Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim bugün aklımdaydın ama eşin evdedir diye aramadım seni..
sonuçları merak ediyodum bendee
bozma cnm ya moralini fsh tamam biraz yüksek ama bu kadarda takılma lütfenn
onu düşürebilirsiniz sonuçtaa..
hadi üzülmeyinn bitanemmmmm

canım sağol allah razı olsun inşş

canım ya çok üzülüdm ama bncede bu durumda has biraz ılımlı olabilirdi

Ayyyyyy bak sen enişteye helal olsunn ...
bak bide unutur filan dedinn.adama nasıl şaşırtıyolarr valla...insanıı..
ne güzell seniiii mutlu etmiş....canımm benimmmm
yuvalarımızdan sevgimiz hiç eksik olmasınnnnn inş.

hakikaten cnm beni şok etti
ummuyordum böle yapacağını
son 2 senedir çiçek falan almayı bırakmıştı
bende dedim gene unutur vavvvv çiçek çıkınca ortaya süper oldu
seninkide desene sana sen alacaksın hediyeni
olsun adam alıyo ya sen ona bak
ben bugün temizlk yaptım cam falan sildim sonra
boynum kolum tuttu ağrısı offf daha yeni geldim kendime duşa girdim krem sürdüm de:26:nasılsın cnm

yaaa hiç ummadığınmız zamanlarda bu koçişler neler yapıyoo
ahh cnm ya yormasaydın kendinii..
kolun ağrıyo sonraaa .yavaş yavaş yapsaydın ..bugün yapmasaydın hepsini..
bende iyi cnmm.takılıyodumm..
bu sabah bi kalktım hasta olmuşum halbuki daha günümde vardı erken oldummm.şaşırdım
karnım ağrıdı bugün hep öğleden sonrada arkadaşıma giddimm..bugünüde öyle geçirdim..
ya benimde babamda geçenlerde başı çok ağrıyo diye emar vermişti doktor.
ama emar günü panik yaptı ve çektiremedi emarı.sonra doktor tomogrofi vermiş.
onunda sonucunu bugün göstermiş doktora oda boyun fıtığı başlangıcı demişler..
fizik tedavi demiş babamda ben gitmem diyoo yaaa hiç sevmiyo zaten hastanelerii
seninkide boyun fıtığıydı dimi cnmm..

Son düzenleme:
canımm üzülme artıkk ,her şerde vardır bir hayırrrr.
inşallah rabbim bu durumu sizin için hayırlı eyler..
bu aşamaya gelmişten para yüzünden iptal olması kötü olmuş amaa takılma canımm.
güç olmasında geç olsun varsın.

canım allah yazdımcınız olsun,umarım tevide olumlu snuçlar alırsınız.
fsh takılma derim.biz 2 ay önce umutta yaptırdık yüksek demişti emre bey..sonuç 11 sanırımm.
bu pazartesi testlerini yeniledik 9 ' düşmüş..düşmesi için özel bir şey kullanmadık.
ama eşim bir çok takviye ilaç alıyorrr,bunlardan birinin etkili olup olmadığını bileemiyorumm.
sadece şunu farkettim eşim ne zaman keçi boynuzu kür yada pekmezi yersee fsh bizim yükseliyorr..
bırakınca normal değerlere dönüyor.

sende keçi boynuzu kürü yda pekmezi veriyorsan hemen bırak istersen.çünki yükselttiğini duymuştum..
nitekim bizdede aynısı oldu..

Son düzenleme:
kızlar bu günn bir şey okudummm sizile paylaşayım mademki konu koçişler facede bir gurupa bir arkadaş vardı DAHA 20 Lİ YAŞLARDA GEÇENLERDE EŞİNİN BAŞINA BİR KAZA GELDİ VE KOLUNU VE BACAĞINI KAYBETTİĞİNİ YAZDI BİZE ÇOK ÜZÜLDÜK O GÜNDEN BU GÜNE KADAR YOĞUN BAKIMDA KALDI DAHA BİR KAÇ GÜNDÜR GÖRÜŞEBİLİYORLARDI KIZ BU GÜN İŞ YERİNE GİTTİĞİNDE BİR DEMET ÇİÇEK GELMİŞ EŞİNDEN O KADAR ŞAŞIRMIM VE DUYGULANDIM Kİ DİYORRR AMA NASIL OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORMUŞ ADAM YOĞUN BAKIMDA KIZIN ABİSİNE BENİM ADIMA AŞIKIMA BİR DEMET ÇİÇEK GÖNDER DEDMİŞŞŞ

aa bende artık git gide erken olmaya başladım gerçi ben hep 2 veya 3 gün önce oluyorum ama bu aralar nerdeyse 5 6 gün varken oluyorum off o ağrılarda geçmez yaa
aa babanda mı boyun fıtığı oldu cnm evet bende de var benim şimdi elime vurdu ağrısı parmaklarım ve elimin bileği çok ağrıyo uff amca haklı fizik tedavi sadece biraz oyalıyo sonr adikkat edecek
bence fizik tedavi görsün bari braz rahatlar cnm geçmiş olsun:26:

