olsun canım 1-2 tane de olsa (o anki mutluluğu bilirim)dünyalar senin oluyo sankievet :) sayısını bilmiyoruz doktor yazmamıştı,sadece gözünüz aydın olgun spermler bulunmuş yazıyordu.
Aleyküm selam verahmetullahu ve berketü ve mağfiratü.
Canım ne olsun işte herkes kendi halinde tedaviye tedam ediyorlar.
Herkesin gözü spermciklerde :))
inşallah canım ya.hepimiz hamile kalalım o mucizeyi bizlerde yaşayalım.rüyalarımda hep hamileyim ne olur gerçek olsun.
benim eşim çok nazlı ya çok şükür ikna ettim gidecek Celalettin Hoca ya da.hormon testleri tamam.inhibin b yi yapmasını bekliyorum bugün yarın yaptıracak bakalım.sonrada hocanın yolunu tutacağız sizin gibi bizde inşallah.allah utandırmasın hiç birimizi
canım sperm sıkmış emi yuppi rabbim devamını getirsin canım rabbim analıkm duygusunu yasatsın sana:) dün sabah öğrendiğimde gerçekten öyleydim sebepsiz bi tebessüm vardı yüzümde hep,iştekiler şaşırmıştır.üffff şimdiye kadar içimde yerleşmiş bütün sıkıntıları attım valla.en çokda burdaki arkadaşlarıda ferahlatır,biri gelişme kaydedince diye düşünerek sevindim.
özlettin canım kendini bizde özledik seni iyiyz canım sen nasılsınselamün aleyküm canlarım nasılsınız
1 haftadır uzağım sizlerden özledim hepinizi
nasılsınız bakalım inşallah güzel gelişmeler olmuştur ben yokken
ben de iyiyim şükür misafirim vardı o yüzden giremedim topiğe
canım sperm sıkmış emi yuppi rabbim devamını getirsin canım rabbim analıkm duygusunu yasatsın sana
özlettin canım kendini bizde özledik seni iyiyz canım sen nasılsın
canım demekki vakti saati gelmemiş rabbim tez zaman nasip eder insallah
selamün aleyküm canlarım nasılsınız
1 haftadır uzağım sizlerden özledim hepinizi
nasılsınız bakalım inşallah güzel gelişmeler olmuştur ben yokken
ben de iyiyim şükür misafirim vardı o yüzden giremedim topiğe
kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm
hayırlı akşamlar canlarım nasılsınızbenim yarın kontrolüm var umut tüpbebeğe gidicem bakalım yumurtalar ne alemde inşallah sorun çıkmaz eşimdede sperm çıkar
ama bugün çok üzüldüm malesef efulumun eşinde sperm çıkmadı inşallah patolojide bulunur Rabbim kimsenin umutlarını söndürmesin hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar versin amin
s.a. arkadaşlar nasılsınızkendimden haber vereyim biraz bugün umut tüpbebekte randevum vardı yumoşlarıma baktı doktorum herşey güzel dedi.cumartesi günü tekrar kontrolüm var.yumurtaların çatlamasını önlemek için bir iğne varmış doktorum yazmamış ve raporunda günü geçtiği için mecburen onları aldık 2 günlük 120tl tuttu hem doktorun hem eczacının hatasını biz çektik aslında raporumuzda yazıyor ama çıkış yapılmadığı için sıkıntı yaşayan yine biz olduk inşallah başka sıkıntılar yaşamadan hayırlısıyla herşey çok güzel olur ve sonucu bebişli olur.
s.a. arkadaşlar nasılsınızkendimden haber vereyim biraz bugün umut tüpbebekte randevum vardı yumoşlarıma baktı doktorum herşey güzel dedi.cumartesi günü tekrar kontrolüm var.yumurtaların çatlamasını önlemek için bir iğne varmış doktorum yazmamış ve raporunda günü geçtiği için mecburen onları aldık 2 günlük 120tl tuttu hem doktorun hem eczacının hatasını biz çektik aslında raporumuzda yazıyor ama çıkış yapılmadığı için sıkıntı yaşayan yine biz olduk inşallah başka sıkıntılar yaşamadan hayırlısıyla herşey çok güzel olur ve sonucu bebişli olur.
kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm
cnm ne güzel bi haber bu gözünüz aydındeniz canım bizde olgunlaşmış sperm çıktı boyamalı testte.o prengly iğneler sayesinde.bu aralar bir test yaptırdınmı yaptırsanıza belki çıkış vardır.
cnm ne desem bilemiyorum inş bi daha ki sefer meleğin seninle olacak....kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm
canım özelden mesaj atmışsın ama kusura bakma ben 100ü dolduramadığım için burdan yazıyorum.hemde ilk sana anlatıyorum bunu,çok mutluyum bugün çünkü kaan hocayla denediğimiz tedavi yöntemi sonuç verdi sevinçten havalara uçacağım!prengly iğne kullandık ve bizde bugün sabah gelen boyamalı sperm testi sonucunda ilk defa olgunlaşmış spermler çıktığını söyledi kaan hoca.çok umutsuzduk artık ama demekki iğneler işe yarıyormuş.eylülden beri iğneleri kullandık şubatta yaptırdığımız testte çıktı artık işte.inşallah darısı başınıza,bir defa biyopsi bir defada mikrotese yaptırdık.artık doktoru değiştireceğim diyordumki mucize işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?