canım eşim geldi eşime sabah söylemiştim amaliyata girdiğinde
sonra eşimede müjdeyi verdim ve şimid eşim geldi eşimle konuştuk
dediki ben çok dua ettim onda sperm bulunsun diye
canım işte bak biz nekadar istesekte eşlerimiz innan
bizden daha çok istekliler ve benim hiç bilgim ve senin eşine hep dua etmiş bulunsun diye
benim eşim kullanıyo panax ve e1slm arkadaşlar.aranızda musatafa eraslanın ürünün kullanan var mı? çok methediyorlar.
s.a. kızlar ya ben geçmişi okumadan gelip bir selam vermek istedim sevincimi paylaşan dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun ben halen şoktayım uyuyup uyanayım belki rüyadır
ya kızlar ben halaya geçmi kaldım yarın hep beraber halay çekicez herkesi bekliyorum
s.a. kızlar ya ben geçmişi okumadan gelip bir selam vermek istedim sevincimi paylaşan dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun ben halen şoktayım uyuyup uyanayım belki rüyadır
ya kızlar ben halaya geçmi kaldım yarın hep beraber halay çekicez herkesi bekliyorum
hayırlı olsun canım.darısı başımza inşallah
benim eşim kullanıyo panax ve e1
a.s canım hoş geldin sefalar getirdin
herşey gerçek canım şükürler olsun
geç olur mu canım baksana topik kalabalık hazır sen de geldin
yeniden halaya bakalımmmmmmmmmm
faydası oluyo mu peki yan etkisi var mı yarın almayı düşünüyorum.bi de celaleddin hocya gideceğiz burdaki burslı arkadşımdan allah razı olsun beni aydınlattı.daha çok bşındayız yolun .rabbim hepimize yardım etsin
Nurisima81 arkadasim hayirli olsun cok sevindim inann ;-)
darisi bize insallahhh..
Gecmisi cok okuyamadim vck da hamileymis galiba insallah hayirlisiyla kavusursun bebegine
Bizlerin de dualarini duysun allahim...
biz faydasını gördük canım yan etkisi yok
6 aylık kullanımdan sonra 1 milyona yaklaştı sperm sayımız
ben de tavsiye ederim gitmenizi c.hocaya
amin canım.
hoşbulduk canım ben yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum şimdi inan halen şoktayım çok şükür sonucuda bebişli olur inşallaha.s canım hoş geldin sefalar getirdin
herşey gerçek canım şükürler olsun
geç olur mu canım baksana topik kalabalık hazır sen de geldin
yeniden halaya bakalımmmmmmmmmm
evet canım ya gözyaşlarımı önce içime akıttım çıkmadığı için bütün dünya başıma yıkılmıştı sankicanım benim ya bu gün muhat haberi verdiğinde burdaki herkes ben dahil gözyaşlarına boğulduk.o kadar mutlu olduk anlatamam.hepimiz akşam sana fetih suresi okuduk.veeeeeeeeeee neticeyi aldık.halay çekmek için erken değil geç bile kaldık.şimdiden sonrası daha güzel olacak.listede seninde adının önüne hamiş koymak istiyoruuuuuuuuuum.
sağol canım Allah razı olsun amin canım inşallah Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah sizlerde yaşarsınız bu mucizeyiNurisima81 arkadasim hayirli olsun cok sevindim inann ;-)
darisi bize insallahhh..
Gecmisi cok okuyamadim vck da hamileymis galiba insallah hayirlisiyla kavusursun bebegine
Bizlerin de dualarini duysun allahim...
sağoalasın canım yarın alayım ozaman.İyiki sizler varsınız bu sorunla tek başına başa çıkılmaz okudukça bile rahatlıyo insan.
canımmmmm haftalardır ağlıyorum ama bugün mutluluktan,bitanem benim çokkkk sevindimmm,Rabbim inşallahh bebişinide kucağına almayı nasip eder...Bende halayın ucundan tutmazmıyım hiç
Oh be canımızdan bir tanesi inşallah kurtulacak,çok şükür canım
hoşbulduk canım ben yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum şimdi inan halen şoktayım çok şükür sonucuda bebişli olur inşallah
evet canım ya gözyaşlarımı önce içime akıttım çıkmadığı için bütün dünya başıma yıkılmıştı sanki
beni opuya çağırdılar hemşire form dolduruyor eşinizde sperm çıktı dedi ben anlamadım 3kere söyledi halen şoktayım
hemşire en sonunda hanımefendi sperm çıktı sizi hemen opuya almalıyız dedi hazırlanmalısın dedi
elim ayağım nasıl titriyor Allah'ım inşallah herkese nasip etsin bu sevinci yaşamayı ve hamiş kalıp bebiş sahibi olmayı
Allah razı olsun sevincimi paylaştığınız için inşallah en yakın zamanda sizin sevincinizi yaşarız amin
sağol canım Allah razı olsun amin canım inşallah Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah sizlerde yaşarsınız bu mucizeyi
canım ben vckyım zaten ama henüz hamiş değilim inşallah o günde gelecek Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?