ayyyy ne kadar duygu yüklü bi durum yaaaa
allh ayırmasın onları
şifa versin yaradan

selam kızlar ben çok yoğundum birkaç gündür topiğe giremiyorum nasılsınız
kızlar bu arada eşim çok iyi bir laboratuvarda tedavi öncesi sperm testi yaptıracak eşime siz azolu ve genetik problemlisiniz cinsel perhiz gününüzü uzun tutarak sperm testi yapmalısınız bu şeklide deniyelim belki sperm çıkışı olur demiş eşim cumartesi günü test verecek hakkımızda hayırlısı belki Rabbim yüzümüzü güldürür.benim için dua edin.bu arada baharcığım ben seniniçin dualarımı okudum Rabbim kabul etsin gönlünün hayırlı muradını versin inşallah

selam kızlar ben çok yoğundum birkaç gündür topiğe giremiyorum nasılsınız
kızlar bu arada eşim çok iyi bir laboratuvarda tedavi öncesi sperm testi yaptıracak eşime siz azolu ve genetik problemlisiniz cinsel perhiz gününüzü uzun tutarak sperm testi yapmalısınız bu şeklide deniyelim belki sperm çıkışı olur demiş eşim cumartesi günü test verecek hakkımızda hayırlısı belki Rabbim yüzümüzü güldürür.benim için dua edin.bu arada baharcığım ben senin için dualarımı okudum Rabbim kabul etsin gönlünün hayırlı muradını versin inşallah

hadi hayırlısı cnm belki tek tük çıkış olur ameliayttada bolca bulunur
dua ederiz tabiii kız o zaman sonuç hemen çıkmaz
cumartesiden sonra güzel haberlerini bekliyorum cnmm benim

hadi hayırlısı cnm belki tek tük çıkış olur ameliayttada bolca bulunur
dua ederiz tabiii kız o zaman sonuç hemen çıkmaz
cumartesiden sonra güzel haberlerini bekliyorum cnmm benim
sağol canım Allah razı olsun inşallah canım eşimde yuvarlak hücre çıkıyordu ya belki sperm öncü hücresiyse sperm oluşmuştur
umut dünyası işte her defasında ya çıkarsa diye umut ediyoruz Rabbimden umut kesilmez belki birgün yüzümüz güler
bugün eşimin anneannesinin mevlidi vardı hepimiz için dua etttirtim inşallah kabul olur

bende anlamadım hep 2-3 gün önce olurdum.
bu ay böyle olduu:44::44:
evt cnm ya öyle demiş doktor ama bakalım babamı ikna edersek fizik tedaviye göndereceğiz..
sende gitmiştin fizik tedaviyee.ama tamamen bi çare değil oda iştee..
sağol cnmm benimmm

Selam cnmmm ..görünmüyosunn evtt bu ara..
inşallah testinizde azda olsa sperm çıkar
ne iyi olurrrrr..cumartesiii güzel haberler verirsin inş.
Allah rahmet eylesin anneannenizede.:26::26:.
duların içinde Allah razı olsun cnmm :26:

slm kizlar nasilsiniz bizde insallah martta tedv basliyoruz insallah. vck canim insallah bulunur sperm. bizde ameliyat olmadan bir kez daha verecez. insallah onda da bulunur. ya kizlar bu fsh yuksekligine col takiliyorsunuz. yuksek olmasinin sperm bulunma ihtimalini artirdigini aksine dusuk olmamasini daha cok istedgimizi soyledi bizim doktorumuz. insallah. hepimizin hakkinda hayirlisi olur. mehtapcim inan her ser gorunende bir hayir vardie. bazen oluyorki derdime sevinesim bile geliyor
cunku zor elde edilenin kiymeti olur. Rabbim bana evlat verdiginde ben onu rabbimin hediyeso bilip daha cok sevipdegerini kiymetini daha cok bilecem.daha cok sukredecem belki. mevlam neylerse guzel eyler.

arkadaşlar keçi boynuzunu fsh si yüksek olan birinin kesinlikle kullanmaması gerekir,iyi bir şey yapalım derken herşey daha kötü olabilir.

hormonların düşük olmasıda,yüksek olmasıda azo sebebi biliçsizce bi keçi boynuzu kullanımı bile sizi geriletebilir tedavi aşamasında

hepimizin sevgililer günümüz kutlu olsun daha nice sağlıklı, huzurlu,mutlu sevgililer günü geçirmeye inş. AMİN....))

hepimizin sevgililer günümüz kutlu olsun daha nice sağlıklı, huzurlu,mutlu sevgililer günü geçirmeye inş. AMİN....))

seninde cnm sevgililer günün kutlu olsunnnn
cnm hoşgeldin ne zamandır yoktun inzivaya çekilmiştin artık burdasın dimi
nasılsın iisinidr inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…