada herkes aynı şeyden muzdarip.iyiki burdasınız bayanlar güç verdiniz bana.dua ile

baharcım mercan doğum yapmışş daha 29 haftalıkmış bebişlerr
inşş Rabbim ona bağışlar kızlarını
neler yaşadı hepimiz şahidiz
çokkk üzüldümm allahımm küvezden sağ salim çıkarlar inşş
bende 100 tane okuyorumm
bugün yasinde okuyacağımm
tekk yapabileceğimiz dua etmekk
çokk kötü oldumm yaaa biz böyle olduysak o ne haldedir şimdi

baharcım bugun sabah işe giderken 41 tane ayetel kürsiyi okudum aruna için fakat öğlen regl oldum ben yarın bekliyordum erken geldi kusura bakma canım Rabbim kabul etsin....

cnm bende mercan için 200 tane okurum ekle benide rabbim yavrularını bağışlasın

Canım çok sıkkın. Sonuclarımız cıktı. Birsey çıktı ne olduğunu bilmiyoruz. Doktorumuzu arıyoruz iki gündür. Ben dosyanıza bakıp dönecem diyor dönmüyor. Sitede mi bilgisayarda mı bir sıkıntı var. Son sayfaya gitmiyor. Is yerinde yardımcı arkadas haftaya doğum iznine ayrılıyor. Yine bütün işler bana kalıyor. Bunaldım artık arkadaslar ya....

kızlar mercan için çok üzüldüm inşlh bebekleri sağlıklı bir şekilde kvezden çıkarlar ve evlerine dönerle
allahım acil şifaların versin ve o minik yüreklere güç kuvvet yeniden hayata tutunma şansı versin rabbim mercancığımada rabbim dayanma gücü versin
baharcığım cnm bende mercanın bebişleri için 100 tane tefriciye okurum cnm
okuyunca haber verir yine alırım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…