Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm kusura bakma ben seni durumunuz hatırlayamadım
ne sonucunuz çıktı cnm dr kim
sıkma canını zaman zaman bende böyle oluyorum
hepimizin sonu güzel olacak inşlh....
canim ya y kromozomunda heterokromatin artisi diye birsey cikti. internette arastrdim. ama cok bir bilgiye ulasamadim. doktorumuz murat bey memorialde artik bebegime kavusmak istiyorum

selam canlarım baharımın dediği gibi eşim bugün tedaviye başlamamızı kabul etmedi bende çok fazla sıkmadım
ama söz verdi ne yedirip içirsem kabul edecekmiş kendini hazır hissetmiyormuş
misafirler gelip gidiyormuş kimse bilsin istemiyormuş birde bu ay çok antibiyotik içmişti baharım sperm çıkmasını engelleyebilir demişti
daha birçok sebepler en önemlisi eşimi çok sıkmak istemiyorum bir ay geç olsun sonucu hayırlı olsun benden haberler böyle
bu arada mercanımın melekleri dünyaya erken gelmiş Rabbim inşallah onları anasına babasına bağışlasın dualarım meleklerimiz için
baharcığım şimdilik 250tane tefriciye okuycam yetiştirebilirsem yine okurum

cnm hemen kötüye yorma inş ii sonuçların çıkar
işlerinde rabbim sana kolaylık versin
bumalman normal hepimiz bazen sıkılıp bunalıyoruz
ama sabret sonu selamet olsun cnm

canim ya inan bu aralar cok bunaldim. is yogunlugu bir yandan dinlenememe bir yandan. birde bu problemler.

sorma canım zaten eşime sipariş vermiş 2 tane yapsın birine ben birine o baksın bakalım kim daha iyi bakıp yetiştirecek
bende eşime dedim birini bulduk ikincisini istiyoruz şimdiden doğmamış çocuklara aşık attırıyor
ben kesinlikle böyle birşeye razı gelmem hatta mümkünse bebişimiz olmadan bu evden taşınalım dedim
ay canım bende hep 2 tane istiyorum yapmışken 2 tane olsun aradan çıksın
biri benim biri kocişimin olur haklısın kız olsa annesi gibi cadı olur.
erkek olursa kesin bilgisayar mühendisi olması lazım nede olsa annesi sabahtan akşama kadar bilgisayar başında

canim ya inan bu aralar cok bunaldim. is yogunlugu bir yandan dinlenememe bir yandan. birde bu problemler.

geçecek cnm kolay değil bu safhalardan geçmek
artık sabır ve duadan başka bişey yapamıyoruz cnm :26:

canım hakkınızda hayırlısı olsun bence iyi olmuş 1 ay ertelemeniz...
bu sürede siz kürlerinizi kullanmaya devam edin...
yediği içtiği herşey şifa olsun ocişine inş bol bol sperm bulunur m.tesede...
saol canım allah kabul etsin dualarını...

huhu cemrem nasılsın kız kocişi ikna edemedim biraz daha ısrar etsem ağlıyacaktı
çok duygusal bugünlerde benide kırmak istemiyor ama korkuyor gibi bende çok zorlamadım

huhu cemrem nasılsın kız kocişi ikna edemedim biraz daha ısrar etsem ağlıyacaktı
çok duygusal bugünlerde benide kırmak istemiyor ama korkuyor gibi bende çok zorlamadım

bu ayda mı yattı kızzzzzzzz
cnm şaka bi yana olsun zamanı değil daha demek
evet bencede antibiyotik içince omaması daha ii
olsun daha kaç ayın var raporda o süre dolana kadar yaparsınız nasılsa tedaviyi

Allah razı olsun baharcığım seninle konuşmuştukya sen demiştin eşin antibiyotik kullandı bu ay ameliyat olmasın demiştin
birde eşim gerçekten çok korkuyor bugünlerde çok hassas onu sıkmak istemedim bu ay kesnilikle sigara hiç içmiycem dedi
birde hergün sabah yumurta akı içecekmiş aylardır söylüyorum içmem diye diretiyordu nedense içmek istediğini söyledi
senelerdir bekliyorum bir ay daha beklemekten zarar gelmez inşallah sonucu hayırlı olur Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
canım Allah sizlerden de razı olsun sebep olduğunuz için inşallah ben inanıyorum bebişlerimiz mercanımızı fazla üzmeden hayata sıkı sıkı tutunacaklar
Rabbim yardım etsin inşallah baharcığım sen mercanla görüşüyorsun arkadaşımıza söyle acve hurması yesin bebişlerimize verdiği süt şifa olur inşallah
ben ablamın bebeği yoğunbakımdayken ablama acve hurması yedirmiştim sütü bebişimize şifa olmuştu inşallah mercanımızın bebişlerine de iyi gelir

bu ayda mı yattı kızzzzzzzz
cnm şaka bi yana olsun zamanı değil daha demek
evet bencede antibiyotik içince omaması daha ii
olsun daha kaç ayın var raporda o süre dolana kadar yaparsınız nasılsa tedaviyi
evet arkadaşım ben kendimi hazır hissediyordum ama kısmet değilmiş
önemli olan şimdi eşimin kendini hazır hissetmesi anlayışlı olmam lazım
canım raporumuz 03.12.2012de almışız 6 ay süresi varmış ama inşallah önümüzdeki ay yaptırıcaz fazla beklememin gereği yok
elimizden geleni yaptık Rabbime tevekkül ediyorum inşallah yüzümüz güler

canim hakkinizda hayirlisi olsun

amin canım Allah razı olsun sizinde sonuç çıkmış ama ne olduğunu inan anlıyamadım inşallah eşinde sperm çıkarda sorunun ne olduğu önemli değil önemli olan süpermenler

canim ya evet orasi oyle ama doktora ulasamiyoruz. size donecem diyor. donmuyor. ne oldugunu bizde anlamadik. bu durum normal bireylerde de goruluyormus. ama infertil erkrklerde daha cok goruluyormus. dusuk riski yuksekmis. vs. vs. hakkimizda hayirlisi canim ya.

anladım çok farklı birşey senin eşinde sperm vardı değil mi inşallah bebişin olur düşük olmaması içinde genetik sorunlular için düşüğü önleyici ve koruyucu iğne var onu kullanırsınız

canım aruna arkadaşımız için 255 ayet-el kürsi okudum.allah gönlündekini kabul eylesin.
erken doğum yapan mercan arkadaşıma allah kolaylık versin.kızlarını rabbim ona bağışlasın.hayırlısı ile evlerine dönsün inşallah..

yok canim ya bizde azospermiyiz. mikrotese olmadi daha

baharcim mercan arkadasimiz icin 150 tane tefriciyede ben okuyorum rabbim meleklerini ona bagislasin yardimcisi olsun insallah

Canımmmm inşallah ilaçlarını yazdırmışsındır ilaç yazdırma süresi 1 tedaviye başla süreci 6ay içinde olmalı çünkü
Gerçi sen benden daha iyi bilirsin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…