canim nasilsin sendemi hastalandin gecmis olsun.
sana yazmadim herhalde ist mutlu donmussunuz cok sevindim
esinin ilaclari sifa olsun..
ins sende seneye hamis olursun.dikkat et kendine. bigun gel goruselim ne zamandir istiyordum
SELINcim bebek yolculugun baslamis.ALLAH yar ve yardimcin olsun.pozitif dusun ve sakin ol canim.ins sperm bulunacak tese ne zaman olacak bellimi
FLZASK tatlim gecmis olsun.iyilestinmi biraz
SELINcim bebek yolculugun baslamis.ALLAH yar ve yardimcin olsun.pozitif dusun ve sakin ol canim.ins sperm bulunacak tese ne zaman olacak bellimi
FLZASK tatlim gecmis olsun.iyilestinmi biraz
diğer iğne de orgalutran hatırladım:)))baharım tam uzman olmuş tlf da bir bir saydı valla ilaçlarımı,hatta ilacı 300 e yükselteceklerini bile tahmin etti
valla gazla karışık yumoş gibi :))hayırlısı ile mikrotese de sperm çıksında inşallah,bu ağrılar,şişkinlikler unutulur.
saol canım desteğin için
gerçekten öyle sperm bulundu diye sevinirken tedaviye başlıycaz diye havalara uçarken kociş işsiz kaldı...
hiç umursamadım tedaviden sonra bulur dedik...
ama aylardır herşey tersine gitti hiçbişeyin planınız yapamıyoruz artık
gerçekten öyle canım bi iş bulsa biçok sorunumuz ortadan kalkacak...
amin canım inş en kısa zamanda bulunur bi iş...
evettttt ben iyi olmalıyım ki bebişime faydam dokunsun değil mi
buarada senin oğlan baya büyümüştürcanım anlatsana nasıl geçiyor günlerin ??
merhaba arkadaslar 2012 ekım ayında ılk denememde negatıf sonuc almıstım.şimdi ise 2.denemedeyim umut tüp bebek merkezi bu kez umuduma kavusturur benı inşlh.tedavım uzun protokol ve artık sona yaklasıyorum bugun catlatma iğnemı vurdum ve salı günü opum olucak.allhım bu kez yüzümüzü güldürür inşlh.kızlar bişey sorucam bnm salı gunu opum oluck eger embriyo 5.gun embrıyosu olursa pazara denk gelıyor o gun transfer yapılıyormu bilen arkdaslar varsa yazarsanız cok sevınırım.allh hepımızın yardımcısı olsun
Günaydın kızlar,
haftamız berektli olsun.güzel haberler verelim alalım inşallah.
Baharım ASKBEBEK arkadaşımızın sürelerini okudum allah kabul etsin inş.
Canım yeni tedavin hayırlı olsun inş. bu sefer olur..bebişine kavuşursunn..:26:
inşlh cnm bnm cok saol :) nslsn ıyımısn bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?