Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hepinize çok teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin kızlar ben annemde kaldım opu dan beri annemdeyim ve orada bilg yok bugünde hastanedejnh çıkınca arkadaşa getirttim kendimi babama size arkadaşımdan yazıyorum hemen sizinle paylaşmak istedim gerçekten mucizem benim bebeğim arkadaşlar sizde hiç umudunuzu kaybetmeyin rabbim ol dedikten sonra oluyor çok çok sürpriz oldu banada.bende çok ümitsizdim ama çok şükür rabbim güldürdü yüzümüzü

Son düzenleme:
kızlar hepinize çok teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin kızlar ben annemde kaldım opu dan beri annemdeyim ve orada bilg yok bugünde hastanedejnh çıkınca arkadaşa getirttim kendimi babama size arkadaşımdan yazıyorum hemen sizinle paylaşmak istedim gerçekten mucizem benim bebeğim arkadaşlar sizde hiç umudunuzu kaybetmeyin rabbim ol dedikten sonra oluyor çok çok sürpriz oldu banada.bende çok ümitsizdim ama çok şükür rabbim güldürdü yüzümüzü

tebrik ederim cnm maşallah Nazar Nazar Nazar

kızlar nasılsınız çoktandır giremedim biliyosunuz eşim azosperm sebebi 47xxy idi.eşim tese oldu 2 tüp donduruldu bugünde gebelijk tahilimn vardı ve kızlarr hamileyiiimmmmm çok ama çook mutluym rabbim herkese nasip etsin inanın hep aklımdasınız hep dua edicem kızlar ben çıkmak zorundayım arkadaşa geldim size yazmak için bende bilg yok şuan

canım senin haberini aldım çok mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı tüm arkadaşlarımızın başına...:16::16:

baharcım bahar arkadaşımız için ayetel kürsileri okudum canım Rabbim dualarını kabul etsin gönlünün muradını versin inşallah...

Tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeer....:46::46::46::16: Allah sağlıkla sıhhatle kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin..:nazar::nazar::nazar::nazar:

Darısı hepimizin başına...:nazar:

Baharcım, ben kendi dualarımı okudum.. okuyan herkesten allah razı olsun, inşallah tez zamanda hepimiz peşpeşe güzel haberlerimizi paylaşır ardından bebişlerimizi kucağımıza alırız..:16:

Canım gözün aydın hayırlı olsun bebişin rabbim kucagına almayıda nasib etsin darısı tüm isteyenlere inşallahhh :16::16::16:

ARUNA--------------------------------------------------277=OKUDU
ASBELOVE----------------------------------------------277
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
AYYUZLUM---------------------------------------------277=OKUDU
BAHAR85-----------------------------------------------277=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------277=OKUDU
BANU_K-------------------------------------------------278=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------278
BİRUMUT99---------------------------------------------278=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------OKUYAMIYOR
ECRİN23------------------------------------------------278=OKUDU
ENFAL33------------------------------------------------278=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
GVNF---------------------------------------------------278
HASRET------------------------------------------------OKUYAMIYOR
HMTNZL------------------------------------------------278=OKUDU
KADER60-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER_NL----------------------------------------------278
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------278
MİXER07------------------------------------------------278
NİLDA015----------------------------------------------278=OKUDU
NURSEN------------------------------------------------278=OKUDU
NZLYLN-------------------------------------------------278
SAGANAK-----------------------------------------------278=OKUDU
SEVAL0817---------------------------------------------278=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------278=OKUDU
TULAY20------------------------------------------------278=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------278=OKUDU
VCK------------------------------------------------------277=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------OKUYAMIYOR

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edüdin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
arkadaşım ben payıma düşeni okudum mevlam dileklerini kabul etsin

CANIM YA AKLIM HEP SENDEYDİ SPERM ÇIKMA HABERİNİ BEKLERKEN SEN BİZE DAHA GÜZEL HABER VERDİN BEBİŞ HABERİNİ FLZAŞK CANIM HABER VERDİ ÇOK MUTLU OLDUM GERÇEKTENDE TEDAVİ ÖNCESİ BANA UMUT OLDUN İNŞALLAH BENİMDE YÜZÜM GÜLER BENİM EŞİMDE DE SPERM ÇIKAR BENDE HAMİLEYİM DİYE İLAN EDERİM rABBİM KALP ATIŞLARINI DUYMANI VE KUCAĞINA SAĞLIKLA SIHHATLE ALMANI NASİP ETSİN BİZE DE DUA ET BİZDE SENİN YAŞADIĞIN MUCİZEYİ YAŞAYALIM İNŞALLAH

canım ya aklım hep sendeydi sperm çıkma haberini beklerken sen bize daha güzel haber verdin bebiş haberini flzaşk canım haber verdi çok mutlu oldum gerçektende tedavi öncesi bana umut oldun inşallah benimde yüzüm güler benim eşimde de sperm çıkar bende hamileyim diye ilan ederim rabbim kalp atışlarını duymanı ve kucağına sağlıkla sıhhatle almanı nasip etsin bize de dua et bizde senin yaşadığın mucizeyi yaşayalım inşallah

