- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
bacımmmm ben böyle özel ve güzel günlerde geliyorum dermişim)))) napem kızım cnm sıkıldı azcık takılem dedim.. sende hoşgeldin
sen kendini üzme benimkide önce yaptı yapacağını neden 2 tane pasta aldı sormuyorsun hatasını affettirmek içinah ah benim bu doğum günümde gümbürtüye gitti)kocamın hasta anına denk geldi bide kaynananm vardı kutlamak gelmedi içimden (( bu yıl inş. böyle geçmez )
bende diyorum neden vck nin pastasının üstünde r..... yazmış azcık daha romantik yazzamışlar ya diye
bunada şükür diyelim yinede 2 pastada fena değil) iyki doğmuşsun cnm bir gün araylaydı doğum günlerimiz ...
sen kendini üzme benimkide önce yaptı yapacağını neden 2 tane pasta aldı sormuyorsun hatasını affettirmek için
benim doğumgünüm sabah kalktı hadi hazırlan kahvaltıya gidelim sonra günboyu gezer eğleniriz akşamda biryerlerde doğumgününü kutlarız dedi.sen hazırlanana kadar ben anneme çıkıp geliyorum dedi.neyse geri geldi gitmiyoruz sen çık anneme yardım et misafirleri gelecek dedi .önceki gün görümcelerim gelmişlerdi onlar annelerine yardım etmediler benide yukarı çağırmadılar sonra ben gidip onların pisliğini temizliyecekmişim .bende gitmem dedim kavga etti bende küstüm annemlere gittim.annemlerde kutladım ailemle doğumgünümü.sonra eşim özür diledi falan 2 gün gecikmeli kutladı doğumgünümü .seninde doğum günün kutlu olsun inşallah sana bebiş getirsin ve anne olursun amin
hoşgeldin canım gözün aydın demek eşinde hareketsizde olsa sperm çıktı buna halay çekilirbaharcım senin için ayetel kürsileri okudum canım Rabbim tez zamanda gönlünün muradını versin inşallah amin.....
arkadaşlar eşim spermiyogram yaptırdı bugun 2 adet hareketsiz sperm görülmüş başka hastanelerde yaptırdığımızda çıkmıyo kendi çalıştığım hastanede yaptırdığımızda 2 adet immotil çıkıyo daha detaylı bakıyorlar sanırım umarım hareketli ve daha çok çoklarını görürüz hep birlikte
baharcım senin için ayetel kürsileri okudum canım Rabbim tez zamanda gönlünün muradını versin inşallah amin.....
arkadaşlar eşim spermiyogram yaptırdı bugun 2 adet hareketsiz sperm görülmüş başka hastanelerde yaptırdığımızda çıkmıyo kendi çalıştığım hastanede yaptırdığımızda 2 adet immotil çıkıyo daha detaylı bakıyorlar sanırım umarım hareketli ve daha çok çoklarını görürüz hep birlikte
hoşgeldin canım evet bugün iki lafın belini kırıyoruz işteselam kizlar muhabbet super..
oku oku anca bitirdim sayfalari.
bize sevgililer gunu felan yok.bugun( troit le ilgili ) ozel bi hastaneye gittim.110 tl muayene verdik.kocam hoslanmadi ama karti uzatmak zorunda kaldi.
yarin YETER in opu gunuymus RABBIMyuzunu guldursun..
slm kizlar nasilsiniz bizde insallah martta tedv basliyoruz insallah. vck canim insallah bulunur sperm. bizde ameliyat olmadan bir kez daha verecez. insallah onda da bulunur. ya kizlar bu fsh yuksekligine col takiliyorsunuz. yuksek olmasinin sperm bulunma ihtimalini artirdigini aksine dusuk olmamasini daha cok istedgimizi soyledi bizim doktorumuz. insallah. hepimizin hakkinda hayirlisi olur. mehtapcim inan her ser gorunende bir hayir vardie. bazen oluyorki derdime sevinesim bile geliyor
cunku zor elde edilenin kiymeti olur. Rabbim bana evlat verdiginde ben onu rabbimin hediyeso bilip daha cok sevipdegerini kiymetini daha cok bilecem.daha cok sukredecem belki. mevlam neylerse guzel eyler.
canm ben mecburiyetten sezeryan olcam sorunum olmasa normal olcaktı ama kısmet işte sonuçta bi şekilde çıkacak tatlm demek senin bebişinde kız allah bagışlasn canm benim bebişin herşeyi hazır sende hazırla artk az kalmış seninde
Hepiniz sağolun arkadaşlar desteğiniz verdiğiniz moral için biraz daha iyiyim geçiyo inşallah..
zaten bi anlarsanız siz anlarsınız beni o yüzden sizinle paylaşıyorum
bizim durumumuzu kimse bilmediği için kimseden yardımda alamadık
herşey son anda geliştiği için ne borç bulabildik ne bişey yapabildik
ha diyincede 4250 lirayı bulamadık
merkezin insiyatifine kaldı herşey dedik ama oda beklediğimiz gibi olmadı malesef..
eşimde öyle olacağını bilemedi ama ben yinede onun burnundan getirdim dünden beri mahvolduk ama şimdi daha iyiyim
bilmiyorum bu adetimle tekrar devam edebilirmiyim 1 hafta sonra hasta olurum zaten doktorumla konuşmadım ama erken diyebilir
yada daha sonraki adetimde olabilir hem daha iyi toparlanmış olurum
arkadaşlar size sormak istiyorum siz tedavisi belli aşamaya gelip para
yüzünden tedaviyi yarım bırakan merkeze tekrar devam edermisiniz..
bugün çok ama çok mutluyum.bugün dört gündür diyet yapıyordum.3 günde 3.5 kilo vermişim.nasıl mutluyum anlatamam.
6 günde 5 kilo versem allahıma hamdü senalar olsun.
hayırlı cumalar cnm
oh ne güzel kilo vermişsin dahada çok sağlıklı vermen dileğiyle
6 günde 5 kilo vermek sğlıklı değil biliyorsun dimi cnm
en güzeli ağır ve kalıcı kilo vermek
belli bi diet listen varmı yada bağlı olduğun bi topik:44:
günaydın canım.inşallah verebilirim.10 günde 8 kilo verdiren diyet diye google yazarsan görürsün.ağır ve kalıcı biliyorum ama bundan sonrada kilo akınmıyormuş.zaten miden küçülüyor yiyemiyorsun.aç kalmadan zyıflıyorsun.ama ilk gün benim için çok ama çok zordu.zaten ilk gün 2 kilo vermeseydim bırakırdım.eşimle birlikte yapıyoruz.bu mesimde fazla sebze olmadığı için zorlanıyorum.lahana patates havuç yasak.meyve yasak.yoğurt peynir süt yasak.ama olsun sadece 10 dayanırım.bugün dördüncü gün oldu bile.aslında yiyerek zayıflıyorsun.yumurta tavuk et haşlanmış olarak yiyorsun.zararı olacağını düşünmüyorum.ona bakarsan tatlım kilolu olmak daha zararlı.eşim diyorki vallahi ne rahatmış biz gereksiz yiyip kendimize ve vucudumuza zulmetmişiz.diyet bittikten sonrada fazla yemeyelim.tek çeşit yemek olsun.banada uyar dedim.eşim dün gece okul arkadaşları ile sohbet grubunda diyeti bozmuş.sen ne yaptın diyorum yemeseydin keşke diyorum diyorki hepsini yemedim bir hepsini yesydin.ona rağmen genede vermiş valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?