Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benimde ilk iki gün baş ağrısından baş dönmesinden mahvoldum.ama şükür şimdi daha iyiyim.şu an 80.diete başlamadan önce aç karnına 83.7 dim.

Tedavidekilerden ve tedaviye başlayacak arkadaşlar sizlerden çok güzel haberler alacağıma eminim sabırsızlıkla hepinizden iyi haberler bekliyorum ben çok umutluyum sizlerden
içime hep güzel şeyler doğuyor

cnm ne güzel 2 tane bile görmek
çoğalır umarım spermleriniz....

evet canlarım hiç yoktan iyi tabi ki biraz olsun umutlanıyor insan tedavimize aksatmadan devam ediyoruz bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte Rabbim yardımcımız olsun..hepinize hayırlı cumalar...

tatlım beni cumartesi günki dua listesine ekleme olurmu ? kızmı kart yedimm
ama bir sonraki listeye ekleyebilirsin...

ben ayetel kursi okumaya devam ederken adet oldum.yani bitiremedim.temizlendikten sonra bitirmeye çalışacağım.

canım bahar 247 nin duasını okudum allah kabul etsin amin.

Son düzenleme:
arkadaslar szden bı rıcam olacak gunlerdır hastanedeyım böbreğimde tas varmıs ve acısı çok sancılı nolur dualarınızdan esırgemeyın benı baharcım buarada dualarımı okudum

teşekür ederim allah razı olsunnnn

Tedavidekilerden ve tedaviye başlayacak arkadaşlar sizlerden çok güzel haberler alacağıma eminim sabırsızlıkla hepinizden iyi haberler bekliyorum ben çok umutluyum sizlerden
içime hep güzel şeyler doğuyor

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNNN inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Eki Görüntüle 634102 Eki Görüntüle 634102 Eki Görüntüle 634102 Eki Görüntüle 634102 Eki Görüntüle 634102 Eki Görüntüle 634102

arkadaslar szden bı rıcam olacak gunlerdır hastanedeyım böbreğimde tas varmıs ve acısı çok sancılı nolur dualarınızdan esırgemeyın benı baharcım buarada dualarımı okudum

merhaba canım.Topiğe öylesine bakayım benim güzel arkadaşlarım neyazmış acaba diye ki yazınızı gördüm.birşeyler yazmak istedim
benimde bundan 11 yıl önce böbrek taşım vardı.o sancılarımı hatırladıkça ağlayasım geliyor.lazerle kırdırma heryerde yoktu devlet karşılamıyordu.
Babam beni ameliyat masasından kalırdı ben kızımı ameliyat ettirmem diye.taşım mesaneye düşmüştü.özel bir hastanede kırdırdım taşımı.ozamanlar çok pahalıydı ama şimdi pahalı değil.taşın kırılmaya müsaitse sendekırdıra bilirsin.kırdırma işlemi çok kolay da un ufak olan taşın düşmesi gene beni çok ağlatmıştı.
allah yardımcın olsun canım.senin yaznı görünce dillendim :))

sağol canım ben iyiyim şükür
çok yüksek değil canım fsh bozma moralini
sen de Allaha emanet ol canım.
hadi bakalım canım belli mi olur
görürsünüz belki spermleri
eşim de yarın test verecek kısmetse
bakalım bizim spermlerde artış olmuş mu:26:
şimdiden hayırlı olsun başlayacağınız tedavi canım
canım senin dediğin fsh değil testesterondur
canım maşallah hareketsiz de olsa görmüşsünüz spermi
biz de ilk ölü olarak görmüştük
inşallah artarak ve hareketlenerek devam eder spermleriniz.
canım hemen başlama bence tedavine
vücudun toparlasın biraz kendini
ardarda iğne ağır gelir
canım ben olsam devam etmezdim diye düşünüyorum
şöyle de birşey var yeni bir doktorun senin durumunu tanıması vs. zaman alacak
yine de sen bilirsin tabi aynı şey yine oldu diye düşünelim(Allah korusun) yine yarı yolda kalacaksınız
içinden nasıl geliyosa öyle yap canım.
bugün çok ama çok mutluyum.bugün dört gündür diyet yapıyordum.3 günde 3.5 kilo vermişim.nasıl mutluyum anlatamam.

6 günde 5 kilo versem allahıma hamdü senalar olsun.

canım sen napıyosun vücuduna öyle
6 günde 5 kilo verilir mi o verdiğinde kilo değil su kaybıdır zaten
bence çok zararlı yaptığın her vitaminden almalısın
yavaş yavaş emin bir şekilde vermelisin kilonu
Allah korusun hasta edersin kendini kilo vericem diye
canım çok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin.

nursenciğm bu diyet öyle aç kalınarak yapılmıyor.haşlanmış et tavuk balık yumurta ve sebze yiyerek zayıflıyorsun.aslında akşama kadar yiyirsun ama meyve yoğurt et süt peynir ve yağ yemiyorsun.beni en çok zorlayan meyve.meyveyi çok seviyorum ama 10 gün yemezsem ölmem ya.öyle sürekli yapılmıyor sadece ve sadece 10 gün.

tabloyu inceledimde Allahim en kisa zamanda hepimizi evlat sahibi eder insallah....gelincik238-sen kaysede tup yaptirmissin heralde?bende ikl denememi yapmistim orda malesef olumsuz...sevgi tup bebek merkeziydi dr.turgut aydindi doktorum...iyi birkezdi ama nasip...benim sorum sen nerde yaptirdin kayseride...ben kayseriliyim...bide BRUKSEL de yaptiran arkadas var,onunki nasildi tedavisi.merkez nasildi doktorlar velan.bende 3.denememi yaptim yarin test yapicam..insallah olumlu olur benim icin dua edermisiniz...Allah razi olsun...bide arkadaslarim merkezler hakkinda bilgi verirmisiniz mutlu olurum.

basin sagolsun...Allhim sabirlar versin cennette bekleyen bi evladin var...insallah cennete goturur sizi ama bu dunyadada insallah tez vakit evlatlarini versin Rabbim uzun omurlu saglikli hayirli insallah

Merhaba canımm seni görmek ne güzelll
arkadaşlar sana bilgi verecektirr..merkezlerle ilgilii..
yarın inşallah güzelllllll bi sonuç alırsın cnmmmm...:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…