Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
askbebek arkadaşımın ayetel kürsi duasını okudum.inşallah en kısa zamanda borçlarından kurtulup evlatlarını kucaklarınaa alırlarrr..

canim nasilsin sendemi hastalandin gecmis olsun.
sana yazmadim herhalde ist mutlu donmussunuz cok sevindim
esinin ilaclari sifa olsun..
ins sende seneye hamis olursun.dikkat et kendine. bigun gel goruselim ne zamandir istiyordum

canim nasilsin sendemi hastalandin gecmis olsun.
sana yazmadim herhalde ist mutlu donmussunuz cok sevindim
esinin ilaclari sifa olsun..
ins sende seneye hamis olursun.dikkat et kendine. bigun gel goruselim ne zamandir istiyordum

cnm saolasın çk öt hasta olmşum şükür atlatttımev cnm istanuldan
umutlu döndük ilaçlarımzı ulayor bakalım
sen naılsın cnm nasıl gidiyor hamilelik
bende görümek istiyoru cnm
b üsaitolduğunda ara görüşelim bende çok stiyorum
kib cnm öüyorum...

SELINcim bebek yolculugun baslamis.ALLAH yar ve yardimcin olsun.pozitif dusun ve sakin ol canim.ins sperm bulunacak tese ne zaman olacak bellimi

FLZASK tatlim gecmis olsun.iyilestinmi biraz

inşallah canım inşallah,tese günü belli değil ,yarın sabah kontrolüm var heralde yarın tarih verirler.Pozitif düşünüyorum,aksini aklıma getirmemeye çalışıyorum,yine de telaş ve korku var tabiki

SELINcim bebek yolculugun baslamis.ALLAH yar ve yardimcin olsun.pozitif dusun ve sakin ol canim.ins sperm bulunacak tese ne zaman olacak bellimi

FLZASK tatlim gecmis olsun.iyilestinmi biraz

Sağol canımm..çok şükür bugün biraz daha iyiyim
..dün daha kötüydüm..,sen nasılsınn..
nasıl gidiyoooo ..

Merhaba kızlar.
Mercan için 200 tefriciyeyi okudum. Rabbim kabul etsin inş.
İnş. bir an önce yavrularına kavuşur Mercanımız
Bu arada yeni bir haber var mı?

merhaba arkadaslar 2012 ekım ayında ılk denememde negatıf sonuc almıstım.şimdi ise 2.denemedeyim umut tüp bebek merkezi bu kez umuduma kavusturur benı inşlh.tedavım uzun protokol ve artık sona yaklasıyorum bugun catlatma iğnemı vurdum ve salı günü opum olucak.allhım bu kez yüzümüzü güldürür inşlh.kızlar bişey sorucam bnm salı gunu opum oluck eger embriyo 5.gun embrıyosu olursa pazara denk gelıyor o gun transfer yapılıyormu bilen arkdaslar varsa yazarsanız cok sevınırım.allh hepımızın yardımcısı olsun

selıncım merhaba senınde tedavın hayırlı olsun cnm dr. ulun bey mi.kocaelindeydın dimi sen bnde kocaelindeym tedavin ne aşamada uzun mu kısa protokol mü senınkı.bnm 2.denemem suan ulun bey uzun protokol uyguladı öncekı kısaydı ve negatıf sonuc almıstım cnm ınslh emeklerımız bosa cıkmaz dualarımız kbl olurda bızde hamiş haberını alırız cnm.

oğlum uyanmasa uzun uzun yazacaktım ama canımın içini doyurmam lazım :) daha sonra anlatırım olanı biteni :)

günaydın canım enfal, banu ve bahar arkadaşlarımız için salavatlarını okumuştum ben sana özelden measaj attığımda beliritmiştim gözden kaçtı galiba
yoksa mesajım miı gelmedi sana haber verirsen sevinirim

Günaydın kızlar,
haftamız berektli olsun.güzel haberler verelim alalım inşallah.
Baharım ASKBEBEK arkadaşımızın sürelerini okudum allah kabul etsin inş.

günaydın kızlarrrrr güzel bir hafta olsun inşşş

Canım yeni tedavin hayırlı olsun inş. bu sefer olur..bebişine kavuşursunn..:26:

Günaydın kızlar,
haftamız berektli olsun.güzel haberler verelim alalım inşallah.
Baharım ASKBEBEK arkadaşımızın sürelerini okudum allah kabul etsin inş.

canım mrb bizim kayseri yolclğla basladı şansszlğimiz, arabanın motor yandı 7000 masraf actı, sonra dr izin almiş doktora ulasamadık tel ile ulastık oda tedaviye kayserinin uygun olmayacağinı adanadan baslamamızı tavsye etti.bize dr önerdi oda mersindeymiş.şimdi inş bu hafta persembe cuma gdeceğiz.inan o kadar borc da var ki nasıl olacak bilmiyorm , suan ağlamaktaym o kadar moralim bozulduki anneme de söyledim doğal yolla olmazmış dedim belki 3,belki 5 belki 10 sene de olurmus dedim, belki de hiç demeye dilim varmadı:-( suan cokkötüyüm,duadan,sabırdan baska yapacak bişey bulamıyorm, namazlarmda hep istiyorm hayırlısyla diyerek gece namazlarna da basladım inş çünkü gece de bir an varmış duaların kabul olduğu, aslında işimiz ALLAHA bağli ol derse oluverecek.ve bugun rüyamda erkek bir evlatlık aldğmizi gördüm çok tatlıydı çok hem de ama annesi vermek istemedi sonra aldılar bizden, karmakarısığim yine allah yardmcmz olsun

inşlh cnm bnm cok saol :) nslsn ıyımısn bu arada

iyiyim cnmm bi kaç gündür..rahatsızdım biraz bugün daha iyiyim
onun dışında bişey yok biz beklemedeyiz..:26::26:
sen nasılsınn uzun protokolle başlamışsınn ama tedavinin sonuna gelmişsin az kalmış artık.

ii günler kızlarr
dün eşimin memleketten amcasının oğlu geldi eşi ile bize anszıın
bendeydiler kahvaltı falan derken bu sat oldu öğlen gittiler anca girebildim topiğe
nasılsınız herkes inş iidir

selincnm inş tedavi sürecinin sonunda mutluluktan ağlarsın

özlem cnm tedavin hayırlı olsun hadi bakalım b u sefer meleğin sana tutunsun inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…