Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım transferin hayırlı olsun :46:
Allahın izniyle inş güzel haberlerini alırız :49::16::16::16:

insallah sana sıkı sıkı tutunurlar ve sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip eder mevlam ve bizlerde derizki çok şükür mevlam bi duamızı daha kabul etti veeee sıra bize geliyo deriz insallahh rabbim emeklerini boşa vermesin kardeşimm insallahhh ayy çok sevindim bizde o günleri göreceğizmi acaba :)

ben de diyorum vck nin avatarıyla aynıymış yeni arkadaşımızınki diye
hey allahım demek senmişsin o gene :1::1::1::1:
Hayırlı olsun yeni ismin canım
alışana kadar vck dersek kusurumuza bakma artık
gerçi bize torpil geçmişsin :52::52:

Aramıza hoşgeldin arkadaşım
inşallah çarşamba günü güzel haberler almanız nasip olur
bize de haber verirsin durumunuzu
allah yardımcınız olsun canım dualarımız seninle

geçmiş olsun canım ya
güzelce yapamamışsınız tatilinizi
iyi bak kendine canım allah şifa versin.

Maşallah hayırlı olsun transferin canım
inşallah hamile haberlerini verirsin bize.

çok sevindim bebişlerin durumlarının iyi gitmesine
inşallah kısa zamanda daha da toparlarlar
yeniden konuşursan selamımızı söyle canım
dualarımız onunla

hadi ya kötü olmuş bu
sorun olmaz inşallah yeniden açmak

hayırlı olsun bebeğin sımsıkı sana tutunsun inşallah. Lütfen yatıp kalkarken rahmini hiç kasma serbest bırakmak gerekiyormuş vücudunu sürekli serbest bırak öksürürken hapşırırken benide üçüncü tedavide hemşire uyarmıştı sende dene ben denedim pişman olmadım. Dualarım hep sizinle:nazar:

arkadaşlar sağolun inşşş sağlıkla tutunsun ve bana gelsin

Arkadaşlar önümüzde ki hafta Celaleddin hocaya muayene olmak istiyoruz, nasıl randevu alabiliriz , muayene olanlardan hangi tetkikleri istiyor , yardımcı olabilir misiniz

arkadaşlar önümüzde ki hafta celaleddin hocaya muayene olmak istiyoruz, nasıl randevu alabiliriz , muayene olanlardan hangi tetkikleri istiyor , yardımcı olabilir misiniz

alevciğim cnm nerden gideceksiniz
gitmeden önce dilerseniz inhibin b testini yaptırın gidin derim ben
yanınızda geçmişe dönük yaptırmış olduğunuz bütün tetkikleri bulundurun
hocaya mail atarak randevu alabilirsiniz yada gözdemin eşiyle irtibata geçerek randevu ayarlayabilirsiniz cnm

hocaya mail atarak randevu alabilirsiniz yada gözdemin eşiyle irtibata geçerek randevu ayarlayabilirsiniz cnm

acaba siz bu testi yaptırdınızmı

kızlar nasılsınız çoktandır giremedim biliyosunuz eşim azosperm sebebi 47xxy idi.eşim tese oldu 2 tüp donduruldu bugünde gebelijk tahilimn vardı ve kızlarr hamileyiiimmmmm çok ama çook mutluym rabbim herkese nasip etsin inanın hep aklımdasınız hep dua edicem kızlar ben çıkmak zorundayım arkadaşa geldim size yazmak için bende bilg yok şuan

herkese günaydınnnnn:3::3:
bugün hep umudumuzun arttığı ve mutluluğun peşimizi bırakmadığı bi gün olsun
ben bu gün eşimle babamlara gidicem ancak yarın akşam girebilicem topiğe
eşimin dkkanı ile ilgili bi işi var mecbur orda kalacak
benimde işime geliyo tabiii ne de olsa babamlara gidicem:1::52:
inş yarın görüşürüz cnlarım benim:54:
günaydın canım amin inşallah
yarın görüşürüz inşallah canım
arkadaşlar sağolun inşşş sağlıkla tutunsun ve bana gelsin
inşallah canım yürekten diliyorum bunu
denizbulut selam canim hastami oldun sen:70:
ALLAH sifa versin, ilac filan kullaniyomusun.

canım yapabilmişsin hamilelik takvimini
ben de dicektim sana niye yapmıyosun diye
çok yakışmış inan
inşallah bizler de yaparız tez zamanda hamilelik takviminden.

