Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allahın selamı,rahmeti,bereketi,ihsanı ve irfanı üzerinize üzerimize olsun canların sizlerin sevinçlerinde de üzüntünüzdede yanınızda olamıyorum ama öyle gönülden dua ediyorum ki Rabbim şifalar ve bol sabırlar versin hepimize diye...tedavideki arkadaşlarım Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin,yeni doğum yapan arkadaşlarım bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun,Allahım bizlerede nasip etsin inşanlah,canlarım 10 gündür falan ciddi anlamda doktor hastane araştıması yaptık , bu aradada tabiki dondurulmuş enbiryolarımızın süreleri dolmuştu 1 yıllık ücret yatırdık geldik embiryo ve spermlerimizi arkamızda bırakıp geldik ,çok üzüldüm onlar farklı şehirde biz farklı şehirdeyiz aramızda 10 saat yol var bir kör düğüm oldu tedaviye orada devam etsem işten izin almam mümkün değil çünkü tedavi bir bir buçuk ay sürecek söyle bir sonuca vardık onlar orada bekliyecek biz yeni baştan bulunduğumuz şehirde ankarada yeni bir tedaviye başlıyacağız yine devlet hastahanesi seçtik özelleri araştırdık çok pahalı şu anda ev kredisi ödüyoruz ya tedaviye hiç paramız yok 26 şubatta hacettepede ilk muayenemiz var başarılı bir merkezmiş ayrıca dokdor prof hayırlısı inşanlah eyerki ilgi ve alaka görebilirsek hacettpede devam edeceğiz yok yine itilip kalkılacak olursak dondurulmuş enbiryolarla tekrar egede deneyeceğiz orada otelde kalacağız yani bir kör düğüm oldu kafamız allak bullak Allahım hayırlısı neyse bizi o yöne yönlendirsin ayaklarımızı yöne adım attırsın bilmiyoruz doğru bir kararmı hala kafamız karışık 26 şubat salı günü doktorla ilk muayene var bakacam bakalım devlet hashaneleri malum ya ,özellerde hep para tuzağı Allahım hepimizin yardımcısı olsun.karşımıza merhametli insanlar çıkarsın bazı doktorlar hastaların çok canını yakıyormuş bizde egede çok itilip kalkıldık ama hep sabrettik derken rabbim nasip etti sperm bulundu fakat tüp bebek tutmadı... hepimiz için hayılısı ne ise o olsun rabbim mutlulukların en güzeliyle sevinmeyi nasip ettsin hepimize.doğum yapan arkadaşları hatırlıyorum da daha önce burada neler paylaştılar ama bak şimdi ne güzel mutlular maşallah Allahım bizlerede bu günleri unutursun ve bebeklerimizi nasip etsin inşanlah canlarım aklınıza gelirsem lütfen banada dua edin.ilk muayeden sonra izlenimlerimiz size yazarım A.e.olun :16:

canım hoşgeldin özletiyorsun kendini :29:
sıkıntılarını atlatmışsın galiba canım çok sevindim...
en son tedaviye başlamaktan korktuğunu söylemiştin negüzel tekrar toparlanıp yolunu çizmişsin...
inş ankaradaki başlayacağınız hastaneden memnun kalırsınız :16:
egeden memnun değildin umarım en doğru kararı verirsiniz :16:
sizin için hangisi hayırlısıysa o merkezde başlarsınız tedavinize inş...
rabbim bu denemende güldürsün yüzünüzü canım arkadaşım :16:
güzel haberlerinizi bekliyoruz bizi merakta bırakma olur mu :54:

Hava çok güzel evet ama canım kapıdan dışarı çıkmak istemiyor.:((

sen baya bi buhranlardasın hayırdır bebek fikrimi sıkdı seni bu kadar ara ara banada geliyolar Allaha şükür bugün çok iyiyiim geçenlerde bende sen gibiydim pskolojim bozulmuştu bi kaç gün(evlat edinmeye eşimi götüremedim diye) Allah hepimize sabır versin evlat versin. benim cnm bugün herşeyi istiyor valla evi bi güzel sildim süpürdüm dolapları sildim enerjim tavan yapmış durumda ;)

