- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
arkdaslar dün transferim yapıldı.4.gün transferim oldu. 2 tane embrıyo konuldu.cok heyecanlıyım inşlh bana tutunurlar allhım hepımızın yardımcısı olsun.4.gün transferi olupta hamılelık oldugunu duyan arkadaşlar varsa yorum yaparsanız cok sevınırım...
ARUNA--------------------------------------------------278
ASBELOVE----------------------------------------------278
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
AYYUZLUM---------------------------------------------278
BAHAR85-----------------------------------------------278
BAHAR247----------------------------------------------278
BANU_K-------------------------------------------------278
BENGUSUU---------------------------------------------OKUYAMIYOR
BİRUMUT99---------------------------------------------278
DENİZBULUT-------------------------------------------OKUYAMIYOR
ECRİN23------------------------------------------------278
ENFAL33------------------------------------------------278
ESMA----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
GVNF---------------------------------------------------278
HASRET------------------------------------------------278
HMTNZL------------------------------------------------278
KADER60-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER_NL----------------------------------------------278
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------278
MİXER07------------------------------------------------278
NİLDA015----------------------------------------------278
NURSEN------------------------------------------------278
NZLYLN-------------------------------------------------277
SAGANAK-----------------------------------------------277
SEVAL0817---------------------------------------------277
SONSUZ-------------------------------------------------277
TULAY20------------------------------------------------277
UMUT99-------------------------------------------------277
VCK------------------------------------------------------278
YASEMENSU--------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------OKUYAMIYOR
Ayet'l-Kürsi Okunuşu
Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)
Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
CNM MERHABA SENİ BİLİYORUM CNM SİZDE KAAN BEYDE TEDAVİ GÖRMÜŞTÜNÜZ VE İLK AMELİYATTA ELONGELER VAR DEDİ Bİ SÜRE TEDAVİDEN SONRA 2. AMELİYATI YAPMIŞTI KAAN BEY VE 1 TANE SPERM BULUNUP TÜP DENENMİŞTİmerhaba arkadaşlar.eşim azosperm hastası.2 kere mikrotese oldu.2.de 1 tane olgunlaşmış ve güzel 1 sperm bulundu transferim oldu.ama sonucumuz negatif çıktı.3 yıllık evliyiz 2 yıla yakındır eşim tedavi oluyor.
CNM ESER LABORATUVAR ANTALYADAEser laboratuvari istanbulda Sanmistim Ben,google den baktimda Antalyada diyor.ANTALYADAMI o iyi inceleyen yer?
arkdaslar dün transferim yapıldı.4.gün transferim oldu. 2 tane embrıyo konuldu.cok heyecanlıyım inşlh bana tutunurlar allhım hepımızın yardımcısı olsun.4.gün transferi olupta hamılelık oldugunu duyan arkadaşlar varsa yorum yaparsanız cok sevınırım...
CNM BENİMMM KANAMAN OLMUŞ GEÇMİŞ OLSUN CNM DİKKAT ET KENDİNEselam tatlim sukur iyiyim.2 gun once kanamam oldu cok endiselendim.dr gittim birsey yok dedi.yinede icim rahat degil.rabbim korusun butun hamisleri.
inanki dualrimda hep siz varsiniz.
eser de gecen yil bi test yaptirdik 0 di.ben gormedim esime sonucu vermisler okadar yani.
insaallah yuzunuz gulecek
canim biz butun testlerimizi yaptirdik. fsh lh yuksekligi disinda sorun yok 3kez test verdik ucude sifir. biz araliktan beri kullaniyoruz mart sonuna kadar 3 ay kullanmis olacak. canim ya biz memoriale gidiyoruz. bizde 2ilac disinda digerlerini kafamiza gore kullaniyoruz iste. tribulus proceed keci boynuzu pekmezi kendisi caksir otu arimidez falan iste insallah sifa olmustur. biran ince hepimiz bebeklerimize kavusuruz.
canım benim Allah sağlıcakla büyümelerini nasip etsin.
tahmin ediyorum ne kadar zor olduklarını. canım Allah yardımcın olsun.dert sıkıntı vermesin inş.
dediğin gibi ama herşeye değer.
minikleri bol bol kokla benim için.
dualarını eksik etme.
Rabbim bebişlerinlebir ömür mutlu, huzurlu günler geçirmenizi nasip etsin.amin.
hb hemşommm .iyiyim şükür.oldukça iyi geldi.
birde şu bebiş yokmu hala diye soranlar olmasa daha rahat olacak :26:
koşturmaca gittik geldik şükür sağsalim memlekete.
evimi çok özledim ama sorma.
sen nasılsın bakalım?
pazartesi testler verecekmişsiniz sanırsam.
inş herşey istediğiniz gibi çıkar.
inş bebişeine kavuşanlardan olursun tatlım benim.
canım Rabbim selin arkadaşımızın yüzünü güldürür inş.
150 adet okuyabilirim.
eksik kalırsa yine alırım inş.
