- 19 Nisan 2012
- 129
- 9
- 68
canim ya y kromozomunda heterokromatin artisi diye birsey cikti. internette arastrdim. ama cok bir bilgiye ulasamadim. doktorumuz murat bey memorialde artik bebegime kavusmak istiyorumcnm kusura bakma ben seni durumunuz hatırlayamadım
ne sonucunuz çıktı cnm dr kim
sıkma canını zaman zaman bende böyle oluyorum
hepimizin sonu güzel olacak inşlh....
cnm hemen kötüye yorma inş ii sonuçların çıkar
işlerinde rabbim sana kolaylık versin
bumalman normal hepimiz bazen sıkılıp bunalıyoruz
ama sabret sonu selamet olsun cnm
sorma canım zaten eşime sipariş vermiş 2 tane yapsın birine ben birine o baksın bakalım kim daha iyi bakıp yetiştirecekevettt bi dünyaya gelsinler ben onlara neler derimm
kızzz sen bu bebişleri kaynananla nasıl bölüşecen
senin çocuklara ortakçı çıkmasınn bu kadınn:26::26:
Aklıma geldii
şimdi rahat vermeyen bebişler olunca ne yapar kim bilir
senin bu günler iyi günlerin bebişler oluncaa kesin evinden çıkmıyacaklarr
Belki enişte istemez evlatlarını paylaşmak kimseyle ozaman kocişte bebişlerde sana kalırr
hadi hayırlısı hepde içimden bebişler geçiyorr biri kızBiri erkek
Cadılarr kızz fena olurdaaaa (annesi gibii):26::26::26:
canim ya inan bu aralar cok bunaldim. is yogunlugu bir yandan dinlenememe bir yandan. birde bu problemler.
selam canlarım baharımın dediği gibi eşim bugün tedaviye başlamamızı kabul etmedi bende çok fazla sıkmadım
ama söz verdi ne yedirip içirsem kabul edecekmiş kendini hazır hissetmiyormuş
misafirler gelip gidiyormuş kimse bilsin istemiyormuş birde bu ay çok antibiyotik içmişti baharım sperm çıkmasını engelleyebilir demişti
daha birçok sebepler en önemlisi eşimi çok sıkmak istemiyorum bir ay geç olsun sonucu hayırlı olsun benden haberler böyle
bu arada mercanımın melekleri dünyaya erken gelmiş Rabbim inşallah onları anasına babasına bağışlasın dualarım meleklerimiz için
baharcığım şimdilik 250tane tefriciye okuycam yetiştirebilirsem yine okurum
huhu cemrem nasılsın kız kocişi ikna edemedim biraz daha ısrar etsem ağlıyacaktı
çok duygusal bugünlerde benide kırmak istemiyor ama korkuyor gibi bende çok zorlamadım
Allah razı olsun baharcığım seninle konuşmuştukya sen demiştin eşin antibiyotik kullandı bu ay ameliyat olmasın demiştincanım hakkınızda hayırlısı olsun bence iyi olmuş 1 ay ertelemeniz...
bu sürede siz kürlerinizi kullanmaya devam edin...
yediği içtiği herşey şifa olsun ocişine inş bol bol sperm bulunur m.tesede...
saol canım allah kabul etsin dualarını...
evet arkadaşım ben kendimi hazır hissediyordum ama kısmet değilmişbu ayda mı yattı kızzzzzzzz
cnm şaka bi yana olsun zamanı değil daha demek
evet bencede antibiyotik içince omaması daha ii
olsun daha kaç ayın var raporda o süre dolana kadar yaparsınız nasılsa tedaviyi
selam canlarım baharımın dediği gibi eşim bugün tedaviye başlamamızı kabul etmedi bende çok fazla sıkmadım
ama söz verdi ne yedirip içirsem kabul edecekmiş kendini hazır hissetmiyormuş
misafirler gelip gidiyormuş kimse bilsin istemiyormuş birde bu ay çok antibiyotik içmişti baharım sperm çıkmasını engelleyebilir demişti
daha birçok sebepler en önemlisi eşimi çok sıkmak istemiyorum bir ay geç olsun sonucu hayırlı olsun benden haberler böyle
bu arada mercanımın melekleri dünyaya erken gelmiş Rabbim inşallah onları anasına babasına bağışlasın dualarım meleklerimiz için
baharcığım şimdilik 250tane tefriciye okuycam yetiştirebilirsem yine okurum
amin canım Allah razı olsun sizinde sonuç çıkmış ama ne olduğunu inan anlıyamadım inşallah eşinde sperm çıkarda sorunun ne olduğu önemli değil önemli olan süpermenlercanim hakkinizda hayirlisi olsun
amin canım Allah razı olsun sizinde sonuç çıkmış ama ne olduğunu inan anlıyamadım inşallah eşinde sperm çıkarda sorunun ne olduğu önemli değil önemli olan süpermenler
anladım çok farklı birşey senin eşinde sperm vardı değil mi inşallah bebişin olur düşük olmaması içinde genetik sorunlular için düşüğü önleyici ve koruyucu iğne var onu kullanırsınızcanim ya evet orasi oyle ama doktora ulasamiyoruz. size donecem diyor. donmuyor. ne oldugunu bizde anlamadik. bu durum normal bireylerde de goruluyormus. ama infertil erkrklerde daha cok goruluyormus. dusuk riski yuksekmis. vs. vs. hakkimizda hayirlisi canim ya.
anladım çok farklı birşey senin eşinde sperm vardı değil mi inşallah bebişin olur düşük olmaması içinde genetik sorunlular için düşüğü önleyici ve koruyucu iğne var onu kullanırsınız
anladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizde azoyu yenenlerden olursunuzyok canim ya bizde azospermiyiz. mikrotese olmadi daha
evet arkadaşım ben kendimi hazır hissediyordum ama kısmet değilmiş
önemli olan şimdi eşimin kendini hazır hissetmesi anlayışlı olmam lazım
canım raporumuz 03.12.2012de almışız 6 ay süresi varmış ama inşallah önümüzdeki ay yaptırıcaz fazla beklememin gereği yok
elimizden geleni yaptık Rabbime tevekkül ediyorum inşallah yüzümüz güler
canımm tedavin hayırlı olsunnn..,inş bu sefer yüzün güler
bebeğine kavuşursunn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?