herkese iyi geceler kızlar...
bakalım yeni bir doktor, yeni bir tedavi inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.
geçen hafta istanbuldaydık celalettin hoca ile görüştük, çok umut vericiydi,ilaçlar verdi bakalım kullanacak eşim inşallah iyi olur.
bu arada bize yardımcı olan herkese teşekkürler...
arkadaşlar kibarlı panax ve kibarlı E1 alın dedi hoca ama bunları alan kullanan var mı? nerden alalım musatafa eraslan ın internet sitesinden mi alsak bilemedim. 1 tanesi 150 tl yazıyordu, alan kullanan varsa bi bilgi verebilir misiniz?
Hayırlı olsun yeni tedaviniz cnmmm.inşallah şifa olurr kullandıklarınız..
geçen hafta istanbuldaydık celalettin hoca ile görüştük, çok umut vericiydi,ilaçlar verdi bakalım kullanacak eşim inşallah iyi olur.
arkadaşlar kibarlı panax ve kibarlı E1 alın dedi hoca ama bunları alan kullanan var mı? nerden alalım musatafa eraslan ın internet sitesinden mi alsak bilemedim. 1 tanesi 150 tl yazıyordu, alan kullanan varsa bi bilgi verebilir misiniz?
aleyküm selamselamun aleykum NURSEN nasilsin canim bende seni dusunmustum bu kiz ses vermiyor diye.seni gorunce cok sevindim
flzaşk canım selinden haberin varmı
anladım canım sabahtan beri aklım selindeydi inan kaç gündür kendisi için dua ediyordumHaberimm var cnmm .ama yazmak gelmedi içimdennn..
maaleseff olumsuzz..iyi olsaydı hiç durmazdımmm hemen yazardım ama maaleseff
hayırlı akşamlar canım hoşgeldinhayırlı akşamlar güzel canlar nasılsınız
biraz uzak kaldım ve bu sürede çok özledim sizleri
herkes iyidir inşallah
güzel gelişmeler var mı topiğimizde?
cnm merhaba yeni tedavi yeni umutlar getiriyo insana zaten
sonu güzel olsun inş
cnm kibarlı panax anasayfası Kibarlı PANAX ® Yetkili Satış Sitesi
burayı tıkla bak ara karar ver cnm biz kullandık ama uzun zaman oldu fiyatı muhakkak değişmiştir...
anladım canım sabahtan beri aklım selindeydi inan kaç gündür kendisi için dua ediyordum
Rabbim sabır versin inşallah Rabbim şifa versin eşine inan bende çok üzüldüm ne diyeceği bilemiyorum
canımm nerelerdesinn sennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?