Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bende sapığın olucam

şaka bir yanada iş o balı getirtmekte parası hiç mühim değil ama nerden bulacazzz.. yokmu bi yer..

Son düzenleme:

benden kaçamazsın takibimdesin heran hahhhaaaaaaa....
tamam canım eşime söylicem bunuda adamcağıza artık geliyolar valla her duyduğumu bulduğumu yediriyorum baştan istemem diyo sonra eeee benden kaçamıyo.....

14lü Secde Ayetleri...Dilek için...

bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama 14lü secde ayetlerini sizinle paylaşmak istedim.ben denedim ve dileğim gerçekleşti inşallah dileği olan arkadaşların da dileklerini rabbim kabul eder...

bir kimse hüzün ve sıkıntıdan kurtulmak için secde ayetleri ile Allah'a yalvarmalıdır.bu secde ayetleri ile dilekte bulunmak çok makbuldür.Çünkü peygamber efendimiz (s.a.v) şöyle buyurdu:
"Ademoğlu secde ayetini okuyup da secde edince şeytan ağlayarak savuşur gider."

Bunun için ondört secde ayetini ayakta okuyup her birinden sonra hemen yatıp secde yaparsa cenab-ı Allah o kimseyi derdinden,ızdırabından kurtarır ve dileğini verir.Secde ayetleri okunduktan sonra Allahu Ekber diyerekk kıbleye karşı secdeye varılır.Secdede 3 defa : Subhane Rabbiyel ala denerek kalkılır.Ayağa kalkarken de : gufraneke rabbena ve ileykel masir denilmesi müstehaptır.

müstehap:dinin emretmediği halde sevap kazandıran davranış,hoş olan,sevilen demektir.

Ayetler:
1-İnnellezîne inde rabbike lâ yestekbirûne an ibadetihî ve yusebbihûnehu ve lehu yescudûn (Araf:206)
2-Ve lillâhi yescudu men fis semâvâti vel ardı tav’an ve kerhen ve zilâluhum bil guduvvi vel âsâl (ra'd:15)
3-Ve lillâhi yescudu mâ fîs semâvâti ve mâ fîl ardı min dâbbetin vel melâiketu ve hum lâ yestekbirûn(Nahl:49)
4-Kul âminû bihî ev lâ tu’minû, innellezîne ûtul ilme min kablihî izâ yutlâ aleyhim yahırrûne lil ezkâni succedâ(İsra:107)
5-Ulâikellezîne en’amallâhu aleyhim minen nebiyyîne min zurriyyeti âdeme ve mimmen hamelnâ mea nûhin ve min zurriyyeti ibrâhîme ve isrâîle ve mimmen hedeynâ vectebeynâ, izâ tutlâ aleyhim âyâtur rahmâni harrû succeden ve bukiyyâ (Meryem :58)
6-E lem tera ennallâhe yescudu lehu men fis semâvâti ve men fîl ardı veş şemsu vel kameru ven nucûmu vel cibâlu veş şeceru ved devabbu ve kesîrun minen nâs(nâsi), ve kesîrun hakka aleyhil azâb(azâbu), ve men yuhinillâhu fe mâ lehu min mukrim(mukrimin), innallâhe yef’alu mâ yeşâ’(yeşâu).(Hacc:18)
7-Ve izâ kîle lehumuscudû lir rahmâni kâlû ve mer rahmânu e nescudu li mâ te’murunâ ve zâdehum nufûrâ(nufûren) (Furkan:60)
8-Ellâ yescudû lillâhillezî yuhriculhab’e fîs semâvâti vel ardı ve ya’lemu mâ tuhfûne ve mâ tu’linûn(tu’linûne).(Neml :25)
9-İnnemâ yu’minu bi âyâtinellezîne izâ zukkirû bihâ harrû succeden ve sebbehû bi hamdi rabbihim ve hum lâ yestekbirûn(yestekbirûne).(Secde:15)
10-Kâle lekad zalemeke bi suâli na’cetike ilâ niâcih(niâcihî), ve inne kesîren minel huletâi le yebgî ba’duhum alâ ba’dın illellezîne âmenû ve amilûs sâlihâti ve kalîlun mâ hum, ve zanne dâvûdu ennemâ fetennâhu festagfere rabbehu ve harre râkian ve enâb(enâbe)(Sad:24)
11-Ve min âyâtihil leylu ven nehâru veş şemsu vel kamer(kameru), lâ tescudû liş şemsi ve lâ lil kameri vescudû lillâhillezî halakahunne in kuntum iyyâhu ta’budûn(ta’budûne)(Fussilet:37)
12-Fescudû lillâhi va’budû(Necm: 62)
13-Ve izâ kurıe aleyhimul kur’ânu lâ yescudûn(yescudûne).(İnşikak:21)
14-Kellâ, lâ tutı’hu vescud vakterib.(A'lak:19)

canım ben bütün arkadaşların salavatlarını bitirdim aruna ve asbelove arkadaslarımızında ayetel kürsilerini okudum allahım kabul etsin insallah

kendi ayetel kürsilerimi okudum canım
Allahım okuyan okumayan herkesten razı olsun inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur tez zamanda

Canlar biliyorsunuz mercanım 29 haftalıkken bebişlerini dünyaya getirdi küvezdeler şuanda
Şükür bebişlerin ikiside solunum cihazından çıkmışlar
Kiloları 1 kilonun altındaymış ama Allahın izniyle sağlıcakla ayrılacaklar o hastaneden bebişlerimiz inanıyorum
Mercanımın hepinize selamı var çok dua ediyor hepimiz için…
“Allah bizim için dua eden etmeyen herkesten razı olsun. Rabbim sizlere hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar yaşatsın” diyor…
Canlar geçen hafta başlamıştık mercanımın bebişleri için terficiye okumaya ve bugün 1 hafta oldu…
Bugün tefriciyeleri tamamlayıp duasını yapmamız gerekiyor…
Eksik kalan sayımız 380…
Lütfen okuyabilecek arkadaşlarımızdan duamızı tamamlamamız için yardımcı olmalarını istiyorum…
Allah herkesten razı olsun….