Allah kabul eder inş.kimsenin boynunu bükmez inş.amin.
arkadaşım tarnsferin hayırlı uğurlu olsunarkdaslar dün transferim yapıldı.4.gün transferim oldu. 2 tane embrıyo konuldu.cok heyecanlıyım inşlh bana tutunurlar allhım hepımızın yardımcısı olsun.4.gün transferi olupta hamılelık oldugunu duyan arkadaşlar varsa yorum yaparsanız cok sevınırım...
canım kanaman olmuş geçmiş olsun,kahverengiyse takılma bence ,kanaman yerleşme kanamasıdır mutlaka. negatif hiç bir şey düşünme .inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir hamilelik geçirir ve miss kokulu yavrunu kucağına alırsın..selam tatlim sukur iyiyim.2 gun once kanamam oldu cok endiselendim.dr gittim birsey yok dedi.yinede icim rahat degil.rabbim korusun butun hamisleri.
inanki dualrimda hep siz varsiniz.
eser de gecen yil bi test yaptirdik 0 di.ben gormedim esime sonucu vermisler okadar yani.
insaallah yuzunuz gulecek
canim biz butun testlerimizi yaptirdik. fsh lh yuksekligi disinda sorun yok 3kez test verdik ucude sifir. biz araliktan beri kullaniyoruz mart sonuna kadar 3 ay kullanmis olacak. canim ya biz memoriale gidiyoruz. bizde 2ilac disinda digerlerini kafamiza gore kullaniyoruz iste. tribulus proceed keci boynuzu pekmezi kendisi caksir otu arimidez falan iste insallah sifa olmustur. biran ince hepimiz bebeklerimize kavusuruz.
merhaba arkadaşlar.eşim azosperm hastası.2 kere mikrotese oldu.2.de 1 tane olgunlaşmış ve güzel 1 sperm bulundu transferim oldu.ama sonucumuz negatif çıktı.3 yıllık evliyiz 2 yıla yakındır eşim tedavi oluyor.
özel mesaj kutunu boşaltabilir misin ?
seni ancak burada yakalayabildim :)
diğer arkadaşlardan özür diliyorum..
canım geçmişte yazını okudum.hani ücretsiz tüp bebek için.canım eşim emekli sandığına bağlı bizde faydalanabilecekmiyiz.nereye nasıl ne diyerek başvurmalıyız.ilçelerdede oluyormu yoksa ile gitmekmi gerekiyor.bizlerin eşleri azosperm olanlar da microtese karşılanıyormu.kusura bakma çok sordum.birde hangi hastanede yapılacak.sadece devletin istediği yerdemi.
CANIMMMM BULUNDUĞUN İL İLÇE (nerede yaşıyorsan )(ilçedeysen oaranın vakfına gideceksin ile ggitmene gerek yok)sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gideceksinnn infertilite olduğuna dair bir belge ile (bu tüp bebek raporu sprm tahlil vs her hangi bir has üremeye yardımcı infertilite bölümüne sevk gibi)başvurulacak emekli sandığınında yaralanacağını söylediler CANIMMMMBÜTÜN TEDAVİLERİ İLAÇ MASRAFINI YOL VE KALACAK YER GİDERİNİİİ KARŞILADIKLARINI SÖYLEDİLERR HAS GELİNCE DEVLET AYARLIYORMUŞ FAKAT SİZ DURMUNUZU BİLDİRİP BEN KENDİME YAKIN OLAN YERDE TEDAVİ OLMAK İSİTYORUM DEDİĞİNİZDE BU BAKALIĞA BİLDİRİLİYOR VE BAKANLIKTA DÜZENLEMEYİ ONA GÖRE YAPIYORMU BEN BU GÜN YENİDEN KONUŞTUM BİR ÇOK ARKADAŞIMIZA BÖYLE BİR ÇALIŞMA YOK DENMİŞŞŞ DEDİMMM NASIL OLUYOR ÜLKENİN BAZI YERLERİNDE UYGULANIYORDA BAZI YERLERDE UYGUNAMIYORMU DİYE HAYIR ÜLKE GENELİNDE BİR UYGULAMA BÜTÜN SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKIFLARINA BU GENELGE GÖNDERİLDİİİ ŞU ANDA İNFERTİLİTE OLAN VE TÜP BEBEK YAPTIRMAK İSTEYNLERİN LİSTESİ HAZIRLANIP AİLE VE SOSYAL POLTİKALAR BAKANLIĞINA BİLDİRİLECEK VE BU LİSTENDEN BAKALINLIK GRUPLAR HALİNDE ÇİFTELİ TEDAVİYE ALACAKLAR İLKGURUP ŞU ANDA TEDAVİDE DEDİİİ BİZİM VAKFDA TÜP BEBEKTEN SORUMLU BAYANNNNN
sen nasılsın.tedavin nasıl ilerliyor.inşallah olumlu güzel sonuçlar olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?