ARUNA--------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ASBELOVE----------------------------------------------303
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
AYYUZLUM---------------------------------------------303
BAHAR85-----------------------------------------------303
BAHAR247----------------------------------------------303
BANU_K-------------------------------------------------303=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------303
BİRUMUT99---------------------------------------------303
DENİZBULUT-------------------------------------------303
ECRİN23------------------------------------------------303=OKUDU
ENFAL33------------------------------------------------303=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
GVNF---------------------------------------------------303
HASRET------------------------------------------------303=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER60-----------------------------------------------303=OKUDU
KADER_NL----------------------------------------------OKUYAMIYOR
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------OKUYAMIYOR
MİXER07------------------------------------------------303
NİLDA015----------------------------------------------303
NURSEN------------------------------------------------303
SAGANAK-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
SEVAL0817---------------------------------------------OKUYAMIYOR
SONSUZ-------------------------------------------------303
TULAY20------------------------------------------------303
UMUT99-------------------------------------------------303=OKUDU
VCK------------------------------------------------------303
YASEMENSU--------------------------------------------303
ZAMBAK06----------------------------------------------303=OKUDU

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

bahar247 arkadaşımızın 303 tane ayetel kürsi okudum rabbim kabul eder inşallah hepimizin dualarını

canım ya aklım hep sendeydi sperm çıkma haberini beklerken sen bize daha güzel haber verdin bebiş haberini flzaşk canım haber verdi çok mutlu oldum gerçektende tedavi öncesi bana umut oldun inşallah benimde yüzüm güler benim eşimde de sperm çıkar bende hamileyim diye ilan ederim rabbim kalp atışlarını duymanı ve kucağına sağlıkla sıhhatle almanı nasip etsin bize de dua et bizde senin yaşadığın mucizeyi yaşayalım inşallah

evet yaa bende çokk sevindim ama bu arkadasımızdan beni hiç haberim yoktu bunlar tedaviyi nerde gördüler fsh ıh nasıldı onlarda senin bilgin varmı lütfenn banada anlatırmısınn 47xxy mişş bir umudumuz daha oldu darısı başımızaa

Maaşallah güzel haberler gelmeye başladı sırada sanırım yeter var darısı önce onun sonra hepiniz başına olsun inşallah

evet yaa bende çokk sevindim ama bu arkadasımızdan beni hiç haberim yoktu bunlar tedaviyi nerde gördüler fsh ıh nasıldı onlarda senin bilgin varmı lütfenn banada anlatırmısınn 47xxy mişş bir umudumuz daha oldu darısı başımızaa
evet canım sadeceği tanıyorum mayıs ayında 6 senelik evlilikleri olacakmış.ilk tedavileriydi Emre beyde tedavi oldular azolu olduklarını öğrendikten sonra emre beyde tedaviye başlayınca yapılan testlerle 47xxyli olduklarını öğrenmişler fakat fsh ve lh değerlerini bilmiyormuş testleri umut tüpbebekte yaptırmışlar bütün sonuçları dosyalarındaymış arkadaşımızın değerler hakkında bir bilgisi yokmuş bildiği tek şey 47xxy li oldukları.evet canım banada umut oldular zaten arkadaştan haber bekliyordum gelip sonucu haber vermeyince umutsuzluğa kapılmıştım şükürler olsun hem onların yüzü güldü hem bize umut oldular darısı hepimizin başına.sağolsun flzaşk bana umut olsun diye sevineceğimi düşünüp hemen haber verdi tahmin et bakalım biri hamile dedi bende baharmı hamile dedim tek umudumuz bahar sendende biran evvel güzel haberler alırız inşallah:49::49::49::49::49:

kızlar nasılsınız çoktandır giremedim biliyosunuz eşim azosperm sebebi 47xxy idi.eşim tese oldu 2 tüp donduruldu bugünde gebelijk tahilimn vardı ve kızlarr hamileyiiimmmmm çok ama çook mutluym rabbim herkese nasip etsin inanın hep aklımdasınız hep dua edicem kızlar ben çıkmak zorundayım arkadaşa geldim size yazmak için bende bilg yok şuan

canımm ne zamandır seni merak ediyordukk..umutun sayfasınada bakıyordum yazıyormusun diye .
sen harika haberlerle geldinnn tebrik ederimmm,rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinn inşallah..:52::52::52:

bizim içinde dua et olurmuu? eşimde nisanda tese olacak emre beydee..
kızlarrrrrr yaaa bu rabbimin mucizesii :3::3:değilde neee..
[h=5]"Şüphesiz ki güldüren de O’dur, ağlatan da...[/h]
inşallah rabbim bizede mucizesini yaşatırr..hamişlerrr kervanına bizlerde katılırız..:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:halay için geç kaldım ama sonuna yetiştimm galibaa..

baharcığım bahar247 ve banu _k için duamı okudum Rabbim kabul etsin:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:

sadecikkk kız sen bizi öldürdün meraktan aslında cezayı hakettin ama öyle güzel haberlerle geldik ki affettirdin kendini :52::52::52:
senden haber alamayınca inan ben çok üzüldüm heralde sperm bulunamadı yoksa bizi haberdar ederdi dedim...
ama şükürler olsun korktuğumuz gii olmamış sperm bulunmuşşşş dondurulmuş :62::62::62:
veeeee hamilesinnnnnnnnnnnnnnnn :49::nazar: :46::46::46:
gözün aydın canım benim hayırlısıyla bebişini kucağına aldığınıda görürsün inşşşşş :16::16::16::16::16:
inş aynı güzel haberi vckmızdan da alırızzzzzzzzz :16:
darısı hepimizin başınaaaaaaaaaaa :66::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X