baharcım dua listesine ekleyebilirsin beni bu aralar umut dolu şeyler okuyorum benim tek sorunum eşimin sağlığı değil artık yaş 35 bu yüzden bazen umutsuzluğum artıyor bu ayki baby you dergisinin kapağında çok şeker bir hamiş var 45 yaşında doğal yoldan ilk çocuğu 38 yaşında olmuş iki tüp denemesinden sonra doğal gelmiş Rabbim hepimize meleklerini verir inşallah
selam kızlar nasılsınız?????
Selammm canımm benimmm..
iyiyimm senn nasılsınnn tatlımmmmmmm
selam kızlar nasılsınız?????
bende iyiym canımcım
hastanedeydik azönce geldik.
kayınvalidem hastaydı onu hastaneye götürdük serum taktılarbaya bekledik yani.
sen naptın canım?
Selammm canımm benimmm..
iyiyimm senn nasılsınnn tatlımmmmmmm
selam bebekimmmmmmm hoşgeldinnnn
geçmiş olsun neyi var kayınvalidenin :26:
yaa geçmişş olsun cnmm..
bu saatlere kaldınız demek
bende napim cnm akşamdan beri takılıyorum nette sıkıldımm ..
hoşbulduk bebekimm
sağol canım astım hastası kayınvalidem.
bugün baya hastaydı seninle konuştuktan sonra gittik hastaneye götürdük.
yarın polikliniğe gitmesi gerekiyo nefes alamıyo kadın.
ne zor hastalıkmış ya ALLAH kimseye vermesin.
sen nasılsın bebekim görüşmeyeli
canım nasılsın kaç gün kaldı test gününe
inş güzel haberler verirsin bize dualarım seninle canımm
Merhaba Arkadaşlar,
bu siteyi bir buçuk yıl önce keşfettim yani eşimin azospermi olduğunu ögrendiğimde hep sizleri takip ettim.
Sizin yönlendirmeleriniz ile emre bey ile tanıştım.Bir buçuk yıl boyunca gitmediğim doktor kalmadı ve eşime uygulamadıgım kür de
şimdi emre beyin hastasıyız Çarşamba günü mikrotese ameliyatına girecek eşim.Neden yazıyorum bilmiyorum bunları ama ne olur benim için dua edin sizler gibi çocuk hayalimin aklımdan çıkmadıgı tek bir gün bile yok şuan yemin ederim ki bu yazıLARI Ellerim titreyerk yazıyorum ne gecem belli ne gündüzüm zaman bana göre ya hiç geçmiyor ya da aksine çok hızlı gidiyor.ALLAH AŞKINA BANA VE EŞİME DUA EDİn.
BEN HER DAİM SİZLERE VE KENDİME DUA EDİYORUM
Merhaba Arkadaşlar,
bu siteyi bir buçuk yıl önce keşfettim yani eşimin azospermi olduğunu ögrendiğimde hep sizleri takip ettim.
Sizin yönlendirmeleriniz ile emre bey ile tanıştım.Bir buçuk yıl boyunca gitmediğim doktor kalmadı ve eşime uygulamadıgım kür de
şimdi emre beyin hastasıyız Çarşamba günü mikrotese ameliyatına girecek eşim.Neden yazıyorum bilmiyorum bunları ama ne olur benim için dua edin sizler gibi çocuk hayalimin aklımdan çıkmadıgı tek bir gün bile yok şuan yemin ederim ki bu yazıLARI Ellerim titreyerk yazıyorum ne gecem belli ne gündüzüm zaman bana göre ya hiç geçmiyor ya da aksine çok hızlı gidiyor.ALLAH AŞKINA BANA VE EŞİME DUA EDİn.
sağol canımcım.
evet ya baya beklettiler nefes alamıyodu işte oksijen falan verdiler.
iyi yapıyosun canım napcan hep evdeyiz ALLAH dan net varda birazda olsa sıkıntımızı alyo.
bende resmen depresyondayım diyebilirim.
en ucacık şeye bile deli gibi sinirleniyorum kaldıramıyorum hiçbişeyi.
ne olacak bu halim bilmem....
baharcımmm cok saol cnm bnm bıraz gec gordum kusura bakmaa ıyım cok sukur test gunume son 4 gun persembe gunu ınslh sıze gzel haberlerle gelırım bu sefer.cok merak edıyorum cok merak ve korku sardı ıyıce beni allhım sen buyuksun dıyorum inşlh hamiş haberını verırım sızlere. sen nasılsın cnm :)
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin kadıncağıza...
zordur astım allah kolaylık versin...
iyiyim bebekim bi değişiklik yok
senden sonra bikaç arkadaşla daha konuştum sonra yemek yedikfilm izledik okey oynadık sıra forumda dolaşmaya geldi
Merhaba Arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?