Burda bizlerde aynı senin yaşadığın duyguları yaşıyoruz.
Bende eşimin ailesinden hiç bir manevi ve maddi destek görmedim.Hepsi de Olur olur sabır dediler.ama benim yaşadığım durumları hiç yaşamadıkları için bilemezler tabikide.
İstanbula doktora gittiğimizde kendi ailem dakka başına aradılar ne oldu ne yaptınız diye.
Ama eşimin ailesinden henüz öyle bir gelişme görmedim ve halen aradıkları yok.doktora gittiğimizi bildikleri halde.Ya insan bir arar moral verir.Hepsi kendi halinde.
Eşim 6 kardeş hepsininde çocuğu var ne anlasınlarki olmayanın halinden...

yok ya canım benim kayınvalidem ağzını açmasın da o bana yeter.senin halinden anlayan,senin gibi olanın desteğinin bir faydası olur.İnan akrabalar olmayınca sakin sakin eşimle günlerimi geçirirken çocuk aklıma bile gelmiyor.ümitsiz bir durum gibi düşünmüyorum.ama böyle birileri laf edince üzücü ve kırıcı oluyor.kayınvalidem girdiği ortamdan kavga etmeden çıkmaz.yok benimle kavga edemeyecek diye sabrediyorum.ama bir gün patlayacağımı hissediyorum.diğer oğlundan torunu oldu hiçte umrunda değil.öylesinin desteği bile köstek gibi geliyor bana...
Yüce Allahım zalimlerden,dengesizlerden korusun bizleri.Ve onlara bir daha laf ettirecek ortam oluşturmasın.

sen baya bi buhranlardasın hayırdır bebek fikrimi sıkdı seni bu kadar ara ara banada geliyolar Allaha şükür bugün çok iyiyiim geçenlerde bende sen gibiydim pskolojim bozulmuştu bi kaç gün(evlat edinmeye eşimi götüremedim diye) Allah hepimize sabır versin evlat versin. benim cnm bugün herşeyi istiyor valla evi bi güzel sildim süpürdüm dolapları sildim enerjim tavan yapmış durumda ;)

Oh oh süpersin valla.Banada yollasana o enerjinden.işte canım herşey var.hepsini bir güzel karıştırdım ki böyle oldu.Yılların birikimi olsa gerek.Bu içimdeki yara çok acı veriyor artık.iyice kabuk bağlamış ki....
Celaleddin hoca eşim için zor vaka ve en az 2 yıl tedavi olmalısın dedi.Yanlış teşhis koyulmuş.Eşimin beyindeki hipofiz bezi çalışmıyormuş.Ayrıca buna testist küçüklüğü de eklenmiş.Öyle işte daha da beklemek beni çok yıpratıyor.Rabbim sabır versin inşallah hepimize

bahar247 ve banu_k arkadaşlarımızın ayetel kürsilerini okudum Rabbim gönüllerindeki muratları nasip etsinnnn

Oh oh süpersin valla.Banada yollasana o enerjinden.işte canım herşey var.hepsini bir güzel karıştırdım ki böyle oldu.Yılların birikimi olsa gerek.Bu içimdeki yara çok acı veriyor artık.iyice kabuk bağlamış ki....
Celaleddin hoca eşim için zor vaka ve en az 2 yıl tedavi olmalısın dedi.Yanlış teşhis koyulmuş.Eşimin beyindeki hipofiz bezi çalışmıyormuş.Ayrıca buna testist küçüklüğü de eklenmiş.Öyle işte daha da beklemek beni çok yıpratıyor.Rabbim sabır versin inşallah hepimize

hım 2 yıl baya bi uzun zmnmış :(beklemek dahada zor haklısın üzülmekte ama inş. bi an önce atlatırsın bu sıkıntılı günlerini dicek bişeyde bulamıyorum açıkcası kendini çok iyi hissetmiyorsan pskolojik destek al derim iyi gelir.Allah yardımcınız olsun sıkma canını kendine başka uğraşılar bulmaya çalış kafanı rahatlatamzsan sendede sorunlar üst üste çıkmaya başlar bende çıkmıştı...

