Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlı olsun canım.darısı başımza inşallah

slm arkadaşlar.aranızda musatafa eraslanın ürünün kullanan var mı? çok methediyorlar.
benim eşim kullanıyo panax ve e1

a.s canım hoş geldin sefalar getirdin
herşey gerçek canım şükürler olsun
geç olur mu canım baksana topik kalabalık hazır sen de geldin
yeniden halaya bakalımmmmmmmmmm

hoşgeldin ben şimdiden başlayayım halaya bariii
aman ne de kurtluyum duramıyorum yerimdeoh oh ohhhhhhhhhhh

canım benim ya bu gün muhat haberi verdiğinde burdaki herkes ben dahil gözyaşlarına boğulduk.o kadar mutlu olduk anlatamam.hepimiz akşam sana fetih suresi okuduk.veeeeeeeeeee neticeyi aldık.halay çekmek için erken değil geç bile kaldık.şimdiden sonrası daha güzel olacak.listede seninde adının önüne hamiş koymak istiyoruuuuuuuuuum.

Nurisima81 arkadasim hayirli olsun cok sevindim inann ;-)
darisi bize insallahhh..
Gecmisi cok okuyamadim vck da hamileymis galiba insallah hayirlisiyla kavusursun bebegine
Bizlerin de dualarini duysun allahim...

faydası oluyo mu peki yan etkisi var mı yarın almayı düşünüyorum.bi de celaleddin hocya gideceğiz burdaki burslı arkadşımdan allah razı olsun beni aydınlattı.daha çok bşındayız yolun .rabbim hepimize yardım etsin

kendim için tefriciyeye başladım dün cuma vaktinde
ve önümüzdeki cumaya kadar da bitirmem lazım ama
burada da okumam gereken dualarım var
o yüzden yetiştiremem diye endişe ediyorum

okunacak 1000 adet tefriciyede bana yardım eder misiniz canlarım

son gün 8 Mart Cuma sela vaktine kadar.

flzask2003 = 250 okudu
care = 250 okudu
umutt99 = 100
kader60 = 100 okudu
cemrem29 = 200 okudu
tulay_20 = 50 okudu
denizbulut = 50 okudu
gegonya = 290 okudu

Toplam = 1290 (umutt99'dan haber bekliyorum.)

biz faydasını gördük canım yan etkisi yok
6 aylık kullanımdan sonra 1 milyona yaklaştı sperm sayımız
ben de tavsiye ederim gitmenizi c.hocaya
amin canım.

darisi bize insallahhh..
Gecmisi cok okuyamadim vck da hamileymis galiba insallah hayirlisiyla kavusursun bebegine

canım vck ile nurusima aynı kişi
vck adını değiştirdi anlıcağın :)

hosgeldin tatlim gozun aydin. biz bugun cok halay cektik coookk yorulduk.dugun bayram yanii.
ruya degil kendini cimdiklee
dungece 12 den sonra esime sen yat ben arkadas icin fetih suresi okuyacam dedim.dua ettim. cok sukur RABBIM tamamina erdirsin gonlunun muradini versin. darisi tum cannlara...:119::119::119:

biz faydasını gördük canım yan etkisi yok
6 aylık kullanımdan sonra 1 milyona yaklaştı sperm sayımız
ben de tavsiye ederim gitmenizi c.hocaya
amin canım.

sağoalasın canım yarın alayım ozaman.İyiki sizler varsınız bu sorunla tek başına başa çıkılmaz okudukça bile rahatlıyo insan.

a.s canım hoş geldin sefalar getirdin
herşey gerçek canım şükürler olsun
geç olur mu canım baksana topik kalabalık hazır sen de geldin
yeniden halaya bakalımmmmmmmmmm
hoşbulduk canım ben yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum şimdi inan halen şoktayım çok şükür sonucuda bebişli olur inşallah

evet canım ya gözyaşlarımı önce içime akıttım çıkmadığı için bütün dünya başıma yıkılmıştı sanki
beni opuya çağırdılar hemşire form dolduruyor eşinizde sperm çıktı dedi ben anlamadım 3kere söyledi halen şoktayım
hemşire en sonunda hanımefendi sperm çıktı sizi hemen opuya almalıyız dedi hazırlanmalısın dedi
elim ayağım nasıl titriyor Allah'ım inşallah herkese nasip etsin bu sevinci yaşamayı ve hamiş kalıp bebiş sahibi olmayı
Allah razı olsun sevincimi paylaştığınız için inşallah en yakın zamanda sizin sevincinizi yaşarız amin

darisi bize insallahhh..
sağol canım Allah razı olsun amin canım inşallah Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah sizlerde yaşarsınız bu mucizeyi
canım ben vckyım zaten ama henüz hamiş değilim inşallah o günde gelecek Allah'ın izniyle

sağoalasın canım yarın alayım ozaman.İyiki sizler varsınız bu sorunla tek başına başa çıkılmaz okudukça bile rahatlıyo insan.

sen de sağol canım
sana katılıyorum burası da olmasa napardık bilmem
iyi ki buradaki arkadaşlarım var

canımmmmm haftalardır ağlıyorum ama bugün mutluluktan,bitanem benim çokkkk sevindimmm,Rabbim inşallahh bebişinide kucağına almayı nasip eder...Bende halayın ucundan tutmazmıyım hiç

Oh be canımızdan bir tanesi inşallah kurtulacak,çok şükür canım

yalnız heyecandan nuri yazmışım kızz

inşallah canım bu sevinci yaşadın ya
hamilelik sevincini de yaşayacaksın inşallah.

herkese hayırlı geceler canlarım ben çıkıyorum
yarınımız da inşallah böyle güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…