TEFRİCİYE OKUYANLAR=

ASBELOVE=200=OKUDU
BAHAR=244=OKUDU
BASAK2569=200=OKUDU
CEMREM29=500=OKUDU
DENİZBULUT=100=OKUDU
ESMA=100=OKUDU
ESRA1982=200=OKUDU
FLZASK2003=250=OKUDU
GVNF=160=OKUDU
HASRET=500=OKUDU
HERDEMK=2 Yasin=OKUDU
İNCİ_TANESİ=200=OKUDU
KADER60=50=OKUDU
MİKRO81=100=OKUDU
NURSEN=200=OKUDU
SEVAL0817=200=OKUDU
TULAY20=100=OKUDU
VCK=250=OKUDU
5816BURSA=700 - 2 yasin=OKUDU

KALAN=380

Son düzenleme:
Canlar biliyorsunuz mercanım 29 haftalıkken bebişlerini dünyaya getirdi küvezdeler şuanda
Şükür bebişlerin ikiside solunum cihazından çıkmışlar
Kiloları 1 kilonun altındaymış ama Allahın izniyle sağlıcakla ayrılacaklar o hastaneden bebişlerimiz inanıyorum
Mercanımın hepinize selamı var çok dua ediyor hepimiz için…
“Allah bizim için dua eden etmeyen herkesten razı olsun. Rabbim sizlere hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar yaşatsın” diyor…
Canlar geçen hafta başlamıştık mercanımın bebişleri için terficiye okumaya ve bugün 1 hafta oldu…
Bugün tefriciyeleri tamamlayıp duasını yapmamız gerekiyor…
Eksik kalan sayımız 180…
Lütfen okuyabilecek arkadaşlarımızdan duamızı tamamlamamız için yardımcı olmalarını istiyorum…
Allah herkesten razı olsun….

TEFRİCİYE OKUYANLAR=

ASBELOVE=200=OKUDU
BAHAR=244=OKUDU
BASAK2569=200=OKUDU
CEMREM29=500=OKUDU
DENİZBULUT=100=OKUDU
ESMA=100=OKUDU
ESRA1982=200=OKUDU
FLZASK2003=250=OKUDU
GVNF=160=OKUDU
HASRET=500=OKUDU
HERDEMK=2 Yasin=OKUDU
İNCİ_TANESİ=200=OKUDU
KADER60=50=OKUDU
MİKRO81=100=OKUDU
NURSEN=200=OKUDU
SEVAL0817=200=OKUDU
TULAY20=100=OKUDU
UMUTEGE16=200=OKUDU
VCK=250=OKUDU

KALAN=180

Son düzenleme:
Cnm ben asbelove ve aşkbebeğin ayetel kürsilerini okuyamamıştım
gecede hasta oldum temizlendiğimde okusam ikiside geçmi kalmış olur..

Oğluşum Umut Emre nin Melek teyzeleri nasılsınız resim yüklemeyi beceremedim :)
avatarımdaki resim yiğenim Ahmet Yiğit oğluşum değil :)

Son düzenleme:

cnm ben seksen tane şimdi okurum

cnm ben okudum Allah kabul etsin

ARUNA=80=OKUDU
ASBELOVE=200=OKUDU
BAHAR=244=OKUDU
BASAK2569=200=OKUDU
CEMREM29=500=OKUDU
DENİZBULUT=100=OKUDU
ESMA=100=OKUDU
ESRA1982=200=OKUDU
FLZASK2003=250=OKUDU
GİNGDAO=30=OKUDU
GVNF=160=OKUDU
HAPPYBUTTERFLY=80=OKUDU
HASRET=500=OKUDU
HERDEMK=2 Yasin=OKUDU
İNCİ_TANESİ=200=OKUDU
KADER60=50=OKUDU
NURSEN=200=OKUDU
SEMRA58=100=OKUDU
SEVAL0817=200=OKUDU
TULAY20=100=OKUDU
VCK=250=OKUDU

Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… AMİN…

kayınpederim şu an bize ilaç aılyo ama internette pregnyl olarak çıkıyomuş ama denizbulut bana pregni olarak söyledi internette öylee çıkıyomuş lütfen bana aciil cevap verirmisinizz

kayınpederim şu an bize ilaç aılyo ama internette pregnyl olarak çıkıyomuş ama denizbulut bana pregni olarak söyledi internette öylee çıkıyomuş lütfen bana aciil cevap verirmisinizz

cnm telefonun şarzı bitti birde yoğundum dönemedim
senin yazdığuın doğru pregnyl 5000 lik :))))

kızlarrr nasılsınız ben dökülüyorumm her yerim ağrıyoo ayy iykii varsınız başım sıkışınca ilk aklıma gelen kişi sizsiniz rabbim hepinizin muradını versin hıı bu arada 3 gündür günüm geçiyo ayy bidee düşünsenizyaa hamile oluyomuşumm :):) ayy çok komik ben bile halime gülüyorum gerçi mevladan umut kesilmez o olderse olurr hepiniziii öpüyorummm...

cnm telefonun şarzı bitti birde yoğundum dönemedim
senin yazdığuın doğru pregnyl 5000 lik :))))

çok teşekkür ederim canımmm ALLAH razı olsun yaa bende tahmin ettim doğru olduğunu ama kayınpeder çok titiz korktum emin olmak istedim ALLAH korusun aksi olsa benim söylediğiimin kayınpederin dilinden kurtulamamm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…