selam kizlar:16::16::16:
(mehtap tv.aile rehberi) 3 guzel hanim bir program sunuyor simdi pazarlari rastlayinca izlerim.tavsiye ederim.

hım 2 yıl baya bi uzun zmnmış :(beklemek dahada zor haklısın üzülmekte ama inş. bi an önce atlatırsın bu sıkıntılı günlerini dicek bişeyde bulamıyorum açıkcası kendini çok iyi hissetmiyorsan pskolojik destek al derim iyi gelir.Allah yardımcınız olsun sıkma canını kendine başka uğraşılar bulmaya çalış kafanı rahatlatamzsan sendede sorunlar üst üste çıkmaya başlar bende çıkmıştı...

1 haftadır izinliydim.Yarın işe başlayacağım ama canım çalışmak da istemiyor.Kaçıp gitmek istiyorum buralardan.Psikolojik desteği düşünmüyor değilim aslında....

1 haftadır izinliydim.Yarın işe başlayacağım ama canım çalışmak da istemiyor.Kaçıp gitmek istiyorum buralardan.Psikolojik desteği düşünmüyor değilim aslında....

destek almanın tam zmnı senin için olay ne kadar tazeyse o kadar can yakıyor bunun üstesinden gelmekde tek başına çok zor oluyor Allahtan çalışıyormuşsun işinle belki atlatabilirsin düşünmeyi.

Canim merhaba demek Celalettin hocaya gittiniz.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Canim gozunde buyutme 2seneyi burada dertlese dertlese geciririz insallah.
Sen inancli bi insansin Allahim kalbinin guzelligini bebeginle mufakatlandirsin insallah..

Bizimde dun inhibin b testi icin odeme kagidimiz geldi ama sonuc yazmiyor.
Dunden beri cok canim slkkln.
Canim o beyinden salgilanan hipofize ne sekilde bakiliyor biz yurt disindayiz onada baktiralim.
Allaha emanet ol canim.

selam kızlar beni merak etmişsiniz hakkınızı helal edin ben umut tüpbebekten çıktıktan sonra görümceme gittim şu anda halen ordayım bugün burda kalıcaz ama beni merak ettiğinizi düşündüğüm için haber vermek istedim ben bugün hayırlısıyla tedaviye başladım.ilk iğnemi oldum perşembe gününe kadar iğnelerimi yapıcam sonra kontorole gidicem benim için dua edin canlarım hakkımda hayırlısıysa eşimde sperm çıksın ve bebişime kavuşayım.:49::49::49::49:

canımm hayırlı olsunn başlamışsın tedaviyeee..:nazar::nazar::46::46::46::46::16::16::16:
sen dün beni aramışsın ama ben kayınvalidemlerdeydim ve geç gördüm aramanıı.
dönemedim sonradaa...:34:
ama şimdi gördümmmm yazını çokk sevindimmm...:52:
inş herşey yolunda giderrr ve sperm bulunurrrrrr cnmm..:26::26::26:
nasılsın şimdi heyecan varmıı ilk iğneni olduuuu nasıldıı..:1:

Günaydım canım inşallah hep dediğin gibi olur...Bu aralar ruhsal buhranlar geçiriyorum...Canım hiç bir şey yapmak istemiyor...Evden dışarı çıkmak istemiyorum...Hep ağlıyorum...Hiç kimseyi istemiyorum...Beni hiç kimse anlamıyor...Rabbim ne olur yardım et...

