Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iyiyim canım ne olsun bi değişiklik yok halimizde zamanı geçirmeye çalışıyoruz işte...
sen nasılsın canım neden okadar ağrın var ??

aynen bebekim 12 den tutturdum bu sefer
biraz ara vermiş olacaksın kitaplarına bebekim.
daha iyi olur sonra büyük bir özlemle sarılırsın kitaplarına daha da zevk alırsın.
vay vay vay turnuva ha izlemek isterdim bebekim

sıkıntıdan heralde azcık bişeler düşündüm ağladım netin başına oturmamla karın ağrısı başladı bende yatınca geçer heralde, bende yatıncaya kadar çekerim artık...

ayy cnm ağlama yaa kendıne zarar vermekten baska bıseye yaramıyorki.içini ferah tut tatlım.gecer inşlh :)) ben yavaştan cıkıyorum hepınızı öpüyorum kızlar hayırlı geceler..

ah ah evde oturmakla vakit geçirmiyor film izle izle nereye kadar oturduğum yerde şimdi bebeğimiz olsaydıda onla vakit geçirseydik dedim durdum bu akşam tv izlerken içimden...

evet canım ara vermiş olucam bisüre ama sonra daha da hızlı başlarım inş
gerçekten izlemen gerekir bebekimmmmmm çok komiğiz bi görsen
kocişim yenildikçe daha da hırslanıyor

iyi geceler kızlar hepinizi çoook öpüyorum

iyi geceler bitanemmmmmmmmmm allah rahatlık versin

kızlar bende dayanamıyorum karın ağrısından bende çıkıyorum hepinize iyi geceler...

ah ah evde oturmakla vakit geçirmiyor film izle izle nereye kadar oturduğum yerde şimdi bebeğimiz olsaydıda onla vakit geçirseydik dedim durdum bu akşam tv izlerken içimden...

bu akşam bi ara bizde konuştuk kocişle şimdi bebişimiz olsaydı şöyle yapardık böyle yapardk diye :26:
naparsın işte rabbim nasip edene kadar bekliycez inş en kısa zamanda gelir kuzular

tahmin edebiliyorum bebekim bu erkekler hiç bayanlara yenilmeyi hazmedemiyorlar
gerşektende komik görüntüler olur
sanada ALLAH rahatlık versin bebekim görüşürüz

hepinize iyi geceler canlarrrrrrrrrr yarın okul varrrrrrrrrrrrr ben çıkıyorummmmmmmm

arkadaşlar biz şimdilik sadece spermiyogram testi yaptık.ve genlerde olup olmadıgı arastırıldı o kadar herhangı bı doktorumuz yok.sadece bitkisel tedavi gördük oda bitmek üzere doktor tedavısıne baslayacagız kısa zamanda ama direk mıkrotese mı yapıyor? celalettın bey ve emre bey arasında kararsızız. birde maddi olarak ortalama ne kadar tutuyor? damar tıkalı olma ihtimalı olablırse ne yapılıyo bi başlasak devamı gelecek.akraba ve tanıdık baskısından sıra gelırse tabi tedavı gören arkadaşlar bilgı verırsenız sevınırım.

Son düzenleme:

aramıza hoşgeldin cnm demekki sende o ziyaretçilerdendin
duamızda sende olacaksın cnm zaen nerde varsa bizim gibi evlat hasret ile yanan
onşlarada nasip et mavlam diyoruz hadi inş bol bol spermler çıkar cnm buraya yaz bizi bilgilendir
cnm emre bey dalında ii bi dr. ama celallettin bey ilaç v. veriyo emre be pek ilaç vermiyo bence celalettin beye bi gidin görüşün benim fikrim bu cnm

günaydın güzel arkadaşlarım.haftamız bereketli olsun.güzel haberler alıp verelim inşallah.
baharım ben süre okumaya müsaitim artık.

herkese hayırlı haftalar nasılsınız canlarım
ben iyi olmaya çalışıyorum çok hastayım halsizim
cumartesi ziraat mühendisleri odasının düzenlemiş olduğu
geleneksel başak balosu vardı otelde
patronumuz şirket olarak eşlerimizle birlikte
çalışanlarını baloya götürdü
cumartesi 12 de giriş pazar 12 de çıkıştı
biz 3 gibi otele girdik ama perşembe antalyaya çok
yağmur yağdı iş çıkışı ben çok ıslanmıştım ve çok fena hastaydım
hiç birşey yiyip içemedim ama güzeldi eğlendik gece sabaha kadar hiç uyumadım
üşüme titreme ve çok fena ateşler içinde yandım
kıyamadığım eşim deli oldu sabaha kadar
otelde dr aradı acile götürmek istedi ama ben
gitmedim duş alarak ilaçlarımı kullanarak atlatmaya çalıştım
dün yeniden acile gittik
boğaz enfeksiyonu olmuş ve yeniden grip oldum
15 gündür hastalık çekiyorum bir türlü
iyileşemiyorum hiç böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum
şans ya işte hafta sonu keyifle bi tatil yapamadık
kızlar istiraatde edemiyorum vücudum dinlenemediği içinde
düzelemiyorum neyse canlar benim hafta sonum bu şekilde geçti
ama sizlerin çok sağlıklı eşlerinizle güzel paylaşımlarla geçmiştir inşl.......

Son düzenleme:
kızlar biliyosunuz celalettin beyle tedaviye devam ediyoruz
ermiş aktardan getirttiğimiz macun çok az kaldı 28 şubatta başlamıştı eşim
sabah akşam günde 2 kez alıyor
1 hafta 10 gün kadar götürür götürmez bilemiyorum
acaba ermiş aktardan yenidenmi getirteceğiz yoksa celalettin beylemi görüşmemiz gerekiyor kullananlar bilgi verebilirlermi
celalettin bey 2 ay dediğine göre heralde getirteceğiz ama ruhi geylane baharat ermiş aktarın macunundan sonra onların kürünü kullanmamızı istedi ikisini karıştırmayalım demişti
şimdi celalettin beyle görüşüp ermiş aktardanmı getirmeliyiz yoksa ruhi geylana baharattanmı onu sorsam olur heralde kür bitmeden getirmemiz gerekiyor çünkü arada boşluk olmasın
zaman artık bizler için çok değerli
kullanan arkadaşlar nasıl yaptılar anlatırlarsa bizlerde bilgilenmiş oluruz....:26::26:

merhaba deniz bende celalettin beyde tedavi görüyoruz biz iki macunu da aynı anda kullandık 5-10 dk ara ile veriyorum eşime

cnm geçmiş olsun
evet bizde macuna başladık eşim daha dün dedi bana ya bu macun 1 ay götürmez dedi hemen iniyo
az az dediği gibi yiyo eşim amam bizde çözemedik bakalım zaman içersinde ne olacak:26:
ama erken biterse bile biz almayız tekrar dr. danışıp alırız
galibada yetmicek gününe kadar:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…