- 17 Nisan 2011
- 17.449
- 136
- 413
Allahın selamı,rahmeti,bereketi,ihsanı ve irfanı üzerinize üzerimize olsun canların sizlerin sevinçlerinde de üzüntünüzdede yanınızda olamıyorum ama öyle gönülden dua ediyorum ki Rabbim şifalar ve bol sabırlar versin hepimize diye...tedavideki arkadaşlarım Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin,yeni doğum yapan arkadaşlarım bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun,Allahım bizlerede nasip etsin inşanlah,canlarım 10 gündür falan ciddi anlamda doktor hastane araştıması yaptık , bu aradada tabiki dondurulmuş enbiryolarımızın süreleri dolmuştu 1 yıllık ücret yatırdık geldik embiryo ve spermlerimizi arkamızda bırakıp geldik ,çok üzüldüm onlar farklı şehirde biz farklı şehirdeyiz aramızda 10 saat yol var bir kör düğüm oldu tedaviye orada devam etsem işten izin almam mümkün değil çünkü tedavi bir bir buçuk ay sürecek söyle bir sonuca vardık onlar orada bekliyecek biz yeni baştan bulunduğumuz şehirde ankarada yeni bir tedaviye başlıyacağız yine devlet hastahanesi seçtik özelleri araştırdık çok pahalı şu anda ev kredisi ödüyoruz ya tedaviye hiç paramız yok 26 şubatta hacettepede ilk muayenemiz var başarılı bir merkezmiş ayrıca dokdor prof hayırlısı inşanlah eyerki ilgi ve alaka görebilirsek hacettpede devam edeceğiz yok yine itilip kalkılacak olursak dondurulmuş enbiryolarla tekrar egede deneyeceğiz orada otelde kalacağız yani bir kör düğüm oldu kafamız allak bullak Allahım hayırlısı neyse bizi o yöne yönlendirsin ayaklarımızı yöne adım attırsın bilmiyoruz doğru bir kararmı hala kafamız karışık 26 şubat salı günü doktorla ilk muayene var bakacam bakalım devlet hashaneleri malum ya ,özellerde hep para tuzağı Allahım hepimizin yardımcısı olsun.karşımıza merhametli insanlar çıkarsın bazı doktorlar hastaların çok canını yakıyormuş bizde egede çok itilip kalkıldık ama hep sabrettik derken rabbim nasip etti sperm bulundu fakat tüp bebek tutmadı... hepimiz için hayılısı ne ise o olsun rabbim mutlulukların en güzeliyle sevinmeyi nasip ettsin hepimize.doğum yapan arkadaşları hatırlıyorum da daha önce burada neler paylaştılar ama bak şimdi ne güzel mutlular maşallah Allahım bizlerede bu günleri unutursun ve bebeklerimizi nasip etsin inşanlah canlarım aklınıza gelirsem lütfen banada dua edin.ilk muayeden sonra izlenimlerimiz size yazarım A.e.olun![]()
canım hoşgeldin özletiyorsun kendini

sıkıntılarını atlatmışsın galiba canım çok sevindim...
en son tedaviye başlamaktan korktuğunu söylemiştin negüzel tekrar toparlanıp yolunu çizmişsin...
inş ankaradaki başlayacağınız hastaneden memnun kalırsınız

egeden memnun değildin umarım en doğru kararı verirsiniz

sizin için hangisi hayırlısıysa o merkezde başlarsınız tedavinize inş...
rabbim bu denemende güldürsün yüzünüzü canım arkadaşım

güzel haberlerinizi bekliyoruz bizi merakta bırakma olur mu