kızlar nasılsınız çoktandır giremedim biliyosunuz eşim azosperm sebebi 47xxy idi.eşim tese oldu 2 tüp donduruldu bugünde gebelijk tahilimn vardı ve kızlarr hamileyiiimmmmm çok ama çook mutluym rabbim herkese nasip etsin inanın hep aklımdasınız hep dua edicem kızlar ben çıkmak zorundayım arkadaşa geldim size yazmak için bende bilg yok şuan

canım maşallah yaa çok sevindim gözün aydın :46::46::46:
Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
:64::64::64::64::64::64::64::64:
bizlere de nasip olur hayırlısıyla inşallah hamile olduğumuzu yazmak :16::16::16:

Son düzenleme:
canım maşallah yaa çok sevindim gözün aydın :46::46::46:
:64::64::64::64::64::64::64::64:
bizlere de nasip olur hayırlısıyla inşallah hamile olduğumuzu yazmak :16::16::16:

çok saol canım inan hep dua edicem gerçeken heran dua edicem çünkü çok bekledim biliyorum o hasreti inş canım rabbim herkese nasip eder canım

masallah canım cok sevindim rabbim tamamına erdirsin dilerim rabbimden cok güzel bir hamilelik gecirirsin sükürler olsun rabbime bir kişi daha kurtuldu aramızdan darısı bizlere canım

denizbulut selam canim hastami oldun sen:70:
ALLAH sifa versin, ilac filan kullaniyomusun.

slm nazlıcığım iyiyim cnm saolasın sen nasılsın
evt cnm çok hastaydım iyileşiyorum şimdi ilaçlarım var kullanıyorum cnm
sen nasılsın bebiş büyüyormu
kalp atışlarını duydunmu cnm hiç bahsetmiyorsun merakta bırakma bizleri anlat durumundan öpüyorum cnm kib...:54::54:

biz trabzondan gidicez , inhibin b testi yaprıdık biz değeri 5< gösteriyor, sanırım 5 in altında ,hocaya mail attık ama cevap yazmadı bizde yüzyüze görüşelim diyoruz, gözdem in eşine nasıl ulaşabilirim acaba bana özelden telini atabilir mi?

cnmmmm hoşgeldin nasılsın
sen nerelerdesin yaaaaaaaaa
meraktan çatlattın yaaa okuduklarıma inanamadım maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
sperm bulundu 2 tüp donduruldu ve bebişin seninle bu bir mucize darısı bizlere olsun inşlh
çok coştum çok sevindim bende halaya katılayım :64::64::64::64::64:

denizbulut merhaba buarada geçmiş olsun
biraz önce aradım aktarı konuştuk sıkıntı olmaz dedi zaten almışsınız dedi negatif bişey olmaz ama hangi macunu işe yaradığını bulamayız dedi sanırım bir sıkıntı olmaz ve hayırlısıyla şifa buluruz hepimiz

çok mutlu bir haber ne mutlu sana hayırlı bir hamilelikle beraber bebişini kucağına alırsın işallah darısı bizlerin başına çok mutlu oldum süper bişey yaaaa

gözün aydınnnnnnnnnnnn sağlıklaaa :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın canım amin inşallah
yarın görüşürüz inşallah canım

inşallah canım yürekten diliyorum bunu

canım yapabilmişsin hamilelik takvimini
ben de dicektim sana niye yapmıyosun diye
çok yakışmış inan
inşallah bizler de yaparız tez zamanda hamilelik takviminden.

sağol canımmmm inşşş inşşş

masaallah cok sevindim.RABBIM tamamina erdirsin.darisi bizim kizlara.ve NURUSIMA ya.
:64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66:

canımm sen nerelerdesin
çok merak ettik seniiiiii:18::18::18:
ama süper haberlerle gelmişsinn:52::52::52::52::52:
güzel haberleri bi seferde vermek için bekledin herhaldeeeeeeeeee:1::1:
ama çokkkkkkkk sevindimmmm ya nasıl heyecanlandımmm..:52::52::52::52::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
rabbim tamamına erdirsin cnmmmmmm..:nazar::nazar::nazar::nazar: :49::49::49::49:
şimdiiii bu haber sevgili vck yada umut olsunnnnnn ..:16::16::16::16:
inşallah oda bu haberi verir...
Aminn cnmm duaların içinde :26::26::26:
sende inş. sorunsuz bi hamilelik geçirrip bebeğini kucağına alırsınnnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
darısı bizlerin başınaaaaaa...

Back
X