canımmm hepimize oluyoo böyle bazen buhranlar geçiriyoruzz..
inşallah çıkarsın bi an öncee bu durumdannnn:16::16::16::16:
bende bi ara öyleydim ama çok şükür şimdi daha iyiyimmm..:34::34:
cnm biz anlıyoruz seniiiiii bizide çevremizde kimse anlamıyo ama bizler biliyoruzzzzz neler yaşadığımızı anlıyoruz..
sende çıkkkkkkkkkkk hemen toparlannnnnn şöyle canlannnnnnn hadiiiiiii:32::32::32::32:
yakın olsakkkkkk ben seni çıkarırdım bu durumdannnnnnnnn:27::27::27::54::54::54:

Son düzenleme:
Canim merhaba demek Celalettin hocaya gittiniz.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Canim gozunde buyutme 2seneyi burada dertlese dertlese geciririz insallah.
Sen inancli bi insansin Allahim kalbinin guzelligini bebeginle mufakatlandirsin insallah..

Bizimde dun inhibin b testi icin odeme kagidimiz geldi ama sonuc yazmiyor.
Dunden beri cok canim slkkln.
Canim o beyinden salgilanan hipofize ne sekilde bakiliyor biz yurt disindayiz onada baktiralim.
Allaha emanet ol canim.

Merhaba canım doktor uzun zaman alır diyor işte.Ağır vaka olduğu için.Celaleddin hoca tahlil sonuçlarına bakarak bildi.ayrıca bi film falan çektirtmedi.
Nasıl yani ben şimdi anlamadım şimdi test sonucunda bir rakam yazmıyor mu.

canımm hayırlı olsunn başlamışsın tedaviyeee..:nazar::nazar::46::46::46::46::16::16::16:
sen dün beni aramışsın ama ben kayınvalidemlerdeydim ve geç gördüm aramanıı.
dönemedim sonradaa...:34:
ama şimdi gördümmmm yazını çokk sevindimmm...:52:
inş herşey yolunda giderrr ve sperm bulunurrrrrr cnmm..:26::26::26:
nasılsın şimdi heyecan varmıı ilk iğneni olduuuu nasıldıı..:1:

canımmm hepimize oluyoo böyle bazen buhranlar geçiriyoruzz..
inşallah çıkarsın bi an öncee bu durumdannnn:16::16::16::16:
bende bi ara öyleydim ama çok şükür şimdi daha iyiyimmm..:34::34:
cnm biz anlıyoruz seniiiiii bizide çevremizde kimse anlamıyo ama bizler biliyoruzzzzz neler yaşadığımızı anlıyoruz..
sende çıkkkkkkkkkkk hemen toparlannnnnn şöyle canlannnnnnn hadiiiiiii:32::32::32::32:
yakın olsakkkkkk ben seni çıkarırdım bu durumdannnnnnnnn:27::27::27::54::54::54:

Yarın ola hayrola bakalım.iş beni kendine çekebilecek mi.

Merhaba canım doktor uzun zaman alır diyor işte.Ağır vaka olduğu için.Celaleddin hoca tahlil sonuçlarına bakarak bildi.ayrıca bi film falan çektirtmedi.
Nasıl yani ben şimdi anlamadım şimdi test sonucunda bir rakam yazmıyor mu.

Hakkinizda hayirlisi canim.
Beklenen gün gelecekse cekilen cile KUTSAL dir.
Canim ben zaten anlayamadim almancam pek yok,esim bakti bu ödeme kagidi dedi.
Cünkü sadece test icin ödeyecegimiz miktar yaziyor.
Birde faktor 1.15 yaziyor fiyatin önünde.
Ama ne bileyim diger yaptirdigimiz testlerde deger araliklari felan yaziyordu.
Hani midemizi o faktör yazisi bulandirdi.
Bende dünden beri yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.
Yarin doktorunu arayacak esim bakalim hayirlisi...

Back
X